FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

perodeformero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la perodeformero » 21 avg 2016, 07:32

Misimovic i Nikolic neka se kriju, hvale se sastavljanjem ove ekipe ne daju nikome da im prismrdi, e izvol'te sad gospodo da objasnite neke stvari. Koliki ste tudje, zeljine, love sprcali na svoj ćeif igranja menadzera? Pizha li vam materina ublehaska, ofarbali tri zida, srusili jednu tribinu i igrate se bogova

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 21 avg 2016, 08:07

kostic najgori trener sto je treniro Zelju u zadnjih 10 godina vratite Mulalica on je I vratio Zelju u zivot I vratio sve ljubitelje fudbala na Grbavicu

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 08:12

Hrasno1921 je napisao/la:
Nogom nabiti :

1. Komplet upravu od nadzornog do upravnog odbora
2. Austrijske konjusare i jednog i drugog
3. Bokacinija, Bevapa, Toskasa i Husica

Postali smo soccer menager bankara, pravnika, kurcevih biznismena i ostalih koji igraju soccer menadzera kako im se k*** digne !!!
Ova uprava po meni je cak nadmasila i onu pod vodstvom Faruka Telibecirevica i direktora Samira Ahmedbegovica :evil: :evil:

Odmah sam ja to vidio da su oni dosli menadzera igrati se. Da mu sin vidi malo kako to funkckonise u stvarnosti, mrs.
Meni je najvise zao raje sto to nisu odmah vidjeli, nego morali cekati pet kola. Ne moze tebi igrac proci pripreme i otici kuci jer su ga napale cuke. Ne moze tebi Tiago reci da je pozelio kucu a otici u Hrvatsku.
Jasno svima da su raji prodavali muda za bubrege. Navijaci skupili pola miliona a oni napravili parking i okrecili 5 soba, skoro da je tako. Ostalo su skrsili na dovodjenje 40 polovnih i povrijedjinih igraca.
Neka ih je stid, nabudjene majmune, kontaju neke face ne znam ko ih ne dovede u Zelju.
Dalje Kostic nista nije kriv, Manijaci su placeni da pjevaju ono sto pjevaju samo da zastite upravu.
Ja uopce ne bih dirao trenera, nego bi otjerao pola uprave i pola igraca i borio se za ligu ostanka.

Da vidimo sad koliko ce raje biti na utakmicama i da nam lijepe sranja od prihoda, kao oni transparentni. Nazalost otjerat ce Kostica, oni ce nastaviti da nas brukaju, posebno ako dovedu ova dva igraca u pola sezone.
Bekric sinoc pokazao da je najbolji igrac ekipe. A Secerovic i Ugljesa mogu igrati u Sask Napretku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 08:42

A da mi nije mrsko sad bih trazio postove strucnjaka sto su se smijali kad sam pisao da je Fejzic bolji golman od Vece. Ako nije bolji onda su bara-bara kvaliteta.
Strucnjaka sve manje a sve vise kriticara. Sto li Boze?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 avg 2016, 09:13

Nema se vremena za cekati. Odgovorni za ovu bruku se moraju dostojanstveno povuci. Ljudski je priznati da ne znas iako si mislio da znas. Klub ne moze na ovaj nacin funkcionirati i to je jasno pticama na grani. Od toga nece biti nista, opet ce kampanjom na drustvenim mrezama i forumima ubijediti raju da je ovo sve po ranije utvrdjenoj proceduri. Svalit ce se sve na igrace, a bager ce uskoro osvanuti na istoku.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 09:18

Ma nisu raja glupa. Kakav ba Kostic? Otjerat ces ga i dovesti novog.
Pogledaj samo na sta nama lici jug i ko me klub daje pare da predstavljaju nas navijace Zelje, to je sramota. Sta su dopustili sebi.
Prvo i osnovno otjerat ove ublehase Deju i kompaniju a Mismovic nek' ostane ali da ne misli da je to njegova privatna prcvarnica.
Ti ako hoces da napravis neki sistem dobar, a hoces da ocistis klub onda to uradi kako treba.
A ne da se poturaju price Dogan uzimao pare na ruke, a ovamo dovedes dzamijskog druga za skauta. Mozda raja jesu ovce ali nisu bas tolike.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 21 avg 2016, 09:22

