FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 19 avg 2016, 17:42

SiouxLukavac je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Opet sebe citiram, imamo mi i više nego dobru ekipu, ali fali nam ozbiljan trener, znači trener, a ne trenerčić.
Mi imamo k.a.r.i.n.u od ekipe, realno, ruku na srce. Imamo neznalicu na klupi koji vec losu i ocajnu ekipu pravi jos ocajnijom mjenjajici pozicije igracima.

Edise odlazi, Hurtiću odlazi!
i ostali su ista takva kar.ina eto Zrinjski jak a na Kosevu jednu sansu slucajno imali i srecom pa se Todorovicu u tom trenutku vratio film iz perioda dok je za nas igrao pa je zato osutao onako traljavo :D problem nas najveci u ovom trenutku jeste trener jer igraci koje imamo i koji realno jesu limitirani jer da nisu igrali bi sigurno van ove zemlje Hurtic svojim neznanjem cini da izgledaju jos gori nego sto to ustvari jesu
Pyro is not a crime !

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 avg 2016, 17:44

Ma niko realno nije za odlazak Dulje u ovom trenutku,iole normalan,jer fkt je lider ove ekipe i bilo bi pogibeljno ga sad prodati,a te pare uvijek mozemo za njega uzeti,a sto se trenera tice ja u startu nisam za dolazak Krune,ne ulijeva mi sigurnost nikako,i to je kalibar Jarnija otprilike,spominjao se On zato kom.,a vec te neke vedete Bajevic,Hadzibegic itd.to je vec nesto,al nasi nisu bili sposobni da dovedu Petrovica koji je pjeske krenuo put Sarajeva,tako da ne ocekujem neko zvucnije ime na klupi,ako se uopste i razmislja u ovom trenutku o tome,a bilo bi idealno sad za promjenu,ide reprezentativna pauza i koliko toliko bi se trener mogao upoznati s ekipom koju raspolaze :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 avg 2016, 17:59

THEC je napisao/la:i ostali su ista takva kar.ina eto Zrinjski jak a na Kosevu jednu sansu slucajno imali i srecom pa se Todorovicu u tom trenutku vratio film iz perioda dok je za nas igrao pa je zato osutao onako traljavo :D problem nas najveci u ovom trenutku jeste trener jer igraci koje imamo i koji realno jesu limitirani jer da nisu igrali bi sigurno van ove zemlje Hurtic svojim neznanjem cini da izgledaju jos gori nego sto to ustvari jesu
Ja sam mišljenja da su Zrinjski, Sloboda i Željezničar od nas za nijansu kvalitetniji. Da je tu Benko, eventualno jedan jak stoper, ne bi bili ništa lošiji od njih, ali ovako mi za najvažnije pozicije u ekipi nemamo zamjene, nemamo nikako širinu.

Zrinjski radi profesionalno, bez afera i turbulencija za razliku od nas. Imaju solidnog trenera, nisu puno mjenjali i što je najbitnije za njih imaju dobru atmosferu. Eto kažeš Zrinjski loš jer si ironično rekao da su jaki, e pa za nas jesu jaki bez obzira što smo ih pobijedili i bili bolji od njih. Oni su ostale utakmice odradili odlično, sve četri ostale (rutinske pobjede kući protiv Radnika i Olimpika, protiv Širokog odigrali odlično i primili go na kraju, Slobodu u svim segmentima nadigrali), dok smo mi naprimjer samo jednom dobro odigrali i to protiv njih, mrtvog Čelika nismo mogli pobijediti, jednu Krupu ne možemo nadigrati, Željezničara nismo mogli dobiti a imali sat vremena igrača više, spasavali bod protiv Mladosti.
Po imenima, Zrinjski nije neka ekipa ali ih profesionalnost i znanje ljudi koji ih vode izdiže iz prosjeka.

Sloboda, imaju širinu, dobrog trenera, nisu ništa lošiji nego prošle sezone, sve odlaske su kvalitetno zamjenili novim igračima. Oni nisu ništa lošiji nego prošle sezone, mi nismo ništa jači nego prošle sezone a znamo šta su nam radili.

Željezničar, loši su, iskreno, ali pokušavaju na sve načine da poprave igru i igrački kadar. To nije ispravan put jer smo isto tako radili ali mislim da će, nažalost, proigrati i da će imati tu širinu koju mi nemamo.

