FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 20 avg 2016, 16:19

Kakve veze sad to ima sa ovom situacijom ne radi se o tome jel kupovina ili slobodan igrac radi se o strucnom tj nestrucnom stabu hurticu i slicnim hljezijebogovicima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 avg 2016, 16:21

ElCartel11 je napisao/la:Zasto SFK2000 jos uvjek igra u opremi od Hadalja? Dajte damama NIKE, jer jedino one dostojanstveno predstavljaju ime naseg kluba!
Zato sto se kod nas sve radi 'na vrat na nos', pa tako i taj ugovor sa nikeom. Ako uopste o postoji tsj ugovor jer nije niko vidio potpisivanjr istog. Ne bi me cudilo da su jednostavno kupili dresove i nalijepili reklame, koliko su nesposobni.

Onda ova stvar sa hurticem, kao sto neko rece nije tu on nista kriv. Nek stoji covjek jer svaki njegov potez je direktno potez uprave, tj svaka njegova greska je direktno greska uprave!
Pa sjetite se onog dana kada je imenovan, svi smo se syebali. Na jednoj strani imali covjeka koji je s radnikom osvojio kup i koji nam se doslovno nudio sam, a oni izaberu ovog drugog koji evo pola godine ne zna sta mu se desava sa ekipom... Sa ekipom koju je on izabrao.. 'valjda'

Ne znam, sto joker kaze nemam vise snage, nek ifu svi u 3 picke materine.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 avg 2016, 16:27

Kunem se, kad sam naleti na vijest da Hurtic ostaje trener, mislio sam da je to stara vijest iz marta, aprila.
Fakat nisam vjerovao da su tolike budale da ce trecu godinu zaredom poceti sa trenerom koji nema licencu.
Hurtic nije nista kriv, krivi su oni sto se igraju sa ugledom kluba.
Jesmo li mi svi Nosterdamusi pa smo predvidjeli ovu situaciju koja se desava sad, ili je uprava toliko bezobrazna, nesposobna i nestrucna da isto to nisu vidjeli?

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2016, 16:29

streetstyle je napisao/la:
fico je napisao/la:Hurtica otjerati odmah, jer ako ostane nece skontati sta mu se desava sa ekipom, nastaviti cemo lose igrati i gubiti bodove.
Upravu otjerati prije zimakog prelaznog roka, jer ako ostanu nastavice se dovodjenje samo slobodnih igraca.

Kao oni prije Hurte , tako i oni poslije Hurte dovodice SAMO SLOBODNE IGRACE. Niko od trenera nema nista sa tim , shvatite jednom da je to politika Vincenta Tana koju sprovodi Ken Choo. Igraci se mogu samo prodavati ali ne i kupovati , bar ne jos. Jedini igrac za kojeg je placeno obestecenje je Velkoski (oko 40 000 eura)...i ni za koga vise. Shvatite sto prije da bi vam bilo lakse.
Krste 75k€, i za Saida smo kahnuli 50k€. Možemo se mi usrećit i sa slobodnim igračima, ali džaba kad su neznalice u klubu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 20 avg 2016, 16:32

unbox , poenta price je da se nece dovoditi igraci sa obestecenjem , sa tim nema nista ni uprava..ni niko osim vlasnika

Bordomen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 20 avg 2016, 16:32

Evander je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kakve veze ima rezultat u ponedjeljak sa smijenom ili ostankom Hurtica?
On treba otici jer ne zna, jer nema licencu potrebnu za rad, jer nam je igra grozna, jer je obicna marioneta.
Njemu treba uručiti otkaz dobio sljedeću ili ne, ali pošto je uprava futava, čekati će ponedjeljak.
Ja sam mu dao apsulutnu podrsku kad je zamijenio Jesica. Unaprijed sam rekao sta god da se desi, on je najmanji krivac.
I sad kazem, to sto smo bez Europe ostali, najmanje krivnje snosi Hurtic. I tu je trebao zavrsiti njegov aganzman. Ostao bi junak kod raje iako nismo izborili euro takmicenje, a mirali smo.
Vec tad je bilo ocito da on nema kvalitet za voditi prvu ekipu. Svi smo znali sta ce biti, ali su ga strucnjaci ipak imenovali za stalnog trenera.
Fakat smo amatrski vodjen klub.
Tri godine, tri godine identicnu gresku prave.

Generalno, ja bih njega sad i ostavio. Kad pravi trener nije doveden na vrijeme, ne treba nam ni prije zime.
Tjeranjem Hurtica samo ce svoje stolice sacuvati.
Prvo oni noga, pa onda Hurtic.
on nije kriv za evropu nije kriv za lose igre Ali je kriv sto ne zna I zbog toga treba dobiti otkaz jer imA puno boljih of njega
puno trenera dobiju otkaz zbog vizije ili lose igre a ne zbog rezultata jedino kod nas se ceka DA te trener dobro zavije u crno pa tek onda popusi otkaz
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 avg 2016, 16:35

