FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zip je molotovljev?? Hmm

Sarajevo jedno je....
FrancescoTotti je napisao/la:Levatu

Samo ostro

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne šali se.Evander je napisao/la:Da li se salis?Zip je napisao/la:Na ovom forumu je bilo svega, samo ne podrske prema svim igracima!!!
Sad će ispast da je ovo forum pun podrške našim igračima. Koga ba lažete? Sami sebe?
Nema igrača u zadnje 4 godine kome se ovdje nije psovao hljeb, grob, kosti, djeca, sjeme itd... Koji nije predložen za tjeranje iz kluba čim mu forma padne itd.
Podršci sa tribina (posebno na gostovanjima) svaka čast, niko nema takvu, ali sad da pričamo da je ovdje na forumu atmosfera podrške to je sranje obično.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajde sad kad si se izofirao odhovori ljudima zasto lazes? Neki rodjo u upravi ha? Prodalo se za dresove, karte, sta vec? Eee levatu, zao mi je takvih ljudi. Nista ste!
@locust ne kaki. laz je da je nije bilo cak i ovdje!! Zasto lazete??
A uostalom KOLIKO JE TO BITNA IGRACIMA PODRSKA SA YEBENOG FORUMA?
@locust ne kaki. laz je da je nije bilo cak i ovdje!! Zasto lazete??
A uostalom KOLIKO JE TO BITNA IGRACIMA PODRSKA SA YEBENOG FORUMA?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakve veze hebeni forum ima i sa cim?Locust je napisao/la:Ne šali se.Evander je napisao/la:Da li se salis?Zip je napisao/la:Na ovom forumu je bilo svega, samo ne podrske prema svim igracima!!!
Sad će ispast da je ovo forum pun podrške našim igračima. Koga ba lažete? Sami sebe?
Nema igrača u zadnje 4 godine kome se ovdje nije psovao hljeb, grob, kosti, djeca, sjeme itd... Koji nije predložen za tjeranje iz kluba čim mu forma padne itd.
Podršci sa tribina (posebno na gostovanjima) svaka čast, niko nema takvu, ali sad da pričamo da je ovdje na forumu atmosfera podrške to je sranje obično.
Dvadesetak danguba gubi vrijeme i to je sve.
Da, to je ocito veci problem nego sto igraci ko piicke igraju i ne mogu meda protiv raspaalog Celika.
Ne da su kritike zasluzili, zasluzili su batine za onu kurrcobolju.
Mene bi ba stid bilo.
Ja svoju platu posteno zaradim. Zarade li oni?
Unatoc svemu tome, opet niti izbliza niko nije kritikovao igrace ovdje na forumu.
Da mozda lazemo i da pisemo da su kvalitet za Bundeslige i da vrijede milione?
Pored milion problem u klubu, vi ste nasli pricati o onom najmanjem.
Ne stvaraj laznu pozitivu o podrsci igracima, vecina igraca je ismijana na ovom forumu.
Pocevsi od Radovca, Rustemovica, Bekica1 i 2, Duljevica,... Od novih igraca ne znam jel i jedan prosao bez nekog ismijavanja..
Uostalom, mozes ti vrijedjati koliko zelis, al lagati da se igraci nisu vrijedjali, ismijavali,... stvarno je smjesno..
Pocevsi od Radovca, Rustemovica, Bekica1 i 2, Duljevica,... Od novih igraca ne znam jel i jedan prosao bez nekog ismijavanja..
Uostalom, mozes ti vrijedjati koliko zelis, al lagati da se igraci nisu vrijedjali, ismijavali,... stvarno je smjesno..
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 avg 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U cemu je problem kada kritikujes igrace koji ne valjaju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel tebi kritika kad pricas o necijoj frizuri, djevojci, oblacenju, itd...MortemHz je napisao/la:U cemu je problem kada kritikujes igrace koji ne valjaju?
Jel tebi kritika kad ismijavas nekog ko je tek potpisao za klub? Nije odigrao ni minute na pripremama a ne neku sluzbenu utakmicu?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KOLIKO JE BITAN FORUM FIPE? ZBOG FORUMA IGRACI NE MOGU DA SPAVAJU?
Ma ja sam svoje rekao. Prodanim dusama ne odgovaram. Ciao.
Ma ja sam svoje rekao. Prodanim dusama ne odgovaram. Ciao.
Fakat ne vjerujem sta se pise.
Novo trolova je dosegao novi nivo.
MICHALE VRATI SE, SVE TI JE OPROSTENO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma dobro, High napise to u sali, nije on ozbiljan.Zip je napisao/la:Jel tebi kritika kad pricas o necijoj frizuri, djevojci, oblacenju, itd...MortemHz je napisao/la:U cemu je problem kada kritikujes igrace koji ne valjaju?
Jel tebi kritika kad ismijavas nekog ko je tek potpisao za klub? Nije odigrao ni minute na pripremama a ne neku sluzbenu utakmicu?
Za ovo drugo, ljudi su slobodni da podijele i da obrazloze zasto misle tako. U smislu ono, ok ja smatram da ce nam Ivetic dobro doci, ti kazes da sumnjas u njegove kvalitete i to je to. Ne znam samo sta je pogresno ovdje? Ljudi se zajebavaju pa kazu mozda malo ''tezu'' rijec u sali ali mi smo svi ovdje radi Sarajeva i strasno nam je tesko kad nam uvaljuju poludebile a znamo da mozemo mnogo mnogo vise, makar u ovoj ligi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma izofirao se pa se sad hvata za grancice... Cuj forum kriv zbog svega sto se desava, frajer doslovno to rece.Evander je napisao/la:Fakat ne vjerujem sta se pise.
A pitanje zasto laze ignorira

