SiouxLukavac je napisao/la:Ako ode Dulja, koji su nam dometi i realni ciljevi u sezoni, po vama?
Bez obzira da li Dulja otišao ili ne, mislim da možemo napraviti određene uspjehe u ovoj sezoni. Najbitnije je što prije dovesti stručnog trenera, tj. skloniti Hurtića. Također, radi što bolje atmosfere i skidanja pritiska sa igrača, mora doći do promjene u Upravi, odnosno do odlaska Kusturice i Kantardžića. Također, na njihova mjesta trebaju doći kvalitetni ljudi.
Ja Duljeviću želim sve najbolje u karijeri, ali nadam se da će što prije otići sa Koševa. On ima talenat, ali nema realizacije. Njegovo peglanje i driblanje nam svima ide na živce i mislim da ćemo lako preboliti njegov odlazak. Imamo finu ekipu. Posebno gledajući protivnike, svi smo u pet deka. Zrinjski, Sloboda, Željezničar i Mi. Mislim da će biti zanimljivo do samog kraja. Pogotovo još ako se u borbu za vrh uključe Široki, Krupa ili neko treći.
Nadam se da će Ivetić zauzeti mjesto na LB i opravdati epitet poajačanja i nadam se da će se Almir uozbiljiti i ukoliko Dulja ode, pružati kvalitetne partije na lijevom krilu.