Olimpik Sarajevo

Principatus
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2010, 01:49

Moze li mi neko dati informaciju sto se tice Muhameda Subasica. Transfer za Lokeren ili ne? Hvala.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 04 jul 2010, 14:22

čamac je napisao/la:Mi ako želimo nešto ove godine treba da dobijemo Olimpika pa makar se igralo u Lješevu. Dalje, koji će nam klinac taj najnoviji Torpedo na Grbavici. Tuknu na njih i logično je da igraju na mezaru. Nadam se da ćemo vrlo brzo izaći na zelenu granu i za sva vremena odje.bati od Grbavice ove beskućnike i nazor klubove. Istovremeno odmaknut' se od mezara i igrati gore samo kad se mora tj. protiv ovih beskućnika.

Ti bi mogao malo da se kaniš mezara i pominjanja istih u svojim maloumnim postovima ;)

@ principatus situacija oko Subašića je jasna, čeka se samo viza i ljekarski pregled u Belgiji za potpis. Interesantno je da su stigle još neke ponude za njega, ali prema onome što ja znam ljudima iz Belgije je dao riječ.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jul 2010, 14:50

Hvala, to su dobre vijesti. Nadam se da ce ga Susic pozvati vec protiv Katara, neovisno o Papcu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 jul 2010, 12:10

maltasa je napisao/la:
čamac je napisao/la:Mi ako želimo nešto ove godine treba da dobijemo Olimpika pa makar se igralo u Lješevu. Dalje, koji će nam klinac taj najnoviji Torpedo na Grbavici. Tuknu na njih i logično je da igraju na mezaru. Nadam se da ćemo vrlo brzo izaći na zelenu granu i za sva vremena odje.bati od Grbavice ove beskućnike i nazor klubove. Istovremeno odmaknut' se od mezara i igrati gore samo kad se mora tj. protiv ovih beskućnika.

Ti bi mogao malo da se kaniš mezara i pominjanja istih u svojim maloumnim postovima ;)

@ principatus situacija oko Subašića je jasna, čeka se samo viza i ljekarski pregled u Belgiji za potpis. Interesantno je da su stigle još neke ponude za njega, ali prema onome što ja znam ljudima iz Belgije je dao riječ.
Kad promjeniš firmu možemo normalno razgovarati. Do tada si obični plaćenik i pitar u duši k'o gazda ti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 05 jul 2010, 12:15

Promijenio sam firmu i ?????

To nema nikakve veze sa tvojim pominjanjem mezara konstantno

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 05 jul 2010, 12:16

Što? Je li i to tabu tema?

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 jul 2010, 18:36

Olimpik zavrsio prvi dio priprema u Fojnici.Jucer odigrana utakmica sa Celikom,rezultat 0-1,igra obecavajuca iako je nedostajalo cetiri standardna igraca.Drugi dio se planira na jugu BIH,stalnoj destinaciji Olimpika u Capljini.U narednih desetak dana se ocekuju bitna desavanja unutar kluba.Ocekuju se dolasci nekolicine igraca a i odlazak.Poznato mi je da dolazi kamerunac i tzv.ultra gonzales iz Gane.Papirologija oko njihovog dolaska je zavrsena i oni treba da dobiju vizu nase ambasade u Egiptu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2010, 20:26

herbion je napisao/la:Olimpik zavrsio prvi dio priprema u Fojnici.Jucer odigrana utakmica sa Celikom,rezultat 0-1,igra obecavajuca iako je nedostajalo cetiri standardna igraca.Drugi dio se planira na jugu BIH,stalnoj destinaciji Olimpika u Capljini.U narednih desetak dana se ocekuju bitna desavanja unutar kluba.Ocekuju se dolasci nekolicine igraca a i odlazak.Poznato mi je da dolazi kamerunac i tzv.ultra gonzales iz Gane.Papirologija oko njihovog dolaska je zavrsena i oni treba da dobiju vizu nase ambasade u Egiptu.
Negde na ovom forumu sam procitao da je g.Gracic viđen u Argentini a imam info da nastavlja putovanje u Brazilu gde ce uz pomoc bivseg nogometasa Crvene Zvezde Dejana Petkovica-Ramba da dogovori dolazak jos jednog nogometasa iz Brazila.Znaci nema zime za Olimpik jer koliko vidim bice tu i brazilaca i argentinaca i kemerunaca i ganaca i makedonaca i ocekuje se dolazak jednog napadaca iz Dinama-Zagreb.Na Kosevu ce biti dobrog nogometa i zato veliko hvala i FK Sarajevu i FK Olimpiku koji ce nam sve ovo omoguciti da uzivamo na Kosevu.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 09 jul 2010, 12:19

Sta se prica organizujete navijacku grupu ? Zeleni Vukovi a podmladak Vucici :lol: :lol: :lol:
svoj ti pos'o !

