Moderator/ica: GracanicaAA
Samo jedan predlog jos da dodam a to je da treba dovesti g.SLOBODANA HALILOVICA naravno ako zeli iz UAE-ZA GENERALNOG DIREKTORA KLUBA_Bad_boy je napisao/la:drago mi je da vidim sto se polahko pocinje okupljati navijacka ekipa..i da krece sa organizovanjem..u buducnosti zelim da vas vidim kao jednu respektabilnu grupu
tesko brate..ako je on u UAE tamo se pare na kile obrcu i sumnjam da bi taj dosao..svakako da bi bilo dobro poceti vracati BH strucnjake iz inostranstva al ipak ljudi traze egzistenciju..a kad su gladna usta u pitanju nema tu ljubavipabizo je napisao/la:Samo jedan predlog jos da dodam a to je da treba dovesti g.SLOBODANA HALILOVICA naravno ako zeli iz UAE-ZA GENERALNOG DIREKTORA KLUBA_Bad_boy je napisao/la:drago mi je da vidim sto se polahko pocinje okupljati navijacka ekipa..i da krece sa organizovanjem..u buducnosti zelim da vas vidim kao jednu respektabilnu grupu
NEMOGUĆA MISIJA.....sad i ABRAMOWICH trči za parama a da HALILOVIC doce iz najjbogatije zemlje NEZZZ...ali ne bi bilo lose hehe_Bad_boy je napisao/la:tesko brate..ako je on u UAE tamo se pare na kile obrcu i sumnjam da bi taj dosao..svakako da bi bilo dobro poceti vracati BH strucnjake iz inostranstva al ipak ljudi traze egzistenciju..a kad su gladna usta u pitanju nema tu ljubavipabizo je napisao/la:Samo jedan predlog jos da dodam a to je da treba dovesti g.SLOBODANA HALILOVICA naravno ako zeli iz UAE-ZA GENERALNOG DIREKTORA KLUBA_Bad_boy je napisao/la:drago mi je da vidim sto se polahko pocinje okupljati navijacka ekipa..i da krece sa organizovanjem..u buducnosti zelim da vas vidim kao jednu respektabilnu grupu
I Sljumu za trenera pionirapabizo je napisao/la:Samo jedan predlog jos da dodam a to je da treba dovesti g.SLOBODANA HALILOVICA naravno ako zeli iz UAE-ZA GENERALNOG DIREKTORA KLUBA_Bad_boy je napisao/la:drago mi je da vidim sto se polahko pocinje okupljati navijacka ekipa..i da krece sa organizovanjem..u buducnosti zelim da vas vidim kao jednu respektabilnu grupu
JEL DOBRO HAAAAAA ?????????????Prika je napisao/la:Dilerisretno vam bilo u novoj sezoni kak na terenu a vidim i na tribini
Halo bolan,dali ti uopšte znas ko je Slobodan Halilovic,ako neznas pitaj malo stariju raju.HvalaVan Klomp je napisao/la:I Sljumu za trenera pionirapabizo je napisao/la:Samo jedan predlog jos da dodam a to je da treba dovesti g.SLOBODANA HALILOVICA naravno ako zeli iz UAE-ZA GENERALNOG DIREKTORA KLUBA_Bad_boy je napisao/la:drago mi je da vidim sto se polahko pocinje okupljati navijacka ekipa..i da krece sa organizovanjem..u buducnosti zelim da vas vidim kao jednu respektabilnu grupu![]()
![]()
![]()
GULIMO PREMA EVROPI....Arsenalisation je napisao/la:Solidna pojacanja,Haskić 50% ostaje sve ce se znati najkasnije za 2 dana danas su ga trebali kontaktirati i ruskog kluba ali poziv nije stigao a najavljen je do sutra najkasnije ako predje fixna primanje bi mu bila 18 000 kmmjesecno bez dodatnih bonusa...
ako ostane...ikanovic se pridruzi vec je slomic tu onaj momak iz visokog mi bi mogli visoko kotirati...Ljumani_Banovici je napisao/la:GULIMO PREMA EVROPI....Arsenalisation je napisao/la:Solidna pojacanja,Haskić 50% ostaje sve ce se znati najkasnije za 2 dana danas su ga trebali kontaktirati i ruskog kluba ali poziv nije stigao a najavljen je do sutra najkasnije ako predje fixna primanje bi mu bila 18 000 kmmjesecno bez dodatnih bonusa...
![]()
![]()
hvalaharry_90 je napisao/la:Sretno u premijer ligi,i da sacuvate opstanak u drustvu najboljih
sta smajic...kabe jel...???Ljumani_Banovici je napisao/la:.....................HUSIĆ...........................
ČAMRKOVIĆ......ZRNANOVIĆ.......ČERGIĆ (C).........ČOLIĆ........
SMAJIĆ.......SARAJLIĆ........JAHIĆ..............HALILOVIĆ........
.................HASKIĆ...............ŠMIGALOVIĆ..............
aha........ako sarajlica ne prebaci tamo a Vedrana u vezu_amel_13_BHf_ je napisao/la:sta smajic...kabe jel...???Ljumani_Banovici je napisao/la:.....................HUSIĆ...........................
a pirija..??Ljumani_Banovici je napisao/la:aha........ako sarajlica ne prebaci tamo a Vedrana u vezu_amel_13_BHf_ je napisao/la:sta smajic...kabe jel...???Ljumani_Banovici je napisao/la:.....................HUSIĆ...........................