Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Danas mora dati bar jedan i tako zacementirati sebi mjesto u startnih 11 u ovih pocetnih 10ak kola, sto ce mu biti dovoljno da procepi i pocne konacno spremati one zicere.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konacno da ublehu zvanu Perotti ostavi na klupi.Idemo Edine! 

Moram priznati da sam se pribojavao da ga nece ostaviti na klupi jer ipak se plaho istrosio u onih 90 minuta protiv Porta a vec u utorak igraju uzvrat...
Jedan pogodak bi bio od krucijalne vaznosti za njega a hettrick na pocetku sezone san snova (i to u prvom plvrmenu)
Perotti nije ubleha, meni je mnogo bolji i korisniji igrac od Faraona, a i najvise trazi Edina u 16-ercu.
Jedan pogodak bi bio od krucijalne vaznosti za njega a hettrick na pocetku sezone san snova (i to u prvom plvrmenu)

Perotti nije ubleha, meni je mnogo bolji i korisniji igrac od Faraona, a i najvise trazi Edina u 16-ercu.
Ovdje se može uzdati samo u pas Rađe i Salaha, inače će morati sebi kreirati prilike.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Skromno.hurem je napisao/la:Moram priznati da sam se pribojavao da ga nece ostaviti na klupi jer ipak se plaho istrosio u onih 90 minuta protiv Porta a vec u utorak igraju uzvrat...
Jedan pogodak bi bio od krucijalne vaznosti za njega a hettrick na pocetku sezone san snova (i to u prvom plvrmenu)![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
za koga navijati Romu ili Juve pitanje je sad
:/
Salah je kriminalan
Edit:Kakav glupan
Edit:Kakav glupan

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 20 avg 2016, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sudije su katastrofalne danas. Dva put zakinuse Romu pa sad kompenziraju na ovom preksraju Paraedesa kojeg nisu svirali.
Salah je toliki debil da ne postoji rijec koja bi dovoljno opisala njegov debilizam. Et.

Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 20 avg 2016, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Salah kriza danas a izgledo mi je ovde u Bostonu pravo dobar. Dzeko prebrz lik, neda mu se prava prilika za gol...
Dijamant ko Bolt 

Pjana je pola Rome...
Zeljan je igre ko malo kad, vidi se da mu je bas stalo da zabije go. Nervira se ko lud i hoce da svaka lopta ide na njega. Roma dosta tanka i bezidejna, ipak se nadam da ce Dzeko zabiti nesto u drugom dijelu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Za milan.KenoRob je napisao/la:za koga navijati Romu ili Juve pitanje je sad

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Goalgetter
- Kontakt:
Kreativniji je Anel Hadzic od ovog Paradesa.
Reci im.AjsKjub je napisao/la:Za milan.KenoRob je napisao/la:za koga navijati Romu ili Juve pitanje je sad

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ovi bez pjanica ne znaju koje im je boje dres a stevanovic je za salaha zemlja
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
NECE U GOL!!! BOZE! kuknjava