Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Divos
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Divos » 20 avg 2016, 23:03

$ је $ " $ пост " " & ", " по " " & " ", ' % ", ? " постове.
Све % је " за & " ' " (" - ? $). ¥ је $ ' " " је " ЕП (" " се $ "), & " " ? " / " & (не ' " ја ?, & $ вест за "), но по " ", & $ " " сајт ( http://www.russiabasket.ru/national/men-team/ ), ' " &, ? " " $. $ ' $ на ' " $ 18 ' & (? се $ " ' " " ' 12, ? ето ' га), & " ?.

& $ " " ? " у $ саставу;
$, $, %, ", ' - Хвостов, ", Антонов, ?, & - $.?, &

Овај Антонов % " " ", " & ? " " " (? ? ? ?), ? " ?, но " сезона у " " % " " ?. & ' та ? остане " " ? " са 8 ", а ' & ? " " " ? '.?. То је то. & $ ", но " " '.
Опет за равнање $ је ' са ЕП. ' су " " (" " ") $ Русе у &. Но, / је то ? сурова $ Руса, зато +20 на & у " ".
" - " % " у & у $ на тај ', јер $ " " ', но " " је ¥ јер ту је (" ' ") ". На " центра " & " %, " ту " " " " ? $ & центре (' " % у $, &). $ $ ? - " " на поз.5 ", " ' све Русе $, но ' $ $ " & пас, а овај " " & & &, & опасан " (са ? ? у $, о ' је $ ").
У & ?, ? " је / ?. Ту " ? ? ? " ", " су ту $ ", а $ на поз. 4-5 остваре $. Наравно ' " $ ", " - ? га ? %.
$ " ? на ЕП ? " " са " 1-1, уз наравно & $ $ ", " са 3-1 " " & 2. па $ 99% ? на ЕП.
На ?, " " " ' " " " $ ", те ' " $, " у & су " $ ". $ се % ", ? - " то ", а & ?.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 20 avg 2016, 23:18

Federer17 je napisao/la:Sto je onda Halilovic igrao, kad i on nece igrati sekunde u kvalifikacijama? Igrao se prije toga turnir u Sloveniji, dade mu malo protiv Belgije i opet hajd na klupu, dok Halilovic igra i 20 min (ako ne i vise). Kako cemo znati da ovaj ne moze odgovoriti patriotinim zadacima, kad mu ni priliku ne daje... Sto onda njega ne dovede u Cibonu, mora da je Sibenik ponudio bolje uslove i vise para. Ka'e i sam da bolje odgovara zadacima :facepalm:
Pa mjesec dana ih je trenirao, valjda zna ko je kvalitetniji od koga. I šta je pokazao u to malo protiv Belgije? Sad na ovom turniru u Makedoniji je meščini ušao protiv Crne Gore, promašio jedno čisto polaganje i izašao. Ne kažem da je zbog tog izašao nego vjerovatno malo šta da je pokazao i na treningu.

Kad si se već napalio toliko na taj Šibenik i transfer Halilovića da ti kažem da je potpis splet glupih okolnosti. Šibeniku je obećana ABA, Halilović došao misleći da će igrati u njoj, kad sutradan druga dva kluba igraju ;) Neke stvari baš ne idu u javnost... odnosno većina stvari. Možeš ti pratiti košarku koliko hoćeš ali ne možeš znati bolje stvari od čovjeka koji sigurno želi dobro reprezentaciji. Toliko, neka se ovdje završi ;) Ako te još nešto ne interesuje :lolno:

Ma Rusija je prejaka :3 Ali baš, ova ekipa je u top 5 u Evropi sigurno

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 avg 2016, 23:34

Ma ja ba, cijela njegova karijera je splet glupih okolnosti i zato je cijelu proveo igrajuci u slaboj hrvatskoj ligi. Sibenik nije jedini klub koji je trazio to mjesto u ABA ligi, tako da tu nije bilo nista sigurno. Nadala se i Bosna tom ucescu. Znaci on ne bi isao u Sibenik da je znao da nece igrati u abi, covjek je ipak navikao na to. :lol:
Masao je i igrao lose i ovaj, pa je opet dobivao priliku, a Emiru je ovo prvi put da igra s ovim momcima, Miralemu nije.

Nema me sta interesovati od tebe koji tako cinicno odgovaras, mislivsi da si neki znalac, pa me ti kao nesto ucis. Nisam od takvih osoba da vracaju cinizam cinizmom, tako da ne bih pisao o tvojim glupostima koje si valjao u ovoj diskusiji.

