FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 18 avg 2016, 18:11

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 avg 2016, 18:13

DenchiNL je napisao/la:
naravno da nije, kao prvo to bi se pitanje trebalo što prije provuć na pressici, šta bi sa minimalno 2 godišnjim ugovorima? jel to ne znate procijenit igrača pa možemo očekivati ovakve "intervencije" svaki prelazni rok? tj. bukvalno ko ga je doveo?

ne misliš valjda da smo trebali gurati Rastodera u prvi sastav??? Dobit će šansu najvjerovatnije , pogotovo jer Balić i Almir očigledno neće konkurisati više na mjesto lijevog beka....

preplatio si ga samo ako je loš....trebalo se insistirat na 2 god. kad već dolazi....
Na lijevom beku nema ko nije bio, od Kramara, Kallasija, Sarića, ovog, onog, a mali nikada ni minute (znači ni minute!) nije dobio? Pa makar da vidimo je l' loš, je l' može išta - nije njemu 15 godina.

Da sam na njegovom mjestu, ove bi minute napustio klub.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 18 avg 2016, 18:17

Said ce igrati citavu tekmu protiv metallege
Ivetic je dobar bocni igrac a ovi koji misle da ne valja neka odrijese svoju kesu i ne kake vise. Jbt da Messija dovedemo ,odmah ne valja , odmah nako pljuvanje. Znaci doveden je za lovu koju MI MOZEMO PLATITI a kone NE. To se tacno vidi iz njegovog intervjua kada kaze , znam koliko vijedim i to je to. Mi smo to platili uz malu korekciju njegovih zahtjeva i kraj price.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2016, 18:17

SiouxLukavac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@Sioux nadji te sutuacije i potvrdi svoju tezu.
Pogledaj go Krupe iz kornera.
U više navrata smo primali bezveze golove, lošom postavkom, ispadanjem, greškom bekova.
Pratim odbranu jer njome nisam zadovoljan od početka ali mnogo nesigurnosti i amaterskih ispadanja od strane oba stopera su evidentna, vidi, ne tražim dlaku u jajetu, ne očekujem Ferdinenda i Vidića ali mora to mnogo bolje i sigurnije a i vjerovatno bi bilo da su bekovi sigurniji i bolji u defanzivi. Pored ta dva stopera mi nemamo za njih zamjene, Mihojevića tu ne računam jer se bolje snalazi na zadnjem veznom dok Mujakić, pored što je veliki talenat, teško da ravnopravno zamjeni nekoga.
I Tatomirovic i Dupovac su bili neuigrani, kao dokazni materijal prilazem drugi gol Borusije na Kosevu;

Golove smo redom primali:
Zeljeznicar - Saric
Celik - Pavlovic
Krupa - Prvi - Saric-Mihojevic, drugi-Adilovic.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 18 avg 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 18 avg 2016, 18:18

Lakoste je napisao/la:Ma yebem ti vise Slobodu i njihove igrace i igrace sa tog podrucja. Nasi ko da su se pretplatili na TK kanton pa bilo da je igrac, trener, direktor dovodi se neko ko je rodjen ili pekao zanat u tom podrucju. A u Sarajevu nam niko ne valja.
Vjerovatno kontaju da je nakon trpanja prošle sezone sada dovoljno dovest sve što možeš iz slobode i eto super ekipe..struĆnjaci nema šta! :puke:

UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM NESPOSOBNO NABIJEM!!!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 avg 2016, 18:21

zagorski je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Iskoristimo priliku da se nasmijemo NK Zeljeznicaru :njanjanja: :D :tralala: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... nut/198028

Jos jedna potvrda moje teze da nijedan klub u BiH ne moze sa nama sto se tice ponude za igrace i dovodjenje istih.Znaci koga hocemo nijedan klub u BiH ne moze ponuditi ni blizu .
Ma ja,ne moze niko. Igrac otpisan u Slobodi,pola godine nije mogao da nade angazman nigdje i dosao na kraju nama. Slican primjer kao zimus Simeunovic.
Nemoj vise molim te te suplje prosipati!
Sve sto si napisao je netacno ,to svi znaju.Ali ne vrijedi jer ocito kontriras i provociras.Poredis ga sa Simeunovicem tu si sve rekao .[/quote]

Nije nikakva provokacija,evo dokaz da je tacno:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zatece ... zio/195418

Dakle,prekrizio ga Musemic u Slobodi i od tada 3 i po mjeseca bez angazmana,nije ni a kim prosao pripreme itd.
A i sto se tice Denija isti slucaj,otpisan u Zrinjskom i nije igrao 6 mjeseci prije nego ga je Jesic i Bulic uvalili nama.[/quote]

