FK Mladost DK
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Pozrav ,kakav vam se mali Galic pokazao do sada?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Galic je odlican, zauzeo je mjesto na desnom boku u startnoj postavi i vec je par puta izabran u tim kola po sportskim portalima. Momak je mlad i ima dobru perspektivu
Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Galić je mozda i otkriće sezone. Momak došao iz Čapljine, bez iskustva igranja na najvišem nivou, ali pun samopouzdanja i sigurnosti. Istina, nekad i ispadne, ali u napadu je odličan. Još treba da uči a ako bude pametan momak može napraviti karijeru. Ima sve što jednom modernom beku treba.hskzmostar je napisao/la:Pozrav ,kakav vam se mali Galic pokazao do sada?
Odlično i brzo se uklopio, ne boji se i ne pada nakon grešaka, jako talentovan igrač sve u svemu i već drži mjesto desnog boka u Mladosti a ima jaku konkurenciju u Rizvanovicu i Susicu, to dovoljno govori.
Eh sad idu mnogo teze utakmice, ali odradili smo dobro ovaj prvi dio prvenstva.
Brkic je masina
Babali treba izbiti iz glave da zna sutat slobodnjake sto prije.
Brkic je masina

Babali treba izbiti iz glave da zna sutat slobodnjake sto prije.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Galić je odličan igrač sa puno prostora za napredovanje.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Sve je baš tako kao što si napisao. Puno golova primamo, baš kao i u prošloj sezoni.kakanjac62 je napisao/la:Gledao sam utakmicu preko interneta na bih tv I mogu reci da Mladost igra bez profesionalizma I od gotovog prave veresiju .Vode 2 razlike I umjesto da rutinski privode utakmicu kraju za cetiri minuta primaju dva gola .Velika greska Hadjica jer nije reagovao kako bi trbao golman njegovog renomea onda penal pa ganjanje da se popravi sto se moze popravit .Srecom pobjeda ali ne toliko slatka kakva bi trebala da bude .Proti Methalegea slicna situacija .To treba da se popravlja jer to nije ispravno pored toliko hvaljene odbrane primate takve golove I to mnogo golova je neprihvatljivo .Puno srece I dobrih rezultata ,samo se nadam da ce strucni stab da popravi odnos prema igri I glavnom cilju u narednim kolima.Ovo je samo moje vidjenje ,ali mozda se mnogi nece sloziti s tim.ziher je napisao/la:Dobro je bilo idemo dalje, sad nam dolazi Siroki gdje treba pokazati zube
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Red je da vam cestitam iako je malo kasno, mislim da posjedujete dispozicije da uradite sta je Radnik uradio prosle godine.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma nikad nije kasno, hvala na čestitkama, a vama sretno u nastavku prvenstva.Mokroguz je napisao/la:Red je da vam cestitam iako je malo kasno, mislim da posjedujete dispozicije da uradite sta je Radnik uradio prosle godine.
Krajnje vrijeme je Bogami, da se počnete vaditi odozdo.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Bravo Crveni. Grehota bi bila propustit bodove protiv ovakve ekipe Sirokog. Od pocetka se trebalo zaigrat jace, bez respekta. Igra se ubrzala nakon sto je izvadio Ramu. Previse carini loptu i pokusava sam protiv svih. Zamer ne moze igrat onu poziciju ispred Babale ni pod razno.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ja vec dva dana govorim da je ovaj Siroki zreo da izgubi i eto bi tako. Stvarno nije mala stvar sedam kola biti neporazen. Svaka cast momcima na borbi i zalaganju a sad nam slijedi pauze nakon cega ce i ova dva nova igraca Sisic i Maksimovic imati pravo nastupa pa bi trebali imati jos vise sirine u izboru igraca.
Golman vam je kriza zesca! 

Golmanu treba linije izbrisati ne bi li se pomakao od gola 

-
- Kontakt:
Cestitke momci na zasluzenoj pobjedi! Pratim vas vec duze vrijeme i moram priznati da ovi odlicni rezultati nisu slucajni... Draga ste mi ekipa i samo jako, da u Europi gledamo Slobodu i vas
Odlican trener, odlicna uprava i odlicni igraci... Konstantnost je najvaznija

Odlican trener, odlicna uprava i odlicni igraci... Konstantnost je najvaznija

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Gledo sam dvije tri utakmice Mladost je jako pametna ekipa cvrsta ali ne srljaju prema naprijed...brzo se transformisu prema napadu iz obrane...imaju dobre stoper i brze bekove....sredina im brzo pada ali zato u obrani jaki i neprelazni...ali mislim da trebate sigurnijeg i boljeg golmana jer ovo nije za vas nivo...
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ovo nam je prijeko bilo potrebno. Iz kolo u kolo, pomićemo ljestvicu k gore.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
ja nzm evo, ali svaka vam čast. Drugo mjesto na tabeli, pa ko bi to i pomislio prije 5-6 godina
a i Husara vam pogađa sa igračima

a i Husara vam pogađa sa igračima

-
- Kontakt:
Ma bravo svima i veliki like za Mladost i ovaj odličan rezultat i fudbal koji igrate. Još da vas nije onaj debil Bjelica pokro prvo kolo protiv Krupe imali bi još 2 boda na kontu. Sve vam najbolje želim u nastavku prvenstva
Zasluzena pobjeda Mladosti.Cestitke.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Odlican preokret. Isak je gigant treba mu spomenik podici
Napokon jedan penal za nas cini mi se da je ovo drugi od kako igramo PL...
Hvala na cestitkama!!!

Hvala na cestitkama!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.