dijelom, direktno sam ucestvovao u projektu navodnjavanja glavnog terena na grbavici. isto tako na kosevu i jos nekim stadionima. i dalje tvrdim da je sistem navodnjavanja placen iz fonda uefe i fakturisanje i placanje je islo preko ns bih. znam koliko kosta i cisterna, ali ne znam ko je platio, ali znam da Zeljo, na osnovu te cisterne, ne placa vodu koju koristi za prskalice, jer se ista crpi ispod sjeverne tribine, iz nekog bunara i sprema u tu cisternu. znaci, ako je opcina "donirala" nabavku cisterne, hvala im. medjutim, uefa bi platila sistem navodnjavanja i bez toga, samo sto bi se voda placala, jer bi sistem bio spojen na gradsku, hidrantsku mrezu, kao sto je slucaj, npr. sa stadionom kosevo. cisterna je izlazila iz projekta koji pokriva uefa.Hrasno1921 je napisao/la:Na osnovu sredstava opstine dobila su se sredstva UEFE ...starigrad je napisao/la:odvadi malo! koldzo, odnosno, opcina, nema, ama, bas, nista, sa projektom navodnjavanja glavnog terena! sredstva su obezbjedjena iz uefe i sve je islo preko ns bih.Hrasno1921 je napisao/la:Zadnjih par postova su obicne lazi i pokusaj obmane, ista prica koju prica Dejo Nikolic od rijeci do rijeci, dakle prica iz Zvornicke 27.![]()
Carsijaba pise o sjevernoj tribini i kako neko ima "spajz" na istoj, a zaboravlja da je komplet sjeverna tribina u vlasnistvu SD. a ne FK., sa pocetnih 5.poslovnih prostora u vlasnistvu FK., FK. se prosirio i sada godisnje uzimaju 275.000 KM tudjih prihoda za ukupno 12.poslovnih prostora. SD. nije suvlasnik sjeverne tribine vec vlasnik, dok FK. ima 5. poslovnih prostora u svom vlasnistvu, naplacivanjem rente za ostalih 7. omogucili u im ljudi iz stranke aktuelnog nacelnika.
Prica oko "perspektivnog zemljista" iza istocne tribine je prica za malu djecu, posto je prekoputa crkva a dobro je poznato sta se moze graditi a sta ne i to pazi po zakonu, Koldzu kojeg ni ja ne mogu iz licnih razloga, pojedinci takodjer zaboravljaju koliko je opstina ulozila u stadion od kako je on nacelnik, pocev od zamjene sljake plasticnom travom, reflektora, svlacionica, projekta navodnjavanja terena, donacije za stolice itd.
Ako cemo vec direktno Koldzo nema zakonsko uporiste da izda gradjevinsku dozvolu, jednostavno covjek radi po zakonu, sto se pojedincima ne svidja i ne odgovara, prica oko tornjeva !? je komedija, tornjeva niti ce biti niti su planirani, Koldzo samo jednu kucu ima i to je ona zuta pored pomocnog terena,a i nema "kuce" kako to gavran kaze - laze.
Po njegovom Koldzo trazio 100.000 KM !? to je onda po mom mito, ucjena, izvoli prijavi, dokazi, za Hatibovice bih se slozio, licno ih znam 35.godina.
Sve ostalo su notorne lazi iz FK. koje doticni samo prenosi ovdje.
Plavi Zamak kojeg pojedini spominju od 2008. nije privremeni objekat i na zemljistu je u vlasnistvu SD. zato i SD. godinama uzima rentu a ne FK
NECE SE FK IZDATI DOZVOLA DO DALNJEG ! NECE JER SE POKUSAVA NA PREVARU SVE ODRADITI ! NECE SVE DOK SU OVI LJUDI U KLUBU !
Nakon obilaska rekonstruiranih prostorija Koldžo je kazao da je to bio jedan od prioritetnih zadataka u stvaranju boljih uvjeta za odigravanje nogometnih utakmica.
"Pomoć Općine Novo Sarajevo u prošlogodišnjem budžetu od nekih 50.000 KM doprinijela je da se na osnovu toga aplicira kod UEFA-e od koje je dobivena još značajnija pomoć u iznosu 250.000 KM. Sredstva su uložana u adaptaciju vanjskog terena, a Općina je svojim ulogom osigurala sredstva za rekonstrukciju ovih svlačionica i za nabavku posebne cisterne koja će služiti u sistemu dodatnog zalijevanja glavnog terena", kazao je Koldžo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Da se ne bi više "natezali" čije je šta:
FK Željezničar
K.č. – 829/2 – betonsko igralište iza istoka – 1063 m2,
K.č. – 815/1 – zemljište stadiona – 44008 m2
K.č. – 851/12 – pomoćni teren – 382 m2
K.č. – 815/13 – gradilište – 6 m2
K.č. – 829/9 – stadion Grbavica (zemljište ispod plavog zamka koje se izuzima) – 114m2
K.č. – 829/10 – stadion Grbavica (zemljište ispred Plavog zamka koje se izuzima) – 18 m2
K.č. – 829/1 – Sjeverna tribina sa uglovima –
Evo link, potrebno je samo ukucati katarstarsku česticu (broj parcele) u predviđeno polje, sigurnosni kod i katastarsku općinu i sve će se ispisati samo http://92.36.224.127:9090/e-gruntPublic/
http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
FK Željezničar
K.č. – 829/2 – betonsko igralište iza istoka – 1063 m2,
K.č. – 815/1 – zemljište stadiona – 44008 m2
K.č. – 851/12 – pomoćni teren – 382 m2
K.č. – 815/13 – gradilište – 6 m2
K.č. – 829/9 – stadion Grbavica (zemljište ispod plavog zamka koje se izuzima) – 114m2
K.č. – 829/10 – stadion Grbavica (zemljište ispred Plavog zamka koje se izuzima) – 18 m2
K.č. – 829/1 – Sjeverna tribina sa uglovima –
Evo link, potrebno je samo ukucati katarstarsku česticu (broj parcele) u predviđeno polje, sigurnosni kod i katastarsku općinu i sve će se ispisati samo http://92.36.224.127:9090/e-gruntPublic/
http://fkzeljeznicar.ba/dodatna-pojasnj ... evo/19906/
- plavousrcu
- Kontakt:
Hajmo polako, valja pobijediti. Najjaci smo kad je najteze. Sretno nam!
- amazon
- Kontakt:
Polako na utakmicu. Idem a osjecaj je da cemo ga popusit kvalitetno. Nadam se da tako necs biti. Jesmo u kur. Cu u pm godinama, ali Grbavica ceka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Sarajevo29
- Kontakt:
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
Ja imam osjecaj da cemo razgulit Zrinjskog i da ce to biti nasa prekretnica kao i njima prosle sezone 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Hoće li opet biti youtube link ?
ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Stevanović, Boccaccini, Bekrić, Šećerović, Lendrić, Radinović, Pozder, Husić, Stevanović.
ZRINJSKI: Kozić, Peko, Graovac, Tomić, Barić, Stojkić, Mešanović, Sivrić, Petrak, Katanec, Bilbija.
Prema ss.ba igramo 10 vs 11
Salim se , ocito da je tu Kosoric i da Pozder igra to lijevo krilo...Ugljesa konacno tu i izgleda da konacno igramo 4-2-3-1
ZRINJSKI: Kozić, Peko, Graovac, Tomić, Barić, Stojkić, Mešanović, Sivrić, Petrak, Katanec, Bilbija.
Prema ss.ba igramo 10 vs 11