Mene samo interesuje koliko je nas kostalo ovo igranje menadzera i koliko su love skrsili koje im je neko drugi krvavo zaradio i dao na upravljanje. Zeljo nema Tana iza ledja da pogura kad zapne, kako oni misle da klub funkcionice na ovaj nacin?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 09:27

Prodali smo Amira i Bajica 2miliona, od evrope racunajmo da smo zaradili 1,5 milion, navijaci skupili 500.000. To je ono ugrubo bez ostalih mjesecnih prihoda. Pa sad racunaj.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 avg 2016, 09:33

Ako je vjerovati Ustamujicu bivsem clanu Uprave koji je potjeran jer je imao svoj stav, za godinu smo skrsili tri milona maraka plus nasa lova skupljena u posljednjim akcijama.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 21 avg 2016, 10:08

Sad zamisli kakvi su to levati kad skrse 3miliona a mi svake godine sve gori i gori. Muka mi otici na Grbavicu kad znam sta me ceka jos od pripremne s Olimpicom.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 avg 2016, 10:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Sve kad saberem i oduzmem mislim da smo ja i Admin za sve krivi. Ali hajde sto smo krivi nego sto i reketiramo. Rekao bih sad svasta ali prespavat cu ko i Kostic. Jutro je pametnije od noci. Odoh spavati ljudi.
Ne slažem se Aco. Pravi problemi su davno locirani, a oni su:

1. nema streama iz Antalije
2. pojedinci pišu svašta protiv uprave po forumima.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 avg 2016, 10:57

Kako do izlaska iz krize?

Otjerat' i upravu i Kostica u 3pm.
FK Željezničar
Chelsea FC

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 21 avg 2016, 10:58

Tesko je mentalno pripremiti ekipu. Kad ih kao trener prozivas na presicama I stavljas pritisak da moraju pokazati pravo lice, to jeste igrati bolje. A onda postavi neuigranu ekipu protiv ekipe koja zna sta radi I sta hoce.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 21 avg 2016, 11:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:Kako do izlaska iz krize?

Otjerat' i upravu i Kostica u 3pm.
Ne znam je li to izlaz iz krize. Uprave se ne tjeraju radi tri poraza niti se po meni trebaju tjerati. Mozda su ova tri poraza kulminacija svega loseg uradjenog od preuzimanja kluba. Medjutim, ne treba zaboraviti ni dobre stvari koje su uradjene, a bilo ih je da se ne lazemo. Ljudi koji vode klub ili ako cemo biti iskreni covjek koji vodi klub treba sjesti i podvuci crtu. Vidjeti sta je dobro, a sta lose uradio i onda donijeti odluku sta i kako u buducnosti.
Navijaci kupili stolice i finansirali vecinu radova na stadionu, oni potrosili vecinu novca na dovodjenje igraca bez ikakvog reda i cilja i doveli trenera koji nema apsolutno nikakvog iskustva i koji se bukvalno uci na Zelji.

Bilo kako bilo, crno nam se pise.
FK Željezničar
Chelsea FC

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2016, 11:42

Rodeni je napisao/la:kostic najgori trener sto je treniro Zelju u zadnjih 10 godina vratite Mulalica on je I vratio Zelju u zivot I vratio sve ljubitelje fudbala na Grbavicu
Vratio ih je kroz pozitivnu energiju i luđačku priču. Digao je atmosferu među navijačima i igričama, pogotovo nakon prvog derbija na Grbavici. Kasnije, kad je ta energija nestale i kad su se igrači 'ohladili', vidjelo se da ni on nije neki taktičar koji je sposoban na terenu postaviti dominaciju protiv najboljih klubova u ligi ili taktiku koja će nedomjestiti nedostatka Želje.

