FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Septerra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Septerra » 18 avg 2016, 19:45

SiouxLukavac je napisao/la:Čuj Rastored :geek:
Ispravljeno, hvala :thumbup: . Lapsus calami.

Za mlade si u pravu. Treba im dati šansu. Negdje pred kraj prirema sam pisao kako će neki, zavisno od procjene SŠ, vjerovatno biti poslani na kaljenje kroz posudbe. Čudi me da se to nije desilo jer od 10 momaka sigurno će 3-4 biti zakinuti za minutažu čak i u sistemu gdje redovno dobijaju šanse (kao zamjene, ne starteri, to bi bilo previše za očekivati u ovom dijelu sezone).
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 18 avg 2016, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 avg 2016, 19:48

Almir Bekić ne može igrati krilo u Sarajevu.
SiouxLukavac je napisao/la:.
Haj sad skini taj avatar :!:
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 19:48

Septerra je napisao/la:
Čisto moje mišljenje:

1. Bekić - pokazao šta zna i umije u finalu Kirin Cupa. U Premijer ligi onako nije odigrao, onako kvalitetno mislim. Mislim da je u Slobodi i u Hrvatskoj igrao nešto kao lijevi WM, možda griješim. Ne znam ni da li su on i Ivetić skupa igrali u Slobodi? Ako jesu onda je Bekić bio ispred a Ivetić iza. Neko ko duže prati PL BIH će to znati. Definitivno mu treba konkurencija, vidjeli smo da mu je forma u silaznoj putanji a vjerovatno mu je malo i slava udarila u glavu.

2. Balić - po meni nije bek. @Majkl je pisao da je to igro u prošlom klubu ali prema onom što sam ja gledao prošli meč i prema konstituciji - prirodnija mu je CB pozicija.

3. Rastored - mislim da ste previše skeptični kad je on pitanju. Ne ti, ovo generalno važi. Prema onome što sam ja gledao prošle sezone od juniora uvijek je bio među boljim pojedincima na terenu. U finalu kupa MOTM. Prošao pripreme s prvim timom. I treba ga gurati, već mu je 19 godina (!).

Hijerarhija na LB: Ivetić, Rastored. Bekić i Balić po potrebi (pod uslovom da Dulja ode).
RASTODER jbg dan!!! :D

Balić je bek, čisti bek , znači to igra u repki i tu mu je budućnost u repki, s tom mišlju potpisao i došao kod nas, iz prinude igra u centru , imao par grešaka ali tehnikom se snalazi...opet se vidi da to nije igrao duže...

Bekić će biti pomjeren naprijed, sada dolaskom Ivetića to je sigurno

kao što sam ranije rekao Rastoder treba dobijat priliku a sada će sigurno uz Ivetića, jer ni Balić ni Bekić neće biti na poziciji lijevog beka....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 avg 2016, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 18 avg 2016, 19:48

Majkl je napisao/la:I ja sam nezadovoljan duzinom ugovora ali mislim da to nece biti problem produziti na polusezoni ako sve bude uredu i ako bude pruzo sjajne partije i ako mi budemo u vrhu.
Upravo suprotno trebamo da razmišljamo to jest da tek kad se dokažu kao pojačanja,ti novi igrači,tek im onda ponuditi dugotrajniji ugovor.Ovako potpišu na 3 ili 4 godine u komadu pa nam onda razvlače pamet sa svojim bezvoljnim odnosom prema klubu i igri za istog..
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 avg 2016, 19:52

sasistika je napisao/la:
Majkl je napisao/la:I ja sam nezadovoljan duzinom ugovora ali mislim da to nece biti problem produziti na polusezoni ako sve bude uredu i ako bude pruzo sjajne partije i ako mi budemo u vrhu.
Upravo suprotno trebamo da razmišljamo to jest da tek kad se dokažu kao pojačanja,ti novi igrači,tek im onda ponuditi dugotrajniji ugovor.Ovako potpišu na 3 ili 4 godine u komadu pa nam onda razvlače pamet sa svojim bezvoljnim odnosom prema klubu i igri za istog..
+1 Nije Iveticu 19 godina...

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 18 avg 2016, 20:02

Puno mu je i godina,trebao je pola,dokazat će se sve.
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 20:16

BosnianKingdom je napisao/la:Puno mu je i godina,trebao je pola,dokazat će se sve.
29?

čuj pola , pa onda nije trebao nikako...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 avg 2016, 20:21

Pa sta se ovo desava ...

