Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Realno bih vise volio da kone pobjede nego ovi smradovi, ali penala nije bilo nakon pada bekrica treba biti realan mislim ima jos do kraja nadam se da ce kone izjednaciti.
04.10.2009 !!
Nije penala ni vidjelo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jel ono ovaj golman trebao u reprezentaciju?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Sta je ba ovo? Zrinjski se igra s njima kao da ima igraca vise.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koliko je dominantan Zrinjski u pm, stvarno premocno izgledaju
Nad tobom sunce najljepše sja
Jestesamo_lijevo je napisao/la:Jel ono ovaj golman trebao u reprezentaciju?

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Filozofija
ee željo, željo..

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Zasluzeno. Cestitke Zrinji.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Kakva igra Zrinjskog
Prosle godine sam im prognozirao titulu kad je 20 kolo bilo , al nakon ove tekme za mene jedini tim koji igra konstantno i koji ce vrlo vjerovatno odbraniti titulu

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali kako je Zrinjski doktorirao ove neke polukontre, mogli su nam tri komada zavaliti u zadnjih 10 minuta. Oni kuci kada igraju sa neki autsajderom, pobjede 3:0, dva gola daju iz situacija 2 na 2, ili 3 na 3.... Kako god, ocigledno pali
Mi treci poraz u nizu.... krizaaaaa nevidjena

Mi treci poraz u nizu.... krizaaaaa nevidjena

Sramota od utakmice,za ovakva izdanja treba uvesti da se oduzimaju bodovi.Fuj i jedni i drugi po prikazanom.Zeljeznicar za debele analize ali psiholoske,ovi igraci i ponasanje,sama kretanja ,trcanje ,odron utakmica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Beduin
- Kontakt:
"Mi smo Zeljini, Zeljo je svaciji"
Vole nesto crvene kartone, nadam se naredno kolo Lendric da fasuje. Na kraju klasicno: "skidajte dresove" haha
Zrinjski ima ove kontre nevidjene, kako ih istrce svaka im cast.
Krosevski odlican, za sve sto nije kaznjen od Saveza kaznjavaju ga protivnicki napadaci, hhh.
Sto volim ovu karmu majko draga, pucaju zastavice sudijama, onaj tamo zakljucan u svlacionici ostao...
Vole nesto crvene kartone, nadam se naredno kolo Lendric da fasuje. Na kraju klasicno: "skidajte dresove" haha
Zrinjski ima ove kontre nevidjene, kako ih istrce svaka im cast.
Krosevski odlican, za sve sto nije kaznjen od Saveza kaznjavaju ga protivnicki napadaci, hhh.
Sto volim ovu karmu majko draga, pucaju zastavice sudijama, onaj tamo zakljucan u svlacionici ostao...

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zrinja dominantan, prespremna ekipa. Jos kad se prikljuce Jovic i Kuadio, dok se vrate povrijedjeni igraci.. Prvi favoriti definitivno.
ZZ
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
O-0-o-Omaklo nam seMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- hule_barca
- Kontakt:
Boga mi Željo slab skroz. Što se tiče igračkog kadra, on je za naše lige izuzetan, bez pretjerivanja. Kao i u svakom klubu, ima tu prosječnih igrača za naše okvire, ali sa ovim igračima biti 8. na tabeli nakon 6 kola uz 4 utakmice kući je dovoljan razlog da Kostić izgubi povjerenje. Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji, ali izgleda da je njegov autoritet u svlačionici jednak nuli, a kad je na Balkanu tako, onda se ne piše dobro. Pošto će Kostić biti bivši, to je već sigurno, mislim da Željo treba dovesti Jagodića, jer on je ipak jedan od doktora za ovu ligu.
Mes Que Un Club
Pa nisi se zayebo uopšte.hule_barca je napisao/la:Lično sam očekivao da će Slovenac donijeti jednu novu dimenziju bh. fudbalu pa tako i Želji.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mislim da ni Hurta nema pojmaMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?

Čini mi se da je Zrinjski imao loš dan, što ne umanjuje vašu dobru igru. Njima kad prvi daš gol oni se malo i pogube. Dok kad ga primiš protiv njih prvi, pomiri se sa porazom.
Nemaju neke igre ali imaju tu konstantu, dok ostale ekipe imaju dosta oscilacija u igri. Iako je rano i sve je još itekako moguće po meni su već sada legitimni kandidat za titulu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Hurta je igrac za velike stvari, da navijaci ne zeznuse smaz'o bi Zelju ko ja filipinku.MortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?

Ma nijanse i voljni momenat su u pitanju, Zrinja malo kvalitetniji od konkurencije ali nista spektakularno. Imaju opasne kontre i tu su mi najopasniji.
Bekric prava jalija, hajde sto mu je škanju ljaksefonska, ali sto divlja i hralja covjece, ko da je odrasto uz Mowglija, a ne u carsiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tacno tako, od rijeci do rijeci.wobly92 je napisao/la:Mislim da ni Hurta nema pojmaMortemHz je napisao/la:Kako smo mi demolirali Zrinjski na Koševu?![]()
Čini mi se da je Zrinjski imao loš dan, što ne umanjuje vašu dobru igru. Njima kad prvi daš gol oni se malo i pogube. Dok kad ga primiš protiv njih prvi, pomiri se sa porazom.
Nemaju neke igre ali imaju tu konstantu, dok ostale ekipe imaju dosta oscilacija u igri. Iako je rano i sve je još itekako moguće po meni su već sada legitimni kandidat za titulu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.