Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Za cudo Božije, u ove dvije utakmice Fellaini odlican, osim one greške kod gola Vardija.
Beton.Eric Bailly vs Bournemouth: 1 take-on
2 interceptions
3 tackles
7 clearances
93% pass accuracy
Ne smijem ni zamisliti tandem sa Smallom, a iznad Pogba sa jednim Morganom.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ovako sigurno i jednostavno se nije igralo od vremena Alexa Fergusona. 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Kakav beton je Eric Bailly.
Kao u stara dobra vremena Nemanja.

Kao u stara dobra vremena Nemanja.

kakav stoper Baily
Felaini vrhunski

Ibraka rutinski
Nesto losiji od ostatka tima Martijal i Rooney
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Fino fino, napokon neko gostovanje rutinski odradjeno.. Tek je prvo kolo, ovo ce biti jos bolje + kad se Pogba uklopi ima da kidamo 

Super nek se pobjeda zabiljezila,bice to bolje iz kola u kolo,treba ove manje ekipe dobijat i nema zime,dok se tu jos kondicija nabije bice to odlicno,Roney ga zabi al sve ostalo sto je uradio na tekmi nije valjalo,puno gresaka i sporo oslobadjanje lopte al et valjda se popravi mada sam msljenja da bi ova ekipa bila puno bolja i explozivnija bez njega,sve u sve dobar pocetak
Ovo sto Ibra radi je vrhunski,ne samo gol vec razigravanje i gradjenje lopte dok se neko otvori ljepota,tesko mom kolegi koji je rekao Ibra je fula,promasaj ne moze on nista u engleskoj,sad za sada ga mezim svaki dan samo nek mi Ibro daje materijala
Ovo sto Ibra radi je vrhunski,ne samo gol vec razigravanje i gradjenje lopte dok se neko otvori ljepota,tesko mom kolegi koji je rekao Ibra je fula,promasaj ne moze on nista u engleskoj,sad za sada ga mezim svaki dan samo nek mi Ibro daje materijala
Antonio TENK
Baily
Ibra
Marsial tek se zahuktava
Rooney
88min odigrao
nestvarno
Herrera
kakav radijus kretanja i toliko energije samo da malo smanji vracanje lopte nazad
i da Fella

Baily

Ibra

Marsial tek se zahuktava
Rooney

Herrera

i da Fella

Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 19 avg 2016, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- TravisBickle
- Kontakt:
Anderu, nakon onakvog tretmana tulipana, treba vremena da se oslobodi i da se vrati u potpunisti u formu.
Eric Baily sta rec, beton.... Martial je bio dobar pogotovo u drugom poluvremenu. Ibra jednim potezom sve rijesi. Kapitena sad niko ne moze istjerat iz prvih 11. Mora bas bas ocajan bit narednih pola godine.
Eric Baily sta rec, beton.... Martial je bio dobar pogotovo u drugom poluvremenu. Ibra jednim potezom sve rijesi. Kapitena sad niko ne moze istjerat iz prvih 11. Mora bas bas ocajan bit narednih pola godine.

Herrera je odigrao odličnu utakmicu.
Valencia je postao rutiner po desnom boku, očekivano
Valencia je postao rutiner po desnom boku, očekivano

Hvala druggaston je napisao/la:Sretan rođendan i od meneSepterra je napisao/la: Sretan rodjendan Anderu. Na isti dan smo rodjeni pa bi i njemu i meni pobjeda danas bila najsladji poklon garant.

Majstori u kući, na jedvite jade sam uspio odgledati zadnjih 15 minuta prvog i zadnjih 20-ak minuta drugog poluvremena. Ovo drugo je izgledalo dosta bolje, baš smo zastrašujuće izgledali s nekom slobodom i samopouzdanja u oba pravca, naročito naprijed. Ovakav Man Utd volim a može biti bolje i biće.
Memhis će dobiti priliku kod Mou-a, čitao sam izjavu za njega i fakat mu Mou vjeruje. Sad ako ne bljesne neće nikad.
Za par dana u miru odgledam kompletan meč, ni ona dva gola vidio nisam a veći mi je ćejf kad ih vidim dok gledam snimak.
Hvala na poklonu Mou i ekipa

Ja sam bio na putu, nisam uspio gledati utakmicu a jedva sam uspio i upratiti forum malo da vidim šta se dešava.
Uglavnom vidim da je većina zadovoljna, drago mi je radi Baillya previše samo da nastavi tako
Zlatan za sada odrađuje ono što se očekivalo od njega, fantastičan gol. Sad kad se Pogba uklopi, a Smalling vrati biće tu roster za puno kombinacija i mogućih sastava, nešto što se kod tulipana nije moglo vidjeti.
Uglavnom vidim da je većina zadovoljna, drago mi je radi Baillya previše samo da nastavi tako

Zlatan za sada odrađuje ono što se očekivalo od njega, fantastičan gol. Sad kad se Pogba uklopi, a Smalling vrati biće tu roster za puno kombinacija i mogućih sastava, nešto što se kod tulipana nije moglo vidjeti.
RiNo je napisao/la:

klupa je NATO

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Klupa odlicna sto je jako bitno. Nadam se da ce Paul imati drugaciju ulogu nego u repci.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Opet desnu stranu drzi sam Valencija,Mata vise u sredini vreme provodi
Eh, idemo, sastav beton, možda bi volio da vidim danas Mikija mjesto Rooneya, ali ovo je beton sastav. Klupa izgleda fantastično, imamo 18 PRAVIH igrača sada
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Štopa li vama slika na sportklubu 2?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ne, ja sam na Telemachu u Sarajevu, ako ti šta značiNitro je napisao/la:Štopa li vama slika na sportklubu 2?
Sent from mTalk
-
- Kontakt:
Štopa i ja sam na telemach istoNitro je napisao/la:Štopa li vama slika na sportklubu 2?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.