Rusija trenutno u top 5? :damn:

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 20 avg 2016, 23:36

Negdje sam na nekom spisku vidio Korobkova a ako ga nema tim bolje, bez njega im centarska linija jos vise pati pogotovo ako Mozgov ne bude mogao igrati 30min, guranje Zubkova prisilno na 5 bi morali iskoristit Nurkic i Kikanovic. S druge strane onda nemaju adekvatnu zamjenu zamjenu za Vorontsevicha jedino kao sto kaze @divos ako bi Antonova gurnuli na poziciju niskog krila ali ne vjerujem da ce igrati puno tu jer bi im onda petorka bila veoma niska sa tri beka i Antonovom i Zubkovom pod kosem jer mi konstantno cemo igrati sa visokom petorkom jer fakticki imamo i na poziciji 2 i 3 sve igrace od preko 2m. S druge strane ako Ivlyev bude usao u 12 i krpio poziciju 4 dobro po nas jer stvarno u ono utakmica sto sam ga ja gledao prosle sezone bio je najgori igrac na terenu
Da dodam nadam se da je se@remA1 salio kad kaze da je Rusija u top 5 u Europi trenutno cak i sa ovim igracima sto im nedostaju

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 20 avg 2016, 23:39

Ma valja covjek gluposti konstantno, prati i posmatra kosarku na nivou nekog 15-ogodisnjaka. :roll:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 avg 2016, 01:10

kobe24 je napisao/la:De sad ohladite malo, usr.ali ste temu opasno s ovim romanima. :D
I onda se na mene žališ.. :mrgreen:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 21 avg 2016, 02:17

Rokoko87 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:De sad ohladite malo, usr.ali ste temu opasno s ovim romanima. :D
I onda se na mene žališ.. :mrgreen:
:lol: :lol: Ti si uzor mladima na ovom forumu, pogotovo kad ti Zeljo popusi. :P

Valjda su ovi stali s raspravom, il je ovo zatisje pred sutrasnju buru i novu turu. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Divos
Kontakt:

Post Postao/la Divos » 21 avg 2016, 08:52

У $ посту јe @mirsad993 у праву, " " " на поз.4 ' " ? ? ' за ".
" ", на поз. 4-5 - " & ", & " ', а ' - по " " на поз.4 овог Антонова. $ то је за " нужност, а ? су га " " $ на тој ".

Овај ? је у ? " ? " $ &, " " " " " у ' $, но " је ". Његов " " ($ је у праву) је ? &. Ту је у ", а $ $ је у " " & 7 ", " готово " у ?, ? - ? " ?, ? " & ?, $ 5 " по '. Не & ту " & & ?.

" су " & " " " ? " ?, за ? $ ", ? су " 18 ". Ту " овај 12-" у ? $ ' " " овај ? (? $ је " 11 & ' & горе ", а за $ ' ' у $ " &, " '.? " " те овај ?), $ центар (22,214 ') $ ' на ' " $ 18.
" он је " у 4 " ', наравно ? ?. " га % $, у $ " & " " па " $ & (" у $ " & ?), а " $ % " " за ? & ?. Но " он & се " у 12, " " ?.

" јесу " ", $ ? ' 5 у ", ствар је " " " процене, ? тренутно ' " " ? јесу ". $ " ' су ? & стартног & $ ($-$) " $ ' у ? 92:73. Јесу то " ", но " " $ ".
За " је / ' 4.? у ? " опасно " Руса (наравно & ' " % ' се $). " " &, & %.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 avg 2016, 08:59

Jest da se mučim s čitanjem jer čirilicu baš ne čitam kao latinicu ali @Divos odlične postove piše. Piši češće. :thumbup:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 avg 2016, 10:12

Kome je teško može po netu naći prevodioce. To je 20 sekundi posla koji vrijede.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 avg 2016, 15:55

Federer17 je napisao/la:Ma ja ba, cijela njegova karijera je splet glupih okolnosti i zato je cijelu proveo igrajuci u slaboj hrvatskoj ligi. Sibenik nije jedini klub koji je trazio to mjesto u ABA ligi, tako da tu nije bilo nista sigurno. Nadala se i Bosna tom ucescu. Znaci on ne bi isao u Sibenik da je znao da nece igrati u abi, covjek je ipak navikao na to. :lol:
Masao je i igrao lose i ovaj, pa je opet dobivao priliku, a Emiru je ovo prvi put da igra s ovim momcima, Miralemu nije.