A što se Kostića tiče, nije on neki trener, ali na početku sezone to je sve izgledalo dobro. Protiv Širokog je dominirao, Olimpic razbio i onda se nešto desilo. Željo u Tuzli nje ni šutirao, što znači da Kostić nije sposoban promijeniti taktiku na poluvremenu i tako iznenaditi Musemića, koji ga je prostudirao i već nakon tri tekme koje je pogledao je znao svaki fazon Kostićevog 'totalnog fudbala'. Onda za Vitez, ponovno bez šuta, što je opet pokazalo da ovaj Željo, sa samo jednim ofanzivnim veznim kvalitenim fudbalerom ne zna probiti bunker protivnika. Lako je zatvoriti M. Stevanovića kad znaš da ti sa drugih pozicija na terenu ne prijeti opasnost.Onda sinoć, nije to izgledalo toliko loše, ali bilo je loše. Zrinjski je ekipa koja loše otvara gostujuće utakmice i nekako uvijek djeluje nervozno. Tu je Željo imao šansu i morao je postići gol u prvih, ako ne dvadeset minuta, onda prvih pola sata. Nakon toga, sve ide na ruku Zrinjskog. Gosti se dižu, a domaćin polako postaje umoran od oduranja u zid. I onda opet isto i u drugom, samo što je tad Zrinjski priseban, a domaćin pogubljen. I kontra i gol.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 avg 2016, 11:51

Otelo je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:kostic najgori trener sto je treniro Zelju u zadnjih 10 godina vratite Mulalica on je I vratio Zelju u zivot I vratio sve ljubitelje fudbala na Grbavicu
Vratio ih je kroz pozitivnu energiju i luđačku priču. Digao je atmosferu među navijačima i igričama, pogotovo nakon prvog derbija na Grbavici. Kasnije, kad je ta energija nestale i kad su se igrači 'ohladili', vidjelo se da ni on nije neki taktičar koji je sposoban na terenu postaviti dominaciju protiv najboljih klubova u ligi ili taktiku koja će nedomjestiti nedostatka Želje.

A što se Kostića tiče, nije on neki trener, ali na početku sezone to je sve izgledalo dobro. Protiv Širokog je dominirao, Olimpic razbio i onda se nešto desilo. Željo u Tuzli nje ni šutirao, što znači da Kostić nije sposoban promijeniti taktiku na poluvremenu i tako iznenaditi Musemića, koji ga je prostudirao i već nakon tri tekme koje je pogledao je znao svaki fazon Kostićevog 'totalnog fudbala'. Onda za Vitez, ponovno bez šuta, što je opet pokazalo da ovaj Željo, sa samo jednim ofanzivnim veznim kvalitenim fudbalerom ne zna probiti bunker protivnika. Lako je zatvoriti M. Stevanovića kad znaš da ti sa drugih pozicija na terenu ne prijeti opasnost.Onda sinoć, nije to izgledalo toliko loše, ali bilo je loše. Zrinjski je ekipa koja loše otvara gostujuće utakmice i nekako uvijek djeluje nervozno. Tu je Željo imao šansu i morao je postići gol u prvih, ako ne dvadeset minuta, onda prvih pola sata. Nakon toga, sve ide na ruku Zrinjskog. Gosti se dižu, a domaćin polako postaje umoran od oduranja u zid. I onda opet isto i u drugom, samo što je tad Zrinjski priseban, a domaćin pogubljen. I kontra i gol.
@Otelo, slažem se sa svim što si napisao.

Ali kako je moguće da se odigra onakav Široki, gdje su svi na stadionu bili oduševljeni...
Kako je moguće onako izdominirati protiv Olimpica, gdje smo trebali dobiti 5:0..

I šta se onda desilo?

Ako ima neko da ponudi konkretnu informaciju ja bih bio zahvalan,
ovo ne mogu nikako da svarim, pojede me, **** te život...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 avg 2016, 11:57

Pozitivan šok nakon derbija i očajna forma Olimpica i Širokog pred te duele su jedan od razloga.