Nije isti slucaj.
Prvo ne znas zasto je prekrizen,drugo odbio je 3 kluba iz nase lige ,trece bio je uz Almira najbolji bek lige i jedan od najboljih,najkorisnijih i najstardadnijih u Slobodi koja je bila 2 i igrala finale kupa.Cetvrto ,posljednja utakmica koju je odigrao je i posljednja Slobodina u prosloj sezoni a to je finale kupa ,revans u Bjeljini.18.maja,znaci ako dovedes jednog od najboljih u prosloj sezoni a ova tek pocela ne moze biti da je los potez ili vracanje nekog u zivot ili dovodjenje nekog ko nije dugo igro.Ne kazem mozda bude los ,ne pruzi sto se od njeg ocekuje ili bude povreda ne daj boze ali to je fudbal to se nikad ne zna.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 avg 2016, 18:24

Perica Ivetić novi je igrač FK Sarajevo. Sarajevo je odlučilo angažovati lijevonogog bočnog igrača, a po dolasku na Koševo Ivetić je rekao slijedeće:

“U Sarajevo sam došao na poziv ljudi iz kluba i u ovom trenutku nisam mogao odbiti taj poziv jer sigurno da svaki igrač želi da igra u jednom velikom klubu kao što je Sarajevo, pa tako i ja. Samim tim se ukazala želja da dođem poslije prelaznog roka u veliki klub i nadam se da ću svojim igrama i svojim zalaganjem opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u klub.”

Na Koševo dolazi kao slobodan igrač i kako sam za sebe kaže u potpunosti je spreman s obzirom na to da je radio tokom pauze.

“U Sarajevo dolazim kao slobodan igrač i nadam se da ću se što prije uklopiti u ekipu. Sve ovo vrijeme sam trenirao sa svojim kondicionim trenerom i mogu odgovoriti svim zadacima koji budu stavljeni ispred mene. Ubrzo će i reprezentativna pauza što će mi dodatno pomoći da se uklopim u sistem cijele ekipe.”

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 avg 2016, 18:26

Opet strucnjaci nezadovoljni :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2016, 18:26

Memara je napisao/la:
Perica Ivetić novi je igrač FK Sarajevo. Sarajevo je odlučilo angažovati lijevonogog bočnog igrača, a po dolasku na Koševo Ivetić je rekao slijedeće:

“U Sarajevo sam došao na poziv ljudi iz kluba i u ovom trenutku nisam mogao odbiti taj poziv jer sigurno da svaki igrač želi da igra u jednom velikom klubu kao što je Sarajevo, pa tako i ja. Samim tim se ukazala želja da dođem poslije prelaznog roka u veliki klub i nadam se da ću svojim igrama i svojim zalaganjem opravdati očekivanja ljudi koji su me doveli u klub.”

Na Koševo dolazi kao slobodan igrač i kako sam za sebe kaže u potpunosti je spreman s obzirom na to da je radio tokom pauze.

“U Sarajevo dolazim kao slobodan igrač i nadam se da ću se što prije uklopiti u ekipu. Sve ovo vrijeme sam trenirao sa svojim kondicionim trenerom i mogu odgovoriti svim zadacima koji budu stavljeni ispred mene. Ubrzo će i reprezentativna pauza što će mi dodatno pomoći da se uklopim u sistem cijele ekipe.”
Znaci imace vremena da uvjezba duge lopte na Ahmetovica? :thumbup: Super. :kafa:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 18:27

Sabinho je napisao/la: I Tatomirovic i Dupovac su bili neuigrani, kao dokazni materijal prilazem drugi gol Borusije na Kosevu;

nevezano za video ali, većina klasičnih stopera je nelagodna s loptom, Dupovac se pri kraju još i navikao dobro dodavati i graditi igru...Balić isto zna s loptom, ali je po meni taktička fula ako neželjeno dospiješ u tu situaciju da ti stoperi moraju tražit ljude i otvarat linije...tu si već matiran, stoperi trebaju samo u stranu loptu davati(tj. beku) i dalje ide prema naprijed.... kod nas je ne samo da ti uštopaju sve što imaš naprijed i onda ti stoperi(tehnički najskromniji) pokušavaju nekakve lopte slati, a da stvar bude gora, kod nas se niko ne zna otkriti ili istrčat da otvori prostor drugome...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 18:29