Nema me sta interesovati od tebe koji tako cinicno odgovaras, mislivsi da si neki znalac, pa me ti kao nesto ucis. Nisam od takvih osoba da vracaju cinizam cinizmom, tako da ne bih pisao o tvojim glupostima koje si valjao u ovoj diskusiji.

Rusija trenutno u top 5? :damn:

Da, da.. zvuči smiješno ali je tako :D
Pokušavam ti na što jednostavniji način pojasniti, kad si već rekao da Emira pratiš godinama pa ga toliko ga braniš. Samo me zanimalo zbog čega. Ako mu nisi neki rođak ili jaran onda si definitivno jedan od ovih što umanjuju Mulino košarkaško znanje.. ne znam kako da se drugačije izrazim :D

Da, da.. možda čak i top 3. Obzirom da su redom dobijali velesile u ovim prijateljskim utakmicama, a juče dobili nikad lošiju Njemačku u posljednjih 15 godina :D

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 avg 2016, 16:10

Rusi ce do kvalifikacija ili preyebeno izgledati ili umrijeti od umora, danas igraju osmu pripremnu utakmicu ako se ne varam u nekih 15-tak dana
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 21 avg 2016, 16:57

Kakvih sve nebuloza samo u tom postu, dovoljno da ne dodjes nikad vise ovdje. :facepalm:

Nikakvih razloga ja nemam da bilo koga od njih branim i izdizem iznad drugih, osim kosarkaskih i moralnih. Ovdje cijelo vrijeme trubim o nejednakom tretmanu Emira i Miralema, kao i svih drugi u odnosu na Emira -potpuno neopravdano, jer u tim prijateljskim nisu pokazali apsolutno nista (sto i on ne bi, u najmanju ruku). Ti mozes pricati da bi on presao i u Barselonu, ali svako ko malo bolje zna ko je Halilovic, reci ce da je Sibenik plafon za njega. Da nije presao tu, vjerovatno bi ostao u Zagrebu ili produzio u neki drugi klub u Hrvatskoj, da promijeni malo klimu. ;) Mulinu igru nikada nisam komentarisao u smislu da omalovazavam to sto zna, vec iskljucivo iz razloga kao i za bilo kojeg drugog trenera. Kakvog je znanja, tek cemo vidjeti.

Preporucujem ti, iskreno, da se okanis kosarke, jer reci da su Rusi top 5 trenutno u Evropi moze samo kosarkaska neznalica, za to top 3 ne znam ni koji termin se moze upotrijebit. Ja ih ne vidjo na OI da vidim kako pobjedju te velesile. ;)

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 avg 2016, 18:16

Kakvih nebuloza :D Ja sam ti u svakom postu pokušao reći kako on nije kvalitetan, TRENUTNO. PROPAO ZNAČI, U ODNOSU NA ONU SENIORSKU EPIZODU U OLIMPIJI! I ako ga već toliko porediš sa Halilovićem, manje je kvalitetan od njeg. Ali ti jedno pa jedno, i eto nek bude tako. Sramota za Mulaomerovića koji nikada ne uvodi nevjerovatnog Sulejmanovića... :D

Čudno mi kad si tako pametan a nisi skontao da je to za Rusiju sarkazam :lol:

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 21 avg 2016, 19:14

Ethel je napisao/la:Rusi ce do kvalifikacija ili preyebeno izgledati ili umrijeti od umora, danas igraju osmu pripremnu utakmicu ako se ne varam u nekih 15-tak dana
Ko im je kriv kad ne znaju tempirati :lol: :rol:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 21 avg 2016, 19:52

Ovo sad i jesam pomislio da je, htio i napisat, ali s obzirom na prethodni post, uopste me ne bi cudilo da si se time pokusao vaditi. Ne rekoh ja nigdje da je nevjerovatan, ali ti garantujem da je i trenutno bolji igrac od Miralema i da bi ga pojeo u eventualnoj igri 1 na 1. Za ovog je igra ledjima misaona imenica, pogoditi dva slobodna takodjer.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 avg 2016, 20:29

Također je i talentovaniji od Miralema, ali je i dalje ovaj bolji igrač :D Što li, možda zbog iskustva igranja na seniorskom nivou, ili možda zbog nečeg drugog. Trenutno može ponuditi više od Sulejmanovića, ali svejedno neće dobiti neku šansu u kvalifikacijama. Ni u jednom svom postu nisam osporio Emirov talenat, ali jesam trenutni kvalitet. Za sad je tu samo da popuni broj i tako će i ostati ako se ne desi nešto "nepredviđeno".

