rasavoje je napisao/la:uNbx je napisao/la: Sloboda ima Vime.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
rasavoje je napisao/la:uNbx je napisao/la: Sloboda ima Vime.
Trebao si ranije poceti sa sabiranjem najmudrijih pouka ovih tuzlanskih mislilaca a ujedno i navijaca nevinog kluba.TobeYarabi je napisao/la:samo da napomenem, da nebi slucajno neko zaboravio:
1-sloboda ima trofej
2-sloboda nema trofej ali ima ime
3-fc sloboda-League Cup winners Yugoslavia
4-sloboda ima ljudskost
5-dajte sobodi milion io
6-ordagic ne ide ni za milion
7-uz zvezdu sloboda igra najbolji fudbal na balkanu
8-ako duljevic vrijedi milion, onda ordagic vrijedi dva
9-indir dokazao da smije pokazati obiljezja svoje grupe u pitarskoj kuci
10-ultrasi su #1, zato ne idemo u mostar
11-sloboda hoce lovu za svoje igrace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da su ga htjeli i da su ponudili pristojan iznos, onoliko koliko mozemo, naravno da bi kod nas.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://****/clanak/9654/zasto-j ... ljeznicaraMortemHz je napisao/la:Gdje pise da smo mi htjeli njih dvojicu? Pogotovo Kostica niko nije ni htio ni zvao, pusti sto jedan mahalac kaze pa svi povjerujete. Dzidic je cekao nas poziv i nismo ga nazvali na kraju(mislim da je ovo ta prica) mada je bilo price i da mu ''ne daju'' Zenicani. Ne mislis valjda da Sloboda moze uzeti igraca Sarajeva ako ga mi hocemo? Sarajevo ako ga hoce onda ce ga i dovesti jer smo mi ubjedljivo prvi izbor svakom klubu. Steta je radi ovakve uprave, sta smo mi mogli sve imati do sad a i ja bi volio rado vidjeti Dzidica kao i Ordagica u nasem dresu. Isplatilo bi se da smo ga odmah doveli iz Zvijezde ali uprava je takva kakva je i zato nismo. Ima ko hoce i zato ce profitirati na njemu.![]()
Ja ba procitao sam to,jedan napisao kaze mogli smo sve dovesti za milion.amazing je napisao/la:Al najjace je kad kazu da su sve te gore nabrojane mogli dovest za milion, a njihov Dulja ne moze otici ispod 3.
Kad budu imali svoj stadion imace i pravo rijeci, al opet je sramotno da opstina i kanton nista ne cine po tom pitanju da se malo zastite interesi kluba iz vlastitog grada, opcenito nista ne rade po pitanju Koševa i sporta u Sarajevu, Skenderija i Koševo propadaju i imaju uslove samo za takve **** koncerte, a neki košarkaški turnir, atletski miting i slicno je nemoguce odrzati u onim uslovima, sto je najgore Željko nebi ni Zetru napunio al hadzija rezerviso stadion..dobrinja1 je napisao/la:stvarno je sramota za zeljko moze napraviti koncert na kosevu a da se fk sarajevu nista ne pita... pa sta je bitnije? pjevac iz regije ili klub iz grada?!
Rezervisi ti jednu stolicu danas na Grbavici i gledaj remi Zeljeznicara, a uz malo srece mozda i treci poraz zaredom..AzaKamikaza je napisao/la:Pa mogu ga i ja rezervisat kad mi cejf.
Koliko moj , toliko i njihov
da smo htjeli igrali bi danas, i to na golubarniku jer je vlasnik tog objekta, gospodin misimovic, vrlo nagodan i za samo 7% od prodanih ulaznica dao bi nam svoj stadion, jer klubu ciji je on vlasnik tih 7% zivot znace a nama je to nista.. odbili smo jer nam se gadicikazubo je napisao/la:Kad budu imali svoj stadion imace i pravo rijeci, al opet je sramotno da opstina i kanton nista ne cine po tom pitanju da se malo zastite interesi kluba iz vlastitog grada, opcenito nista ne rade po pitanju Koševa i sporta u Sarajevu, Skenderija i Koševo propadaju i imaju uslove samo za takve **** koncerte, a neki košarkaški turnir, atletski miting i slicno je nemoguce odrzati u onim uslovima, sto je najgore Željko nebi ni Zetru napunio al hadzija rezerviso stadion..dobrinja1 je napisao/la:stvarno je sramota za zeljko moze napraviti koncert na kosevu a da se fk sarajevu nista ne pita... pa sta je bitnije? pjevac iz regije ili klub iz grada?!
I meni ih žao pravo, fuj bagro kantonalnadobrinja1 je napisao/la:stvarno je sramota za zeljko moze napraviti koncert na kosevu a da se fk sarajevu nista ne pita... pa sta je bitnije? pjevac iz regije ili klub iz grada?!
odigrace oni to prijateljski, bez golova.. ipak su to dva bratska kluba koje su osnovali doseljenici iz susjedstva, i moraju paziti jedni na drugejoker90 je napisao/la:Hajde Zrinjski, igrajte danas za forumasa @narodniheroj! Prizeljkivao je vasu pobjedu u Sarajevu prije par kola, ostvarite mu to danas!!
Što je babi milo u snu joj se sniloTobeYarabi je napisao/la:odigrace oni to prijateljski, bez golova.. ipak su to dva bratska kluba koje su osnovali doseljenici iz susjedstva, i moraju paziti jedni na drugejoker90 je napisao/la:Hajde Zrinjski, igrajte danas za forumasa @narodniheroj! Prizeljkivao je vasu pobjedu u Sarajevu prije par kola, ostvarite mu to danas!!
bojkotuju jbg..hazmir odbio da potpisu profesionalni ugovor po kojem bi za neku sicu pratili sve domace utaknice, i cak bi i poneko gostovanje odradiliThetraphak1921 je napisao/la:FK Sloboda trenutno ima vise igraca na terenu nego navijaca na tribinama.
Igraci brojcano nadjacali navijace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.