Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Gledam slike na Arsenalovoj fb stranici sa danasnje utakmice. Komentar na Volkotovoj:
Sell that guy he adds nothing to our team except just a good beard.

Sell that guy he adds nothing to our team except just a good beard.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jesi se to poceo i rasipati tamo. Cuj i internet nabavio.anell je napisao/la:Klasicni voajeroljubac.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Tom Williams
✔
@tomwfootball
Wenger on fans' calls for him to spend: "They're highly influenced by the media. We try to make right decisions. It's as simple as that."
8:56 PM - 20 Aug 2016
opet mu morgan podmeće,kao i prošli put
koja senilna budaletina 
✔
@tomwfootball
Wenger on fans' calls for him to spend: "They're highly influenced by the media. We try to make right decisions. It's as simple as that."
8:56 PM - 20 Aug 2016

opet mu morgan podmeće,kao i prošli put

Zadnja izmjena: Seaman, dana/u 21 avg 2016, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Počeo čitat Wengerov intervju poslije utakmice i:
On the result…
I wanted to win the game
E yebiga druže.
On the result…
I wanted to win the game
E yebiga druže.

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Arsenal All The Way !
- Marsal
- Kontakt:
De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Wenger: 'I spend £300m if I find the right player. I will not forget we have 600 employees & we need a responsible attitude for them too'
— Sam Wallace (@SamWallaceTel) August 20, 2016

Re: RE: Re: Arsenal
Da... epicWengerMarsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Arsenal All The Way !
- Marsal
- Kontakt:
Yebo mater, ovo su nove vrste izgovora. Kakav otac 

Djeca nam se smiju moj Reufe 
Ma idiot totalni al et ja sam se pomirio sa jos jednom propalom sezonom pogotovo kad vidim konkurenciju ...

Ma idiot totalni al et ja sam se pomirio sa jos jednom propalom sezonom pogotovo kad vidim konkurenciju ...
Arsenal All The Way !
Dabogda umro senilni starac ,yebem mu djecu vratim se kuci i vidim da nismo dobili tekmu dabogda mu se sjeme zamelo,yebem mu ja zenu u prkno
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne zelim da povjerujem u ovoMarsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika

Does it matter that English sides pay over the odds for players…
What matters to me is when you have a club of 600 employees that you are sure you can pay everybody at the end of the month. That is the most important. If you have the money to spend £300 million you can do it. But at the end of the month you have to respect everybody who works for the club and pay everybody.
THAT IS THE MOST IMPORTANT. Pa yebo mater upravo je rekao da smo yebeno preduzeće
What matters to me is when you have a club of 600 employees that you are sure you can pay everybody at the end of the month. That is the most important. If you have the money to spend £300 million you can do it. But at the end of the month you have to respect everybody who works for the club and pay everybody.
THAT IS THE MOST IMPORTANT. Pa yebo mater upravo je rekao da smo yebeno preduzeće

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koji trol, jadna ti majkaSeaman je napisao/la:Marsal je napisao/la:De ne seri da je ovo rek'oBarcod je napisao/la:Sta kaze Wenger mi smo tim sa 600 zaposlenih ne moze se trosit tek tako haha ja lika
Wenger: 'I spend £300m if I find the right player. I will not forget we have 600 employees & we need a responsible attitude for them too'
— Sam Wallace (@SamWallaceTel) August 20, 2016
brine o sirotinji,a on jadnik volontira za 0 funti

Zadnja izmjena: SlevinKelevra, dana/u 21 avg 2016, 01:21, ukupno mijenjano 1 put.
A što nam se čovjek popiša u ambicije. Pa otvori profitno preduzeće pa zaposli 10. 000 ljudi u pm levatine. Strašno u šta se pretvara lik koji je trebao biti jedna od najvećih klupskih legendi
- Marsal
- Kontakt:
You either die as a hero or live long enough to see yourself become the villain.Brokula je napisao/la:A što nam se čovjek popiša u ambicije. Pa otvori profitno preduzeće pa zaposli 10. 000 ljudi u pm levatine. Strašno u šta se pretvara lik koji je trebao biti jedna od najvećih klupskih legendi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.