Locust je napisao/la:U pet deka je ovo sve kao što neko napisa. Trebao je Željo voditi u prvom poluvremenu.
Nema veze. lijepo je gledati ovaj raspad sistema kod njih kako god

Da li je baš u pet deka?
Slažem se, što se tiče prvih jedanaest, po imenima (MI, Sloboda, Željezničar, Zrinjski), otprilike, tu je to u pet deka. Ali, ekipu čine 18-20 kvalitetnih igrača + 3 golmana. Zrinjski i Sloboda, ako ćemo ciljati na titulu, su nam najveći konkurenti. Zrinjski i Sloboda imaju ubjedljivo više kvalitetnih igrača tj. veću širinu, pogotovo Zrinjski.
Te dvije ekipe, nažalost, i u drugim, veoma bitnim paramtetrima su bolje od nas kao što je naprimjer.
Većina će se složiti da imaju bolje trenere od nas, Hurtić se ne može porediti sa Husrefom i Marinovićem.
I Sloboda i Zrinjski imaju bolju atmosferu u i oko kluba.
Zrinjski radi mirno, profesionalno, Slobodu drži jedan čovjek, za sada odlično mu ide dok kod nas svake sedmice turbulencije, s razlogom tjeranje vodećih ljudi itd.
Zrinjskog jesmo pobijedili ali njima je to bila jedna loša utakmica i zaredali su 5 odličnih utakmica, dok smo mi odigrali 4 loše i jednu odličnu, protiv njih.
Sloboda ima vrhunsku odbranu, odličan vezni red. Zrinjski na svakoj poziciji ima kvalitetne i iskusne igrače dok mi nemamo zamjenu za stopere, nemamo zamjenu za napadača, ne znamo jel nam ostaje najbolji igrač itd..
Nažalost, obje ekipe su u prednosti u odnosu na nas, ruku na srece.