Ja kao jedna od razloga za očajnu igru vidim da se desilo nešto u svlačionici, na relaciji trener-igrač, igrač-igrač i sl. I to, ako se desilo poslije Širokog je vjerovanto postalo gore nakon Slobode. I tu Kostić griješi, takve stvari treba sankcionisati odmah i na teren mora slati najboljih 11, a ne najkvalitetnijih 11.

@aco razlika je što je nakon očajnog poluvremena na Otoci Kostić dignuo ekipu i rekao im šta moraju da urade kako bi dali gol.

A u Želji, koliko se meni čini, već dugo se vrti jedan sistem: Dovedu se neki igrači, novi trener, napravi se pozitvna atmosfera oko evropske Grbavice, par dobrih tekmi na račun toga, dođu loši rezultat, počne se pričat o nekakvom bojkotu, smjeni se trener, opet se digne atmosfera, par dobrih rezultata i tako u krug već duže vremena.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

terrorist
Kontakt:

Post Postao/la terrorist » 21 avg 2016, 12:28

Nisu trener i igraci krivi sto ne znaju. Krivi su oni koji su ih doveli.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 avg 2016, 12:33

admin je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Sve kad saberem i oduzmem mislim da smo ja i Admin za sve krivi. Ali hajde sto smo krivi nego sto i reketiramo. Rekao bih sad svasta ali prespavat cu ko i Kostic. Jutro je pametnije od noci. Odoh spavati ljudi.
Ne slažem se Aco. Pravi problemi su davno locirani, a oni su:

1. nema streama iz Antalije
2. pojedinci pišu svašta protiv uprave po forumima.
Napokon malo samokritike :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 21 avg 2016, 12:42

Ako moze jedna mala analiza sa strane ako smeta aco nek izbrise slobodno ili premjesti.

Vidim dosta se prica o dobrim igrama i doniniranju u prvim kolima lige, gledao sam svaku skoro svaku vasu utakmicu i sto spominjete Sarajevo listicu Olimpik ne bih rekao da je to bila neka dominacija. Protiv loseg Sarajeva bez ukakve taktike ili listice kod koje su igraci bojkotovali onog Musu kojima je i Vitez otkunuo bod ili raspalog Olimpika koji pitanje je hoceli uopste zavrsiti sezonu.
Imate jednog igraca Stevanovica koji vuce i igra za sve ostalo tanko. Onaj Bekric je sinoc vise pricao sa sudijom nego igrao i sa takvom koncetracimom ne mozes biti u utakmici. Ocito je da ni u ekipi nesto ne stima jer onakvo ponasanje Lendrica i psvovanje kad mu neko ne doda loptu nije ni za kantonalaca nervoza ili frustracija ko zna. Ostali mislim da nisu dostojni spomena. Nesto u prvom timu ne stima nedostatak kvalitete ili volje pokazace se na kraju.
Trener vam je posebna prica isto Jesic mislim da je podcjenio ligu ali i neki njegovi potezi su u najmanju ruku amaterski, mjenjane golmana svaku utakmicu pa to nema ni u omladinskim selekcijama, fizicka sprema pa u zadnjih 10 minuta igraci bukvalno stoje sto se jasno vidjelo u prenosu.
Uprava mislim da ste sve rekli vasim parana su renovirali stadion al opet to ostaje vama i nekako je ok al ostalo nista veliki novci za igrace koji su odigrali par utakmica i nista vise potpisivanje pa raskidanhe ugovora to ne ide sa ozbiljnim klubom ma koji razlog da bude.
Proslu polusezonu ste fantasticno poceli 90% ljudi koji se bave fudbalom su mislili da vam nema kraja ali mislim da je vas sunovrat poceo porazom od Celika u Zenici i tesko da mu se nadzire kraj.

LP.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, samoFKS i 36 gostiju.