NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Mateo Maric prikljucen prvoj momcadi za utakmicu sa Krupom
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ovo pitam onako bezveze
Sjeca li se iko one utakmice protiv Slavije,cini mi se da se igrala 2014 u 4 mj.
ako se neko sjeti vjerovatno ce znat o cemu(kome)pricam 

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
sjećam se ja, ali ne znam o čemu je riječ? Koja patnja na toj utakmici, nismo imali šanse, Ivica jedva zabio nakon nekog korneraStrob1996 je napisao/la:Ovo pitam onako bezvezeSjeca li se iko one utakmice protiv Slavije,cini mi se da se igrala 2014 u 4 mj.
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Je i to,ali i jos nesto.Da vidimo oce li se neko od ekipe sjetit.Da pomognem,rijec je o nasem jednom odnedavno bivsem igracuKingJamesMVP je napisao/la:sjećam se ja, ali ne znam o čemu je riječ? Koja patnja na toj utakmici, nismo imali šanse, Ivica jedva zabio nakon nekog korneraStrob1996 je napisao/la:Ovo pitam onako bezvezeSjeca li se iko one utakmice protiv Slavije,cini mi se da se igrala 2014 u 4 mj.

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Mate Pehar nestA napravio? Pijan dosao ili se svadjao sa zenom? Pisi da znamo i mi sto to ne bi trebali znati
Ima veze s njim.Ovo pisem onako,vidim niko nista ne pise pa da ubijemo dosaduNeutral je napisao/la:Mate Pehar nestA napravio? Pijan dosao ili se svadjao sa zenom? Pisi da znamo i mi sto to ne bi trebali znati

- Evolve
- Kontakt:
Znaci sutra nema Loncara (kartoni) i Crnova/Ćorića(Ozljede).
Znaci desno ce Joca vjerovatno, krilo ko u Zenici Menalo, dok u sredini vjerovatno Sesar/Plazonic eventualno Jure mozda.
Znaci desno ce Joca vjerovatno, krilo ko u Zenici Menalo, dok u sredini vjerovatno Sesar/Plazonic eventualno Jure mozda.
NK Široki Brijeg
O jbt, sta je sa Dinom sad? Corluka na onoj poziciji ne moze igrati jer ne zna i svako krilo napravi budalu od njega, jos nek stavi Pandzu i to je to 

HRHB
HRHB
Soldo
Stipe-Bralic-Brekalo-Joja( :OO )
Jure-Sesar
Baraban-Wagi-Menalo
Krle
Igrat ce se vjerovatno ko u pripremnin, u napadu 4-1-4-1 di Jure ide naprijed ovoj trojici
Stipe-Bralic-Brekalo-Joja( :OO )
Jure-Sesar
Baraban-Wagi-Menalo
Krle
Igrat ce se vjerovatno ko u pripremnin, u napadu 4-1-4-1 di Jure ide naprijed ovoj trojici
Ima gdje prijenos?
Vidim po sportsport.ba uzivo ovo da dominiramo...
Cestitke momcima, vrlo dobra utakmica sa nase strane, moglo je biti i vise ali dobro. Stipo napokon odigrao kako zna, ovo danas je bilo savrseno, i Barbi vec standardno ponajbolji. Sve u svemu, dvije vezane pobjede, nije lose
, ponovno smo u gornjem dijelu

HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Bravo!
NK Široki Brijeg
I ja isto, posebno od Koljica, lik skoro nista nije pokazao...Evolve je napisao/la:Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Palac gore za publiku, nisam se nadao da ce biti ovoliko ljudi danas
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
Dobra utakmica, još jedna pobjeda
Iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo, vidi se Karacicev rad sa ekipom
Soldo - nije imao puno posla, ali jako nesiguran na visoke lopte
Markovic - odlican i naprijed i nazad
Corluka - dobar, bez vecih gresaka. Fali mu utakmica i sigurnosti koja dolazi igranjem.
Bralic -
vrhunski u obrani, jos se stigao prikljucivat i naprijed. Dao i gol.
Brekalo - solidan, bez vece greske
Plazonic - dobar, trazio loptu, vukao prema naprijed, obrambeno dobro odradio.
Sesar - najlosija utakmica ove sezone
Menalo i Baraban -
Wagi - standardno dobar
Krle - napokon trka i borba i od njega
Baric - dao gol
Jure - tek udje i misli se bi li potrcao za loptom
Konacno smo odigrali kao ekipa, i vidi se rezultat. Svaka cast Branku što je dao priliku malom Maricu