Samo me interesovalo to kako pišeš da ga pratiš godinama a nisi svjestan da je sezonu, dvije unazad bukvalno loš. Eto šta je ponudio na ovoj posudbi sada? U Barci B je imao lijepe prosjeke ali hajmo biti realni, kakva bolan Barca B? Mjesto gdje dominira i Nedim Đedović, a kad je igrao za repku mogao si vidjet da nema dvije čiste. Ti si se previše napalio ovo.. a nisi mi realan ;)

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 21 avg 2016, 20:51

remA1 je napisao/la:Također je i talentovaniji od Miralema, ali je i dalje ovaj bolji igrač :D Što li, možda zbog iskustva igranja na seniorskom nivou, ili možda zbog nečeg drugog. Trenutno može ponuditi više od Sulejmanovića, ali svejedno neće dobiti neku šansu u kvalifikacijama. Ni u jednom svom postu nisam osporio Emirov talenat, ali jesam trenutni kvalitet. Za sad je tu samo da popuni broj i tako će i ostati ako se ne desi nešto "nepredviđeno".

Samo me interesovalo to kako pišeš da ga pratiš godinama a nisi svjestan da je sezonu, dvije unazad bukvalno loš. Eto šta je ponudio na ovoj posudbi sada? U Barci B je imao lijepe prosjeke ali hajmo biti realni, kakva bolan Barca B? Mjesto gdje dominira i Nedim Đedović, a kad je igrao za repku mogao si vidjet da nema dvije čiste. Ti si se previše napalio ovo.. a nisi mi realan ;)
Ja ti kazem, garantujem ti da nije Miralem ni sada bolji igrac, da mu je Mulaomerovic vise vremena dao, mozda bi se i uvjerio u to. Ja se na Miralemovu smotanost kad je igra pod kosem (ledjima) u pitanju, blago receno, zgrozavam.

Mislis u Italiji? Nije on tu bio nimalo los (po meni), s obzirom da je dosao pred kraj sezone, u vec uigran tim. Pogledaj neke klipove, mislim da ima na YT iz tog perioda. Hmm, ja mislim da je Djedovic davao neke poene u trecoj ligi (ni tu nije dominirao uopste), a ove sezone je igrao vrlo malo u drugoj (o poenima da ne govorim), gdje je Emir odigrao sasvim dobro.

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 21 avg 2016, 21:21

Federer17 je napisao/la:Ja ti kazem, garantujem ti da nije Miralem ni sada bolji igrac, da mu je Mulaomerovic vise vremena dao, mozda bi se i uvjerio u to. Ja se na Miralemovu smotanost kad je igra pod kosem (ledjima) u pitanju, blago receno, zgrozavam.

Mislis u Italiji? Nije on tu bio nimalo los (po meni), s obzirom da je dosao pred kraj sezone, u vec uigran tim. Pogledaj neke klipove, mislim da ima na YT iz tog perioda. Hmm, ja mislim da je Djedovic davao neke poene u trecoj ligi (ni tu nije dominirao uopste), a ove sezone je igrao vrlo malo u drugoj (o poenima da ne govorim), gdje je Emir odigrao sasvim dobro.
Jest vjeruj mi, itekako je bolji sada. Emir nit je u formi, nit je potpuno zdrav tako da je itekako bolji. Još kada se na Halilovićevu stranu doda iskustvo igranja među seniorima, pa i godine onda ispada da je još više bolji. :D Emir posjeduje veći talenat, u to nema sumnje i još uvijek je mlad tako da ima vremena da izraste u nevjerovatnu četvorku jer mu je Bog dao sve što je potrebno za to. I zato sam ti napisao da me ne bi čudilo da sljedeće sezone bude nevjerovatno dobar, ali me ne bi čudilo ni to da nikad ne dobije priliku.

Nisam upoznat sa njegovim prosjekom što se tiče poena, ali baš često ss.ba napiše neki post da je Barca B dobila i da je Đedović bio najefikasniji tako da sam to zbog tog napisao.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 21 avg 2016, 21:24

Prosle sezone Nedim jest bio medju najefikasnijim, ove ni blizu, 4,4 poena po utakmici.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.