Vratite mi Melunovica yebo vas perica i sloboda u pakas!
:puke:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 18 avg 2016, 20:25

Prijatelji moji
Prije svega cestitke na dovodenju Ivetica

Momak je prije svega jako disciplinovan,vrijedan i momak koji ce ostaviti srce na terenu.
S obzirom da je nas Bekic igrao na toj poziciji,koja nije njegova prirodna,sad kad ode na krilo,vasa lijeva strana ce biti za desetku
Ivetic je jaci u defanzivi nego ofanzivno

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2016, 20:26

joksimovic je napisao/la:Prijatelji moji
Prije svega cestitke na dovodenju Ivetica

Momak je prije svega jako disciplinovan,vrijedan i momak koji ce ostaviti srce na terenu.
S obzirom da je nas Bekic igrao na toj poziciji,koja nije njegova prirodna,sad kad ode na krilo,vasa lijeva strana ce biti za desetku
Ivetic je jaci u defanzivi nego ofanzivno
Hvala. :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 20:29

streetstyle je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Znaci ako sam navijac, ne smijem reci da sam zadovoljan ili nezadovoljan necim? Fina logika, ja sam tu samo da placam karte i dolazim na tekme. Koji qrac si onda na forumu, o cemu cemo diskutovati i pricati, ako necemo o ekipi? Smatram da je Perica pojacanje i da je trebao bar 2 godine ugovora dobiti, ti smatras drugacije, postujem to.
Okreces pricu moj Joker. Niko ti ne spocitava bilo koje pravo ali isto tako si PRVO navijac koji se pita ko i Soja u klubu.
Denchil...ovaj treci je lijek za bolesne koji si nabrojao. Sada ta 2-c imaJU konkurenciju ( a Perica je bolji od obojice) pa ce se malo manje kurciti. A o tom junioru je rano pocinjati pricu
Fulio si poentu foruma skroz! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 avg 2016, 20:30

@Siox, memara, sabinho hvala na odgovorima nadajmo se svi da ce se pokazati u sto boljem izadanju. :thumbup:
04.10.2009 !!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 avg 2016, 20:48

Zavrsili smo sa pojacanjima sto se tice ovog prelaznog roka, rece Hurtic i posle 2-3 sedmice potpisa Ivetic.

Znaci ljeva strana Ivetic-Al.Bekic i desna strana Kadusic-Hodzic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 20:50

ElCartel11 je napisao/la:Zavrsili smo sa pojacanjima sto se tice ovog prelaznog roka, rece Hurtic i posle 2-3 sedmice potpisa Ivetic.
To je kad si pijun i kad se nista ne pitas, tu si samo da pokupis zvizduke i gnjev navijaca.. :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 20:51

ElCartel11 je napisao/la:Zavrsili smo sa pojacanjima sto se tice ovog prelaznog roka, rece Hurtic i posle 2-3 sedmice potpisa Ivetic
Znaci ljeva strana Ivetic-Al.Bekic i desna strana Kadusic-Hodzic.
to ti je ono kad znaš i kad si iskusan....pa možeš reći tako nešto a imaš i neke rodbinske veze s vidovitom džemilom pa znaš kad se ko ozljeđuje.... :thumbup:

lijevo
rastoder ivetić - almir i crnkić

desno
kadušić hodžić - anđušić i hebibović

mada će vjerovatno crnkić ići na desno krilo ako ne skonta da može hodžić...eto bokova
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 18 avg 2016, 20:58, ukupno mijenjano 2 puta.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 avg 2016, 20:54

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Zavrsili smo sa pojacanjima sto se tice ovog prelaznog roka, rece Hurtic i posle 2-3 sedmice potpisa Ivetic.
to ti je ono kad znaš i kad si iskusan....pa možeš reći tako nešto a imaš i neke rodbinske veze s vidovitom džemilom pa znaš kad se ko ozljeđuje.... :thumbup:
Ovdje se ne moze vaditi ni na ozljede, jer Kovacevic je stoper a ovaj ljevi bok. Jednostavno covjek nema pojma i drugi mu kroje ekipu, pa ga i razumijem kad kaze, da nema pojma sta se desava sa ekipom.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 avg 2016, 21:01

brate moje se nervirat ba stipu ulizivace u cmarove dinceku i ken choovima i slicnim nicijsa brate do zore nece sjet sve cemo otjerat pa i tana samo polahko kako su krenuli sa ovim pojacanjima dno da fuj a trenera nemas
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 avg 2016, 21:03

Zabija ga Said brez ljeve i pola desne noge protiv Metalaca :kafa:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 18 avg 2016, 21:07

Nisu ni igrači Čelika prošli pripreme pa smo vidjeli sve ;)
Ivetiću dobrodošao i daj sve od sebe, samo to tražimo :salut:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 avg 2016, 21:24

Majkl je napisao/la:
sekac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ko je babo ?
Ko je babuka ?
Ti znaš moje mišljenje ! :thumbup: :salut:

Brat :D
:njanjanja:
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, johntravolta123, Pantelija, WeekendOffender i 30 gostiju.