Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Dobro se držite sad za sad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Re: Odg: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Zlatna sredina moj mokroguz, ne guraj se u vrh i bices stabilan.Mokroguz je napisao/la:Nisam gledaoFoSte95 je napisao/la:Široki nije sigurno, on je još dobro prošao xDVitezu najvece pojacanje je definitivno Pavic, ja sam kontao poslije Mirze da bi nam on legao k'o budali samar ali je tada bilo ono razocarao se Pavic zbog Celika it to, a sad nam je Faik jako vazan i najbolji izbor naravno.
Ali fakat je Siroki stagnirao u zadnje vrijeme, sve od Evrope do lige i kupa. Sve se ima a ide polahko nizbrdo.
Nego ipak su Siroki favoriti i protiv nas i Viteza i Mladosti itd.
Ja se ne mogu nacuditi ovom fenomenu;
I mi pretprosle godine odosmo u helac cim smo nagazili na neko solidno tlo, odose rezultati, i Radnik prosle godine dobise pare od UEFA-e i doveli solidnih talentovanih igraca pa ih sada nesto gusi, i FKS par godina nesta vergla a imaju mozda i najpoznatija imena u ligi, Zeljo doveo strasne igrace pa ne pobjedjuje sve redom i ostadosmo tako svi bez Evrope. Sta li je ovo prokletstvo, ispade bolje biti napacen kokuz u ovoj ligi.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I ti dobro dosađuješ sad za sad.jurisicduska je napisao/la:Dobro se držite sad za sad.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
EDIT: Zafrkao sam se
Pogresno procitao clanak

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
OLIMPIC: Bandović, Holi, Regoje, Turković, Kobiljar, Zulčić, Mikuličić, Mašić, Lelić, Pehar, Vrdoljak.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- ASD
- Kontakt:
Nije los vezni red i napad, cini mi se da su bekovi najslabiji dio tima.Mokroguz je napisao/la:OLIMPIC: Bandović, Holi, Regoje, Turković, Kobiljar, Zulčić, Mikuličić, Mašić, Lelić, Pehar, Vrdoljak.
Tako je.ASD je napisao/la:Nije los vezni red i napad, cini mi se da su bekovi najslabiji dio tima.Mokroguz je napisao/la:OLIMPIC: Bandović, Holi, Regoje, Turković, Kobiljar, Zulčić, Mikuličić, Mašić, Lelić, Pehar, Vrdoljak.
Ipak su Holi, Bandovic i Regoje su dobri u odbrani.

Sahovic(koji nije u sastavu danas) je obecavajuci lijevi bocni, ali mu fali jos dosta iskustva.
Evo i link ko hoce da gleda:
http://www.navidiku.rs/tv-uzivo/arena-sport-1
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lijepa akcija, mnogo smo bolji zasad.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I idemooooooo 0:1
BRAVO LELEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
TOOOOO PENAAAALL!!!!!
I GOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!

I GOOOOOOOOOOOLLLLLLL!!!!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nedo kralj
Makazicama centrirati

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobro se Mladost izvukla ovom kontrom
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I na kraju priče Faik će dobiti otkaz a neznalice će ostati u ekipi. I onda roditelji kažu što im djeca ne igraju!?

Gdje nam je primorac-hadžić da nam objasni kako smo svoju djecu rastjerali.
Kakvih ublehaša na ovom forumu ima!?
Kakva nepravda što su djecu rastjerali a onakvi talenti!
Fuj! 

Gdje nam je primorac-hadžić da nam objasni kako smo svoju djecu rastjerali.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Hoćemo djecu! Hoćemo talente! To je naša budućnost!

koja su to vaša djeca igrala strućnjak
Ja mislim da si ti stručnjak ali za "bacanje ubleha". Ali neka nama djece. Ipak se radi o talentima.Primorac je napisao/la:koja su to vaša djeca igrala strućnjak
Nakon ovog poraza mislim da ce ovo biti teska sezona .
Nemojte da se neko uvrijedi, ali vi ste ispali već. Znam da ćete vjerovati i dalje ali ekipa vam je nespremna i bez dobrog igrača. Regoje, Lalić, i onaj osmica jesu solidni, ali nista više od toga. Da mi nismo neshvatljivo pali nakon 0:2 napunili bi vas do kraja. Sretno dalje, ali mislim da je 1 liga FBiH vaša realnost.
Hajde bježi. Vi bi nekog napunili do vrha. Prvo poluvrijeme osim gola nisu imali šanse osim one iz ofsajda. Nisu toliko dobri koliko je Olimpic bio loš. Kao ne provocira a provocira ustvari. Dođu ovdje iz raznih sela da pametuju kao da su zanimljivi nekome.Addict je napisao/la:Nemojte da se neko uvrijedi, ali vi ste ispali već. Znam da ćete vjerovati i dalje ali ekipa vam je nespremna i bez dobrog igrača. Regoje, Lalić, i onaj osmica jesu solidni, ali nista više od toga. Da mi nismo neshvatljivo pali nakon 0:2 napunili bi vas do kraja. Sretno dalje, ali mislim da je 1 liga FBiH vaša realnost.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.