Nadam se samo da ćemo i mi pojačati prije svega odbranu, dovesti još jednog napadača, promjeniti trenera, zadržati Duljevića i početi igrati.
Da dođe Murinjo ili Ferguson, mi ne bi mnogo bolje igrali jer je ova selekcija igrača bez širine na najvažnijim pozicijama loša.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 19 avg 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 avg 2016, 18:00

Cuj Slavko Petrovic ozbiljan trener.
Pronadji razliku :kafa: :
Dzenan Uscuplic 40 godina,2010. KUP I TITULA SA JUNIORIMA,
2013 TITULA SA JUNIROIMA,
2014 KUP SA PRVIM TIMOM
2015 TITULA SA PRVIM TIMOM
2016 TITULA SA KADETIMA
PLAY OF EL (IZBACIO HAUGESUND I ATROMITOS ,ISPAO OD GLADBAHA)

SLAVKO PETROVIC 59 godina
KUP 2016 sa Radnikom
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 19 avg 2016, 18:15

Majkl je napisao/la:Cuj Slavko Petrovic ozbiljan trener.
2014 KUP SA PRVIM TIMOM
2016 TITULA SA KADETIMA

KUP 2016 sa Radnikom
Gdje ti je Slavkova biografija prije Radnika,mislim nisam ni ja upoznat,al si trebao provjeriti :salut:
Al nejse poredit Sarar'vo s Radnikom u najmanju ruku smijesno
S kakvom ekipom je osvojio to sto je osvojio doticni g.Uscuplic,najjacom u ligi,a vidjeli smo sami kakvu je ekipu sam napravio kad je dobio priliku,toliko o strucnosti g.Uscuplica,a s kakavom ekipom je Slavko osvojio Kup,realno po jacini mozda peta,sesta ekipa sezone,i mislim da se dokazao sto se strucnosti tice u ovoj ligi :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 19 avg 2016, 18:16

Majkl je napisao/la:Cuj Slavko Petrovic ozbiljan trener.
2014 KUP SA PRVIM TIMOM
2016 TITULA SA KADETIMA

KUP 2016 sa Radnikom
osvojilit kup sa Radnikom je naucna fantastika a osvajati titule sa Sarajevom je skoro pa moranje obzirom na uslove i kadar. nego obzirom koliko se ulaze i kakvu akademiju imamo jel te stid spomenuti juniore koji su u posljednjih pet god osvojili jednu titulu prvaka? cim se kitite, omladinskim pogonom koji ne moze da dominira ovdasnjim fudbalom :thumbdown: :stop: :shhh:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 avg 2016, 18:20

ne blamiraj se majkle sviju ti kakav uscuplic i hurtic alagic i ostali nepismeni neuki i neskolovani treneri bez licenca u akademiji idi se ba zapali ispred vjecne vatre sa tim poredjenjem trenera i poredis uscuplica sa jednim vrsnim skolovanim trenerom i sviju ti odakle ti snaga da uopste spominjes ove nehljebegovice i debile koji uzimaju posao i hljeb skolovanim trenerima i momcima koji su cijeli zivot studirali i radili za tu struku i posao i ko sto kazes da volis ovaj klub kako mozes braniti i pisati takve nebuloze a pogledaj na sta nam igra lici i ekipa dno dna :oops: :thumbdown:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 avg 2016, 18:52

THEC je napisao/la:i ostali su ista takva kar.ina eto Zrinjski jak a na Kosevu jednu sansu slucajno imali i srecom pa se Todorovicu u tom trenutku vratio film iz perioda dok je za nas igrao pa je zato osutao onako traljavo :D problem nas najveci u ovom trenutku jeste trener jer igraci koje imamo i koji realno jesu limitirani jer da nisu igrali bi sigurno van ove zemlje Hurtic svojim neznanjem cini da izgledaju jos gori nego sto to ustvari jesu
Ja sam mišljenja da su Zrinjski, Sloboda i Željezničar od nas za nijansu kvalitetniji. Da je tu Benko, eventualno jedan jak stoper, ne bi bili ništa lošiji od njih, ali ovako mi za najvažnije pozicije u ekipi nemamo zamjene, nemamo nikako širinu.

Zrinjski radi profesionalno, bez afera i turbulencija za razliku od nas. Imaju solidnog trenera, nisu puno mjenjali i što je najbitnije za njih imaju dobru atmosferu. Eto kažeš Zrinjski loš jer si ironično rekao da su jaki, e pa za nas jesu jaki bez obzira što smo ih pobijedili i bili bolji od njih. Oni su ostale utakmice odradili odlično, sve četri ostale (rutinske pobjede kući protiv Radnika i Olimpika, protiv Širokog odigrali odlično i primili go na kraju, Slobodu u svim segmentima nadigrali), dok smo mi naprimjer samo jednom dobro odigrali i to protiv njih, mrtvog Čelika nismo mogli pobijediti, jednu Krupu ne možemo nadigrati, Željezničara nismo mogli dobiti a imali sat vremena igrača više, spasavali bod protiv Mladosti.
Po imenima, Zrinjski nije neka ekipa ali ih profesionalnost i znanje ljudi koji ih vode izdiže iz prosjeka.

Sloboda, imaju širinu, dobrog trenera, nisu ništa lošiji nego prošle sezone, sve odlaske su kvalitetno zamjenili novim igračima. Oni nisu ništa lošiji nego prošle sezone, mi nismo ništa jači nego prošle sezone a znamo šta su nam radili.

Željezničar, loši su, iskreno, ali pokušavaju na sve načine da poprave igru i igrački kadar. To nije ispravan put jer smo isto tako radili ali mislim da će, nažalost, proigrati i da će imati tu širinu koju mi nemamo.

Nadam se samo da ćemo i mi pojačati prije svega odbranu, dovesti još jednog napadača, promjeniti trenera, zadržati Duljevića i početi igrati.
Da dođe Murinjo ili Ferguson, mi ne bi mnogo bolje igrali jer je ova selekcija igrača bez širine na najvažnijim pozicijama loša.
Ne seri vise i ti **** te zeljo,zrinjski i sloboda

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 19 avg 2016, 18:56

fks74 je napisao/la:

Ne seri vise i ti **** te zeljo,zrinjski i sloboda
Joj i ti slusas ovog strucnjaka koji ja mislim nije ni gledo nase utakmice a da ne govorim o utakmicama ovih sto govori da su bolji od nas.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 avg 2016, 19:15

Treba tebe slusati, strucnjaka koji poredi prolazno vrijeme lika koji vozi Ferrari i lika koji vozi Ficu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 19 avg 2016, 19:31

Po meni, Sloboda i Zrinjski trenutno izgledaju bolje od nas. Po onome šta pokazujemo, sa Željom smo u pet deka. Iako sam skeptičan po pitanju trenerskih kvaliteta Almira Hurtića, još gajim nadu da možemo u kontinuitetu igrati kao protiv Zrinjskog na Koševu.
Samo naprijed Saraj'vo!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 19 avg 2016, 20:33

Tele33 je napisao/la:Po meni, Sloboda i Zrinjski trenutno izgledaju bolje od nas. Po onome šta pokazujemo, sa Željom smo u pet deka. Iako sam skeptičan po pitanju trenerskih kvaliteta Almira Hurtića, još gajim nadu da možemo u kontinuitetu igrati kao protiv Zrinjskog na Koševu.
Kako Zrinjski izgleda bolje od nas, mlatnuli ih na Kosevu 2:0.
Amer Dupovac!

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 19 avg 2016, 20:39

Rahma je napisao/la:
Tele33 je napisao/la:Po meni, Sloboda i Zrinjski trenutno izgledaju bolje od nas. Po onome šta pokazujemo, sa Željom smo u pet deka. Iako sam skeptičan po pitanju trenerskih kvaliteta Almira Hurtića, još gajim nadu da možemo u kontinuitetu igrati kao protiv Zrinjskog na Koševu.
Kako Zrinjski izgleda bolje od nas, mlatnuli ih na Kosevu 2:0.
Čuj kako... Pa lijepo jbt.
Pogledaj ostale utakmice Zrinjskog, pogledaj naše. Mi ne možemo Mladost pobijedit, jedva smo Krupu kod kuće dobili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 19 avg 2016, 20:50

Sad ona "Ko je jamio, jamio..." ima logike...
Nedostajat ćeš nam Dino!
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2016, 21:07

slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 19 avg 2016, 21:08

FrancescoTotti je napisao/la:slika
wtf :damn: :(

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 19 avg 2016, 21:14

Ups. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 avg 2016, 21:16

#duljaodlazi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 avg 2016, 21:40

BosnianKingdom je napisao/la:Sad ona "Ko je jamio, jamio..." ima logike...
Nedostajat ćeš nam Dino!
Al bas! Jamio i ode.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 19 avg 2016, 21:41

Majkl je napisao/la:oj i ti slusas ovog strucnjaka koji ja mislim nije ni gledo nase utakmice a da ne govorim o utakmicama ovih sto govori da su bolji od nas.
Eto nek si ti stručnjak :lol: :lol: :lol:
Imamo širinu, najbolju ekipu, Ćetković strašan? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Vanja8 i 15 gostiju.