Mogli smo bolje, nismo bili pametni.. Imali smo 3 sanse.. Jednu sa Jarnijem(propustili je), pa Kodrk pa Jesic...MortemHz je napisao/la:Ma dobro, High napise to u sali, nije on ozbiljan.Zip je napisao/la:Jel tebi kritika kad pricas o necijoj frizuri, djevojci, oblacenju, itd...MortemHz je napisao/la:U cemu je problem kada kritikujes igrace koji ne valjaju?
Za ovo drugo, ljudi su slobodni da podijele i da obrazloze zasto misle tako. U smislu ono, ok ja smatram da ce nam Ivetic dobro doci, ti kazes da sumnjas u njegove kvalitete i to je to. Ne znam samo sta je pogresno ovdje? Ljudi se zajebavaju pa kazu mozda malo ''tezu'' rijec u sali ali mi smo svi ovdje radi Sarajeva i strasno nam je tesko kad nam uvaljuju poludebile a znamo da mozemo mnogo mnogo vise, makar u ovoj ligi.
Sve tri smo prokockali, i dodje vlasnik i kaze STOP..
I sad mi kitu mozemo pusiti, trazit sta hocemo.. mi to necemo dobiti...
Poenta svega je da se odvoji uprava od igraca..
A mi to nismo do sada uradili nit cemo ikad uraditi
Ali frajer hladno optuzo nekakav nebitni forum i nekakve nebitne likove koji pisu na forumu za stanje u klubu 
Da to je veci problem nego sto je 100 igraca proslo kroz klub, sto tri godine za redom trener bez licence nam vodi ekipu
Ugasite forum, sve nas banujte. To je jeftinije nego placati pravog trenera i kvalitetne igrace
Jos ne vjeurujem fakat. Mozda je do ovog vina sto popih veceras
Zip ti si legenda. Predlazem Kustirici da te zaposli za PR-a kluba

Da to je veci problem nego sto je 100 igraca proslo kroz klub, sto tri godine za redom trener bez licence nam vodi ekipu

Ugasite forum, sve nas banujte. To je jeftinije nego placati pravog trenera i kvalitetne igrace

Jos ne vjeurujem fakat. Mozda je do ovog vina sto popih veceras

Zip ti si legenda. Predlazem Kustirici da te zaposli za PR-a kluba

Nek si sam sebi priznao da si nebitan.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
A znaci mi na forumu ovdje, X puta pisali kako treba odvojiti upravu od igraca, igracima dati punu podrsku a upravi yebavati od do. Evo ako nije tako neka neko kaze ja cu mu zalijepit sve postove kunem se nece mi bit mrsko!
@zipe opet si slagao. Ne valja ti to
@zipe opet si slagao. Ne valja ti to
Ti fkt pokusavas nesta, al ti ne ide...
Jesam rekao gdje da se nije pokusalo odvojiti uprava od igraca?
Poenta je sto to ne znamo da uradimo...
I zbog cega izmisljas nesta sto ne govorim?
Jesam rekao gdje da se nije pokusalo odvojiti uprava od igraca?
Poenta je sto to ne znamo da uradimo...
I zbog cega izmisljas nesta sto ne govorim?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jesi rekao da je izostala podrska igracima? Jesi! Je li to laz? Jeste!
Rekao si da se nije odvojila uprava od igraca jesi! Igraci dobijaju aplauze kad god da dobro odigrajunakon tekme,i tokom tekme se non stop navija. Tako da si i to slagao!
Ne znam sta ti pokusavas? Odbraniti nekog rodjaka koji sjefi u upravi? Sta vec?
Prvo si pricao kako si i ti protiv uprave a svaku priliku koristis da ih branis. Zanimljivo mi.
Rekao si da se nije odvojila uprava od igraca jesi! Igraci dobijaju aplauze kad god da dobro odigrajunakon tekme,i tokom tekme se non stop navija. Tako da si i to slagao!
Ne znam sta ti pokusavas? Odbraniti nekog rodjaka koji sjefi u upravi? Sta vec?
Prvo si pricao kako si i ti protiv uprave a svaku priliku koristis da ih branis. Zanimljivo mi.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, napoleon72, skoJaa i 48 gostiju.