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Hoće li opet biti youtube link ?
Hvala kralju.ajmobijeli je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Hoće li opet biti youtube link ?
aleksandar_veliki je napisao/la:Od kuce gledam. Dobit ce Zeljo, Zrinjski kuci i na strani nije ista ekipa. Ako padne gol u prvih 15 minuta prvog moglo bi po meni biti i vise.

Zrinjski nije ista ekipa kući i u gostima, ali kad povedu u gostima ni Real ih neće okrenuti. S druge strane, ko povede protiv njih ima velike šanse da ih dobije. Željo je morao povesti u prvom poluvremenu, jer što duže odmiče utakmica Zrinjskom rastu šanse da postigne gol zbgo dobro poznate nervoze domaćih na Grbavici.aleksandar_veliki je napisao/la:Od kuce gledam. Dobit ce Zeljo, Zrinjski kuci i na strani nije ista ekipa. Ako padne gol u prvih 15 minuta prvog moglo bi po meni biti i vise.
Kaze "podrska upravi i Kosticu" 
Bit' cemo prvi aBd u Ligi za opstanak.

Bit' cemo prvi aBd u Ligi za opstanak.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Kostic je gigant...za njegove vladavine sve je lose , losije i nego sto se moze zamisliti...mrs u tri p... materine i on i onaj ko gaje doveo...Nisam Grbavicu napustio ranije NIKAD ZNACI NIKAD al veceras sam morao izaci da povratim od nervoze...
Jer si JEDAN JEDINI...........
- amazon
- Kontakt:
Kao sto sam sve do sad bio u pravu, nazalost sam i ovo. Sve sam ja ovo znao na prije pocetka sezone. Tuga brate velika.amazon je napisao/la:Polako na utakmicu. Idem a osjecaj je da cemo ga popusit kvalitetno. Nadam se da tako necs biti. Jesmo u kur. Cu u pm godinama, ali Grbavica ceka.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
FK Željezničar
Zrinjski je realno za 2 klase bolji bio i zasluženo su pobijedili .Odavno lošijeg Zelju nisam gledao.
Zadnja izmjena: unavita, dana/u 20 avg 2016, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Hrasno1921
- Kontakt:
Prije utakmice sam imao info. da necemo dobiti, i tada sam se dvoumio dali to da napisem ovdje, igraci bojkutuju Kostica, novi trener mozda bude Mario Stanic
Sent from my iPhone using Tapatalk
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
- Kontakt:
Pitcka vam materina svima, od cistacice do predsjednika, igraca, strucnog staba, svima svima, fuj gadite mi se klosari 

- slavko njegus
- Kontakt:
de ti sveznalice reci sta ce s Bosnom biti? Šuti i ne seri.Hrasno1921 je napisao/la:Prije utakmice sam imao info. da necemo dobiti, i tada sam se dvoumio dali to da napisem ovdje, igraci bojkutuju Kostica, novi trener mozda bude Mario Stanic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.