FrancescoTotti je napisao/la:Onda ova stvar sa hurticem, kao sto neko rece nije tu on nista kriv. Nek stoji covjek jer svaki njegov potez je direktno potez uprave, tj svaka njegova greska je direktno greska uprave!
Pa sjetite se onog dana kada je imenovan, svi smo se syebali. Na jednoj strani imali covjeka koji je s radnikom osvojio kup i koji nam se doslovno nudio sam, a oni izaberu ovog drugog koji evo pola godine ne zna sta mu se desava sa ekipom... Sa ekipom koju je on izabrao.. 'valjda'

Ne znam, sto joker kaze nemam vise snage, nek ifu svi u 3 picke materine.
Mene jedino boli ustvari nervira me to, da znam da mozemo puno bolje, da mozemo napraviti jak klub, da mozemo sa ovim sponzorima i finansijama pometati u ovoj ligi, ali ne mi se jos uvjek vrtimo u krug i nismo se pomakli ni korak naprijed.

Sve je ovo postalo jadno vise i ne znam ni sam kako ce na kraju ovo sve zavrsiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2016, 17:02

ElCartel11 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE! KUSTURICA ODLAZI! KANTARDZICU ODLAZI! HURTICU ODLAZI! CIJELI STRUCNI STAB OUT NESPOSOBNJAKOVICI!
:lol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 avg 2016, 17:21

Zip je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE! KUSTURICA ODLAZI! KANTARDZICU ODLAZI! HURTICU ODLAZI! CIJELI STRUCNI STAB OUT NESPOSOBNJAKOVICI!
:lol:
Sta je smijesno? Ne slazes se sa covjekom?

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 avg 2016, 17:29

svi na jajce!!!
:mrgreen: :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 avg 2016, 18:05

Rustemova mala vježba s puškama!
slika
Nadam se da se šteli kako bi što efikasnije likvidarala stoku iz kluba. :bih: :bih: :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2016, 18:25

Previse ste optereceni upravom zbog cega je izostala podrska igracima, koji svakako ne pruzaju najbolje sto mogu..
A mi kao navijaci im mozemo pomoci da pronadju najbolju formu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 20 avg 2016, 18:31

Zip je napisao/la:Previse ste optereceni upravom zbog cega je izostala podrska igracima, koji svakako ne pruzaju najbolje sto mogu..

kakvu formu dragi zipe pa vidis li ti skim smo mi igrali rkipom kojoj mrtvi olimpic vraca rezultat od 2:0 u eeagal o kakvoj ti formi jarane pricas vidis i sam da su digli svi njusku i glume marionete kao i trener im
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 20 avg 2016, 18:32

Locust je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:S druge strane isto Duljević nije igrač koji će podvaliti Almiru za overlap pa da ovaj nabaci,
80% svega dobrog ofanzivno sto je Bekic uradio prosle sezone zasluga je Duljevica i prostora koji otvara.

Cuj nije igrac da je gurne beku na overlap.
Prostor koji otvara i podvala u prostor Almiru su dvije različite stvari. Ja nikad nisam vidio da je Duljević odložio Bekiću loptu da Bekić ima samo da nabaci.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 avg 2016, 18:43

Da trener i nije toliki faktor ne bi se placali koliko se placaju u svjetskom fudbalu. Sta ocekivati od igraca koji od istog naseg trenera trebaju da dobiju upute o kretnji, taktici, instrukcije itd, o fizickoj spremi da ne govorimo. nasa liga nije nesta ali isto tako nije toliko losa da se moze skupit 11 fudbalera pa ono kao na terminu, sami ce to oni. Ponovicu 1000 puta ako treba, dok ovakav sjedi na klupi ja igracu ne mogu da zamjerim bez obzira koliko je los, a nasi na terenu djeluju izgubljeno, bez igre, ne mozes prepoznati neku kretnju uigranu itd, To je rezulat strucnjaka kojeg imamo. Druga je stvar sto na tribini imas bolesnika, isfrustriranih likova itd pa svoje privatne probleme gledaju da rasterete na Kosevu(ono sto je igracima upuceno).
Mnogo je Hurtica u ovom klubu, kako na klupi tako i na tribinama. Previse smo mi u fazonu Divova, nama niko nista ne moze, mi smo naj, gledajuci stvari na taj nacin realnost je sve dalja od nas i uvijek se vracamo na isto razocarenje.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 avg 2016, 18:48

Zip je napisao/la:Previse ste optereceni upravom zbog cega je izostala podrska igracima, koji svakako ne pruzaju najbolje sto mogu..
Kakav pokusaj spina...

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 avg 2016, 18:51

Kad je izostala podrska igracima?
Jesu li imali podrksu na Grbavici, Zenici, Kaknju?
Ne spinuj bespotrebno.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 avg 2016, 18:55

Na ovom forumu je bilo svega, samo ne podrske prema svim igracima!!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 avg 2016, 18:57

Ne lazi, najvise je i bilo podrske prema igracima, pogotovo na ovom forumu. Upravi se sve psovalo, igracima nije i svi su pozivali da ih bodrimo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 20 avg 2016, 18:59

A onoliko Hordi u Zenici i Kaknju nije podrška?!...'bemti spinovanje više...IGRAJTE ROBOVI!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado i 49 gostiju.