Znam prijatelju sve al .... jedno po jedno ... treba krenut od vrha ....ove pijune kad promijenis samo produzavas agoniju ... opet ce doci neki podobni i opet isto .... netreba uvlacit nervozu medju igrace i trenera ( ne branim ga, al netreba namatmosfera sa sugavice tek smo izasli iz nje )....MartinSco je napisao/la:DBR1987 je napisao/la:*ebo vas kone vise .... gledajte nasu avliju *ebo njih ..... sve se vraca sve se placa ! kad su podkuhavali kad je kod nas lose bilo sad im se sve vratilo, dobili oni svog Jesica .....
U pravu si druze, samo i kad gledam nasu avliju, njih vidim.. Hurtic, Ihtijarevic.. Nemojmo se iznenadit ako Pelaka za koji dan vidimo na nekoj funkciji u klubu.. Fuj sta nam rade.. I povrh svega tamo neki Hasancic daje izjave, lik koji je odveo Skoru u Rijeku dva sata prije potpisa za nas.. FUJ!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Kod nas ko po pravilu poslije ovakvih naslađivanja, odma nas stigne slično
Što je trenutno i najcrnje je da im uopšte ne bježimo puno,mislim igrom i taktikom 

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Al ono sto je najvaznije, bodovno, bi mogli fino pobjecisasistika je napisao/la:Kod nas ko po pravilu poslije ovakvih naslađivanja, odma nas stigne slično![]()
Što je trenutno i najcrnje je da im uopšte ne bježimo puno,mislim igrom i taktikom
U svakom slučaju to nam je već i praksa a i tradicija postaje.. bodovni +Zip je napisao/la:Al ono sto je najvaznije, bodovno, bi mogli fino pobjecisasistika je napisao/la:Kod nas ko po pravilu poslije ovakvih naslađivanja, odma nas stigne slično![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
- Kontakt:
Ista furka ko sa jesicem mafijasom. Doso ovaj nakav milos , rastjero im ko onaj konj kod nas i eto ga...nidje ih nema , i sa ovakvom ekipom imace isti scenario ko i mi sa Jesicem
Mislim da bi Vinko od ovih sad igrača sto imamo napravio bar 30 % jacu ekipu , ali postujem i tvoj izbor igrača naravnosekac je napisao/la:Greška brate doveo bi ja i Tomića ,Kataneca i Peku a vi sad pljujte po meni ko god poželi strašni su igrači!Suki46 je napisao/la:Dole iz Mostara bih poveo samo Vinka Marinovica , shvatit ce ko hocefico je napisao/la:Sad ce pocet komentari kako treba vratit Bilbiju

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
100% Vinku Marinovicu dat pola plate sto je Jesic-el chapo primo i dolazi covjek sutra u Park princeva
Sto ovo napisa na Zeljkanovoj temi? Da nemas 2 acc-a pa sa pogresnog uletio?BICA je napisao/la:100% Vinku Marinovicu dat pola plate sto je Jesic-el chapo primo i dolazi covjek sutra u Park princeva

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jbg omakelo mu se, treba ga razumit u transu je.joker90 je napisao/la:Sto ovo napisa na Zeljkanovoj temi? Da nemas 2 acc-a pa sa pogresnog uletio?BICA je napisao/la:100% Vinku Marinovicu dat pola plate sto je Jesic-el chapo primo i dolazi covjek sutra u Park princeva
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
HHAHAHAHHAH bilo je ironicno..znaju oni ko sam sta sam a i vi isto tako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da cemo poceti kontrolisati malo licne. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ti kod @Morte pek'o zanat?jurisicduska je napisao/la:Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Riki tiki tamba Merso crna mamba
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da li cemo i 4 tekmu zaredom odigrati katastrofalno ili bi nas za cudo mogli i pozitivno iznenaditi kad je vec pozitivna atmosfera na treninzima
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Dugo se znamo.uNbx je napisao/la:Ti kod @Morte pek'o zanat?jurisicduska je napisao/la:Ako li se sutra ne daj Bože otpjeva riki tiki tamba na Koševu ja ću se zapaliti ispred vječne vatre.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Koliko je samo ovaj Metalleghe imao nesrece i promasenih prilika(prema onome sto sam vidio na pregledima), ocekujem da ih prosere protiv nas i da sve to naplate. Al fakat.
ZZ
Koliko su Divovi igrali sa Zrinjskim?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Trenutno korisnika/ca: fks74, James1987, Lavcina, MaroonBjelave, propoklopac i 44 gosta.