Septerra je napisao/la:
Čisto moje mišljenje:
1. Bekić - pokazao šta zna i umije u finalu Kirin Cupa. U Premijer ligi onako nije odigrao, onako kvalitetno mislim. Mislim da je u Slobodi i u Hrvatskoj igrao nešto kao lijevi WM, možda griješim. Ne znam ni da li su on i Ivetić skupa igrali u Slobodi? Ako jesu onda je Bekić bio ispred a Ivetić iza. Neko ko duže prati PL BIH će to znati. Definitivno mu treba konkurencija, vidjeli smo da mu je forma u silaznoj putanji a vjerovatno mu je malo i slava udarila u glavu.
2. Balić - po meni nije bek. @Majkl je pisao da je to igro u prošlom klubu ali prema onom što sam ja gledao prošli meč i prema konstituciji - prirodnija mu je CB pozicija.
3. Rastored - mislim da ste previše skeptični kad je on pitanju. Ne ti, ovo generalno važi. Prema onome što sam ja gledao prošle sezone od juniora uvijek je bio među boljim pojedincima na terenu. U finalu kupa MOTM. Prošao pripreme s prvim timom. I treba ga gurati, već mu je 19 godina (!).
Hijerarhija na LB: Ivetić, Rastored. Bekić i Balić po potrebi (pod uslovom da Dulja ode).
RASTODER jbg dan!!!
Balić je bek, čisti bek , znači to igra u repki i tu mu je budućnost u repki, s tom mišlju potpisao i došao kod nas, iz prinude igra u centru , imao par grešaka ali tehnikom se snalazi...opet se vidi da to nije igrao duže...
Bekić će biti pomjeren naprijed, sada dolaskom Ivetića to je sigurno
kao što sam ranije rekao Rastoder treba dobijat priliku a sada će sigurno uz Ivetića, jer ni Balić ni Bekić neće biti na poziciji lijevog beka....
Zadnja izmjena:
DenchiNL, dana/u 18 avg 2016, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače