jasta je napisao/la:
Osnivanje autohtonog sporta i na silu ga ubacit kao olimpijski i maznut medalju dok se Kinezi ne utreniraju.....
Sjetio sam se još jednog....
Koševina : 1 dulum slobodnim stilom....

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
jasta je napisao/la:
Osnivanje autohtonog sporta i na silu ga ubacit kao olimpijski i maznut medalju dok se Kinezi ne utreniraju.....
Sjetio sam se još jednog....
Koševina : 1 dulum slobodnim stilom....
Ovakav nije sigurno jbt. on je izgubio 5 sekunde u godinu dana bez nekih vecih povredamessilla je napisao/la:Nije ni Tuka vise top10, sto je najgore.
jbga kad sve što valja prebjegne u ovo dvije zemljedelko je napisao/la:Meni je neshvatljivo kako Srbija i Hrvatska mogu da osvajaju medalje a BiH nista... ajde da se prica o nekim razvijenim zemljama Njemacka, Francuska itd. ali nije BiH razvojem tako daleko od pomenutih.....
BiH je dno dna iz više razloga, mi ništa ne možemo ponuditi, baš ništa.Neutral je napisao/la:Da BiH ponudi iste uslove kao te dvije drzave mozda bi imali i vise takmicara, te veceg potencijala za medalju.
I nije baš tako. Jer u ovom trenutku najbolji košarkaš iz BiH je Nurkić (uz Bogdanovića). A on igra za BiH. Fudbaler Džeko.branimir85 je napisao/la:jbga kad sve što valja prebjegne u ovo dvije zemljedelko je napisao/la:Meni je neshvatljivo kako Srbija i Hrvatska mogu da osvajaju medalje a BiH nista... ajde da se prica o nekim razvijenim zemljama Njemacka, Francuska itd. ali nije BiH razvojem tako daleko od pomenutih.....
Mislim da je vaterpolo i najrealniji po pitanju uspjeha a ne znam zbog cega mi ne bi sami izgradili dobar tim mimo otpadaka sa zapadne i istocne strane, pa imamo dobre timove i u daleko kompleksnijim sportovima kao sto su fudbal i kosarka.Admir_Sa je napisao/la:ma vaterpolo je najisplativiji, sve što ne može sa cg, srbiju i hrv, nek za nas igra i idemo na sva velika natjecanjajasta je napisao/la:A da probamo u badmintonu?
Nebi se slozio,oni svojim takmicarima omugcavaju puno bolje uslove za trening,jake pripremne turnire ,puno vise okupljanja selkcija posebno omladinski . ovo mislim na kolektivne sportove rukomet,odbojku ,vaterpolo ,kosarku ,kod nas je jedino to u kosarci bilo posljednji par godinaSiamoNoi je napisao/la:Previše vi tu neke uvjete u susjednim državama spominjete.Rijetko tko od naših ima odgovarajucu potporu od drzave i dobre uvjete za treniranje,a i ovi koji imaju ih uglavnom imaju zato što su već ranije kad su bili nitko i ništa pokazali ogroman potencijal i uzeli neke medalje pa ih na racun toga dobili kasnije.Gotovo ništa njima država nije omogucila,sve su sami postigli na svoje odricanje i odricanja svojih obitelji.
Legendo balegenda reala je napisao/la:Ma kakvi uslovi, jednostavno nismo talentovani za sport i to je kraj priče
Talentovanih sportaša je uvijek bilo kod nas itekako i imamo ih i danas, a loši uslovi za razvijanje jesu problem ali ne u potpunosti.legenda reala je napisao/la:Ma kakvi uslovi, jednostavno nismo talentovani za sport i to je kraj priče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.