Iz utakmice u utakmicu sve bolje igramo, vidi se Karacicev rad sa ekipom

Soldo - nije imao puno posla, ali jako nesiguran na visoke lopte
Markovic - odlican i naprijed i nazad
Corluka - dobar, bez vecih gresaka. Fali mu utakmica i sigurnosti koja dolazi igranjem.
Bralic -

Brekalo - solidan, bez vece greske

Plazonic - dobar, trazio loptu, vukao prema naprijed, obrambeno dobro odradio.
Sesar - najlosija utakmica ove sezone
Menalo i Baraban -

Wagi - standardno dobar
Krle - napokon trka i borba i od njega

Baric - dao gol

Jure - tek udje i misli se bi li potrcao za loptom

Konacno smo odigrali kao ekipa, i vidi se rezultat. Svaka cast Branku što je dao priliku malom Maricu

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Koljic nije mogao pored BralicaAndroid je napisao/la:I ja isto, posebno od Koljica, lik skoro nista nije pokazao...Evolve je napisao/la:Tako je, iskreno mozda sam i vise malo ocekivao od Krupe, al smo dominirali citavu utakmicu.
Bravo!
Palac gore za publiku, nisam se nadao da ce biti ovoliko ljudi danas

Dobra satnica za publiku. Lijep ugođaj je bio na Pecari

Ali kakve faule je za njih sudac svirao

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Offtopic:
Citam na Zeljinoj temi da ce slovenac dobiti otkaz i da hoce dovest Musu za trenera
Daj Boze, ne znaju sta rade
Citam na Zeljinoj temi da ce slovenac dobiti otkaz i da hoce dovest Musu za trenera

Daj Boze, ne znaju sta rade

G. Marquez
G. Marquez
Ovo je večeras dobro izgledalo, nije ovo idealno ali kako smo igrali prvih par kola ovo je bilo odlično. Stipo konačno odigrao kako zna, borben, brz, prodoran, dobar centaršut, ... Bralić je za Pandžu trenutno doktor nogometa, smiren, dobar u skoku, zna sa loptom, dao gol, ... Baraban kao tenk, lik ne staje 90 min., po meni naš najbolji igrač ove sezone. Dižemo se u formi, samo pustiti Branka da radi i to će doći na svoje. Kad će ta famozna skupština konačno, da se i to riješi pa da se neka pojačanja dovedu !? Tko nam navija glazbu na stadionu ? Nigdje nikakve navijačke pjesme o Širokom od početka sezone ?! Zašto se konačno ne pušta po meni najbolja pjesma napisana o Š.Brijegu a to je "Volim te grade moj" , svirala je maloprije u prostorijama Škripara.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Slazem se za glazbu, nisu mi jasni nikako, DJjozo121 je napisao/la:Ovo je večeras dobro izgledalo, nije ovo idealno ali kako smo igrali prvih par kola ovo je bilo odlično. Stipo konačno odigrao kako zna, borben, brz, prodoran, dobar centaršut, ... Bralić je za Pandžu trenutno doktor nogometa, smiren, dobar u skoku, zna sa loptom, dao gol, ... Baraban kao tenk, lik ne staje 90 min., po meni naš najbolji igrač ove sezone. Dižemo se u formi, samo pustiti Branka da radi i to će doći na svoje. Kad će ta famozna skupština konačno, da se i to riješi pa da se neka pojačanja dovedu !? Tko nam navija glazbu na stadionu ? Nigdje nikakve navijačke pjesme o Širokom od početka sezone ?! Zašto se konačno ne pušta po meni najbolja pjesma napisana o Š.Brijegu a to je "Volim te grade moj" , svirala je maloprije u prostorijama Škripara.

Glazba je godinama uzasna, nikakve veze sa sportom, jos kad puste Lidiju Bacic
. Mislim jest zena avion ali takve pjesme nemaju sta raditi na stadionu
Poceli smo pobjedjivati otkad nema Pandze i Crnova
, sto se mene tice neka ih sto dulje van
Musa u Zelju? Daj Boze

Poceli smo pobjedjivati otkad nema Pandze i Crnova

Musa u Zelju? Daj Boze

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 134 gosta.