FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta mislite pada li Metalleghe? Najbolje nam je da ne uzmemo tri bobe.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A ko ce to doci ako ne uzmemo? Mi ako i dobijemo ovu tekmu, Hurtic treba otici. Nije ni do sad trebao biti tu.KenChoo je napisao/la:Šta mislite pada li Metalleghe? Najbolje nam je da ne uzmemo tri bobe.
Zadnja izmjena: 19FKS46, dana/u 20 avg 2016, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi morbidi koji prizeljkuju kiks kluba
Ne znam samo kako vas nije stid.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Možda je glupo što bih volio da ne pobijedimo, ali ja ne mogu više onu patnju da gledam. Dovoljno mi je sramote bilo protiv Krupe, gdje smo hinjski pobijedili. Samo neka ide.19FKS46 je napisao/la:A ko ce to doci ako ne uzmemo? Mi ako i dobijemo ovu tekmu, Hurtic je treba otici. Nije ni do sad trebao biti tu,KenChoo je napisao/la:Šta mislite pada li Metalleghe? Najbolje nam je da ne uzmemo tri bobe.
Da se imalo razmišlja u klubu o ovoj polusezoni, Hurtić bi već u ponedjeljak bio bivši. Eto toliko
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Said Husejinović je dobio zeleno svjetlo od doktora i uključio se u trenažni proces.''
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja bi najvise volio da mi pobjedjujemo sa nekim frljokama u 92,93 i da to izazove gnjev ljudi i da onda dobijes i bodove i upravu cao 

- PitarBordo
- Kontakt:
Haman od maja raja govori da lik nije za šefa struka, nekvalifikovan i nestručan, povrh svega neznalica... Ali sada kada je ukakio i šefa i stanicu šatro "ako sam ja problem otići ću", kakvo bezobrazno ponašanje, eto do sada skandirali "Hurtići ostani".
Kakva isprana retorika.

Kakva isprana retorika.
Samo Saraj'vo.
Sto znaci bit ce spreman kad se bude igrala liga 6 za prvka.MortemHz je napisao/la:“Said Husejinović je dobio zeleno svjetlo od doktora i uključio se u trenažni proces.''
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
“Said Husejinović je dobio zeleno svjetlo od doktora i uključio se u trenažni proces. Znali smo da neće biti spreman od prvog kola, ali kao što sam rekao i ranije, Said će nam dobro doći u narednom periodu.”
Šta priča ovaj? Nije bio u trenažnom procesu, a igrao u prvom kolu? Nije bio u trenažnom procesu, a bio među prvih 18 u utakmicama? Koga yebeš, Hurtiću? Hoćemol dobit normalan uvid u Saidovo zdravstveno stanje?
Šta priča ovaj? Nije bio u trenažnom procesu, a igrao u prvom kolu? Nije bio u trenažnom procesu, a bio među prvih 18 u utakmicama? Koga yebeš, Hurtiću? Hoćemol dobit normalan uvid u Saidovo zdravstveno stanje?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kada je Hurtic dosao umjesto Jesica niko A nije rekao, jer je bio privremeno rjesenje. Ali kada su ga nekad u maju-junu ostavili za stalnog trenera bila je frka na forumu. I vec tada je pocelo prozivanje doticnog jer smo svi znali da cemo vec od prvog kola biti na apaurinima. Posto je ocigledno da je jedini nacin da Hutic ode poraz ili remi protiv Metalegea onda vecina raje ne zeli pobjedu koliko god to glupo zvucalo. Kao sto neko rece volio bi da nikakvom igrom dodjemo do gola za 1-0 nekad u 90+ pa da uzmemo i bodove i njega izvizdamo i otjeramo.
SARAJEVO
Ma ko ga šiša da mi hoćemo uzeti tri bobe...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Već 3. put u mjesec i pol..MortemHz je napisao/la:“Said Husejinović je dobio zeleno svjetlo od doktora i uključio se u trenažni proces.''
Sabrine mi moje!
Hinja! Zna i sam da nije dorastao zadatku,ali je kobejagi pravio nekakve planove rada koji ppdrazumijevaju neki miks superkvalitetnih igraca i akademaca. I sve to da bi se dodvorio onoj dvojici kineza da ga ostave za ŠSŠ.
Bogami mi nit vidjesmo te kvalitetne igrace koje nam je obecao,nit vidjesmo akademce.
I sad kaze 'ako sam ja problem...'
Za mene ko god se je imalo u karijeri uprljao gurbetnjakom ne moze raditi u FKS i tacka!
Hurticu i lazni Pape ****
Bogami mi nit vidjesmo te kvalitetne igrace koje nam je obecao,nit vidjesmo akademce.
I sad kaze 'ako sam ja problem...'
Za mene ko god se je imalo u karijeri uprljao gurbetnjakom ne moze raditi u FKS i tacka!
Hurticu i lazni Pape ****
- PitarBordo
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Ovaj i dalje ne zna šta mu se dešava sa ekipom...

E Sarajevo moje...

SARAJEVO
-
- Kontakt:
Zaista smo divovi, kakve budaletine vode klub a mi i dalje bez poraza (nece dugo ostati tako). Samo se pitam sta li ce on jadnik analizirati, kakvu li ce pouku izvuci. Grande Hurta!!!
Nemam vise snage ni da se sprdam sa ovom neznalicom, ovo je tuzno postalo..PitarBordo je napisao/la:Ovaj i dalje ne zna šta mu se dešava sa ekipom...

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946