Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
meni najgotivniji lik posljeratne BosneHigh je napisao/la:Ikonić -.
On i gegic, pa i pozajmica loncara e to bi bilo superJHam je napisao/la:Da pokusa Bosna Atica na posudbu? Ima sad od koga uciti...
Oni koji duze prate znaju kakav sam ja bio bosnin fanatik, ali ko se jednom (u mom slucaju desetak puta) od mljeka opece onda u hladan jogurt puseSteph je napisao/la:Pa odr5ađena je fuzija s Realwayom, sada bi i omladinski pogon trebao ličiti na nešto. I trener je ostao, što je pozitivna stvar jer fakat dobro radi. Oko Beobasketa i Miška za sada samo nagađanja.
Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
Ovo je neki novi klub koji me aposlutno ne interesuje niti ima ikakvih dodirnih tacaka sa KK Bosnom niti ce imati ikada.
nerminh74 je napisao/la:Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
Ovo je neki novi klub koji me aposlutno ne interesuje niti ima ikakvih dodirnih tacaka sa KK Bosnom niti ce imati ikada.
njega totalnog anonimca i mahalasa bez znanja i zanata je KK Bosna katapultirala do premijera kantona Sarajevo![]()
moj grade sta ti gamad uradi, u ravni su sa cetnicima
Ja sam optimista, grad Mirze Delibasica mora imati jaku Bosnu ne samo u BiH vec i u regionalnoj ligiKarlo je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Nihad je barema ulogao nekog ASA-inog, a bogam jednom i vlastitog novca, a sta je to dao konakovicKarlo je napisao/la:Prava ,prva i posljednja KK Bosna je prestala postojati zauvjek dodavanjem pref.Royal.KK Bosna je tog dana otisla na vjecno pocivaliste i u historiju .Bio jedno jedan lijep,magican kosarakski klub....Pocetak njenog kraja je dolazak Nihada Imamovica i Elmedina Konakovica na njeno celo.Neka im je na cast.
njega totalnog anonimca i mahalasa bez znanja i zanata je KK Bosna katapultirala do premijera kantona Sarajevo![]()
moj grade sta ti gamad uradi, u ravni su sa cetnicima
jeste ali je naplatio to sa kamatomi to kakvom
,konakovic je bio samo nihadova mariotena,piun u igri , u tom cjelokupnom cjedjenju bosne gdje je i on imao neke mrvice .Imamovic ,Konakovic SDA moram li dalje da obrazlazem i pisem.
.Drug upmati ovo u zivotu niko nista ne daje a da nema neki interes , niko nece da gubi vreme u i novac ko ne osjeti ne nanjusi da moze zarditi visestruko na ovaj ili onaj nacin .
fotoste95@ nikad vise
Nisam mislio na grad rođenja, nego gdje se sportski ostvario i ostavio vrlo dubok tragnerminh74 je napisao/la:Grad mirze delibasica je tuzla
Samo ne znam kakve veze ovaj turnir ima sa ovom BosnomBassha je napisao/la:Mzt,buducnost i cedevita ucesnici Memorijalnog turnira "Mirza Delibašić"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.