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jul 2010, 13:30

Grbavica moj zivot je napisao/la:Sta se prica organizujete navijacku grupu ? Zeleni Vukovi a podmladak Vucici :lol: :lol: :lol:
Ja sam samo ljubitelj dobrog nogometa i volim ponekad pogledati Olimpik ali jedva cekam da se g.Gracic vrati iz Brazila jer uvek ima po neko iznenađenje u vezi mladih nogometasa.To je covek koji stvarno ulaze u nogomet ali na zalost nema podrsku celnika opstine u vezi stadiona a covek je malo po stranu ostavio svoj biznis i cas je u Makedoniji pa Argentina i na kraju Brazil BRAVO NIJAZE GRACICU

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 jul 2010, 14:00

pabizo je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Sta se prica organizujete navijacku grupu ? Zeleni Vukovi a podmladak Vucici :lol: :lol: :lol:
Ja sam samo ljubitelj dobrog nogometa i volim ponekad pogledati Olimpik ali jedva cekam da se g.Gracic vrati iz Brazila jer uvek ima po neko iznenađenje u vezi mladih nogometasa.To je covek koji stvarno ulaze u nogomet ali na zalost nema podrsku celnika opstine u vezi stadiona a covek je malo po stranu ostavio svoj biznis i cas je u Makedoniji pa Argentina i na kraju Brazil BRAVO NIJAZE GRACICU
Po meni klubovi kao Olimpik mogu samo podići kvalitet lige.Možda nemaju svoje navijače ali koliko vidim da su solidno (možda dobro) organizovan i sređen klub, s tim da i pošteno igraju.Stvarno nemam ništa protiv ovakvih ekipa.Šteta što nema više ljudi da ulažu u domaći fudbal.Neznam zašto pojedini napadaju na njih? :roll:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 jul 2010, 17:00

pabizo je napisao/la:
Hajd' ba nemoj biti smješan. Kakvo ulaganje u fudbal. Frajer je skonto biznis (pre)prodaje igraća. Nije bitan rezultat već je bitno svake godine trgovati i zaraditi. Pa više se ljudi obradovalo kad je šahovski klub Željo uz'o titulu prije par godina nego što bi se obradovalo ljudi da ovo trgovačko društvo jednog lica uzme duplu krunu. Nema ovo veze sa sportom.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jul 2010, 17:13

Ja volim koncepciju Olimpika ...zarada love ..pravljenje igraca i preprodaja ..posteno , bolj preprodaja igraca neko utakmica.
Covjek ima smeka i osvjezenje za ovu ucmalu ligu.

Ako prodaju ovog malog Subasica ... po meni jedna od najbojih prodaja zadnjih godina .... svaka cast !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jul 2010, 18:39

čamac je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Hajd' ba nemoj biti smješan. Kakvo ulaganje u fudbal. Frajer je skonto biznis (pre)prodaje igraća. Nije bitan rezultat već je bitno svake godine trgovati i zaraditi. Pa više se ljudi obradovalo kad je šahovski klub Željo uz'o titulu prije par godina nego što bi se obradovalo ljudi da ovo trgovačko društvo jednog lica uzme duplu krunu. Nema ovo veze sa sportom.
Halo jarane pa to je biznis i to isto rade mnogo veci klubovi a ne Olimpik.Ti mnogo lose razmisljas kada je nogomet u pitanju ali se nadam da ce g.Gracic imati vremena i napraviti jednu edukativnu tribinu koja ce se zvati PAMETNO ULAGANJE SVOG NOVCA U NOGOMET a naravno bices pozvan da nesto poucno cujes i naucis i to isto prepricavas po carsiji.Hvala

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 09 jul 2010, 18:42

čamac je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Decko, ti i definitivno imas kompleksne probleme!!!

Tvoj frust prelazi granice dobrog ukusa i zamolio bih te da me (nas) postedis daljih smaranja na temi Olimpik.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 18:46

pabizo je napisao/la:Halo jarane pa to je biznis i to isto rade mnogo veci klubovi a ne Olimpik.Ti mnogo lose razmisljas kada je nogomet u pitanju ali se nadam da ce g.Gracic imati vremena i napraviti jednu edukativnu tribinu koja ce se zvati PAMETNO ULAGANJE SVOG NOVCA U NOGOMET a naravno bices pozvan da nesto poucno cujes i naucis i to isto prepricavas po carsiji.Hvala
Pa recimo investicija zvana Pelak u ugovoru stan i velika svota novca, Spalevic dobre pare ili recimo Simcevic ne mogu se nazvati nikako pametnim ulaganjem cak sta vise siguran sam da je tu izgubljen ogroman novac a nije nista konkretno napravljeno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 09 jul 2010, 19:09

Tu si u pravu 100%.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 jul 2010, 19:38

Mozda ima nekih sada promasaja ali Gracic meni radi sistematski , prezivi pokoji promasaj al u principu mu skupi provjereni igraci daju vremena i prostora da plasira pokojeg mladog igraca.
Evo neka ovog malog utrpaju u Belgiju vratit ce im se s kamatom vecina para sto su ulozili ovdje na domace "skupe" igrace.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 09 jul 2010, 20:03

Gracicu svaka cast ;) ja vjerujem da ce ove ili one tamo sezone olimpik u evropu

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jul 2010, 20:08

kimbo je napisao/la:Mozda ima nekih sada promasaja ali Gracic meni radi sistematski , prezivi pokoji promasaj al u principu mu skupi provjereni igraci daju vremena i prostora da plasira pokojeg mladog igraca.
Evo neka ovog malog utrpaju u Belgiju vratit ce im se s kamatom vecina para sto su ulozili ovdje na domace "skupe" igrace.
Samo je taj promasaj velik ko budzet veleza za jednu sezonu :D Mozda se i izvadi na nekom drugom igracu tipa Subasic ali ovakav luksuz sebi ne smije opet dozvoliti, uglavnom ja ne vidim nikave posebne igrace osim Jesea u olimpiku nisam ih iskreno nesto posebno ni gledao al eto sezona je pred nama pa vidicemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.