BordoArmy88 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ma yebem ti vise Slobodu i njihove igrace i igrace sa tog podrucja. Nasi ko da su se pretplatili na TK kanton pa bilo da je igrac, trener, direktor dovodi se neko ko je rodjen ili pekao zanat u tom podrucju. A u Sarajevu nam niko ne valja.
Vjerovatno kontaju da je nakon trpanja prošle sezone sada dovoljno dovest sve što možeš iz slobode i eto super ekipe..struĆnjaci nema šta! :puke:

UPRAVA NAPOLJE, SVE VAM NESPOSOBNO NABIJEM!!!
scouting: done! :thumbup:
:rol: :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 avg 2016, 18:31

Dobar je Ivetić, po meni odličan igrač za ekipu PL koja se bori za neki od trofeja a to mi trebamo i moramo biti.

Vidite, Almir Bekić možda nije u formi zadnje vrijeme i da većina nas nismo zadovoljni njime ali činjenica je da je on dobar bek.
Almir Bekić i Perica Ivetić - odlična dva beka, iskusni, ko je u boljoj formi neka igra.

Treba nama na svakoj poziciji takva dva igrača.
Npr. što se tiče golmana, daleko su i Adi i Pavlović od kvaliteta Delača ali opet nije loše, obojica su solidna i nije nikakav belaj ako se Pavlović lakše povrijedi ili bude odsutan zbog kartona.
Da je ostao Benko, imali bi dva vrhunska napadača, najjača u ligi. Da imamo igrača kao što je npr. Tomić iz Zrinjskog uz Sarića, Rustemović bi bio odlična zamjena. Crnkić - Hodžić, ko se bolje pokaže neka igra, zamjena odlična na desnom krilu.
Zamjena za Duljevića neadekvatna, još ako ode, u velikim smo problemima.
Zamjenu za Ahmetovića nemamo.
Zamjenu za Kadušića nemamo.
Destke vjerovatno nemamo, Ćetković klupa, Husejnović povrijeđen :(
Zamjenu za oba stopera nemamo.
Od ovih akademaca (Herić, Gljiva, Vazda, Mujakić, Rastoder pa i Anđušić..) teško da mogu biti adekvatne zamjene, treba njima iskustva, nemamo toliko dominantnu ekipu gdje mogu svi dobijati priliku u riješenim utakmicama. Za njih je u ovoj situaciji Olimpik najbolje riješenje. Nemojte mislite da ih pljujem, znam da su to dobri momci, odlični fudbaleri i da su najbolji u državi od svojih vršnjaka ali teško da mogu nastaviti napredovati trenutno kod nas u ovakvoj situaciji.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 18 avg 2016, 18:37, ukupno mijenjano 2 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 18:35

Nisam vidio da neko pise da je nezadovoljan Pericom, samo duzinom ugovora. Ali opet neki vide neke pljuvace, shizofrenija teska.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 18 avg 2016, 18:36

Kakav je ovaj decko is slobode neka mi neko kaze ukratko i jeli pravo pojacanje za nas ?
04.10.2009 !!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 18 avg 2016, 18:37

BordoBolesnik je napisao/la:Leicester nema vise love od City-a i Utd-a pa su osvojlili titulu, nije uvijek do love nego do znanja, kod nas to nije neka razlika u lovi koliko je u znanju.

Ako ti trenutni bljesak nekog tima i trenera racunas kao znanje , aferim. Vidjecemo ih ove god !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2016, 18:38

sarajlija je napisao/la:Kakav je ovaj decko is slobode neka mi neko kaze ukratko i jeli pravo pojacanje za nas ?
Brate da Hazard sutra potpise ja ne bih smio tvrditi da je pojacanje kod nas.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 avg 2016, 18:39

sarajlija je napisao/la:Kakav je ovaj decko is slobode neka mi neko kaze ukratko i jeli pravo pojacanje za nas ?
Odličan igrač, jedan od najboljih bekova prošle sezone.
Pametan i profesionalan igrač.

Svi trebamo biti zadovoljni njegovim dolaskom i nadam se da će se sa Almirom Bekićem boriti za mjesto na lijevom beku i da će ispred njih biti Duljević a ne neko od njih dvojice.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 avg 2016, 18:40

I ja sam nezadovoljan duzinom ugovora .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 avg 2016, 18:43

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 18 avg 2016, 18:45

joker90 je napisao/la:Nisam vidio da neko pise da je nezadovoljan Pericom, samo duzinom ugovora. Ali opet neki vide neke pljuvace, shizofrenija teska.

Mozda vas je trebalo ukljuciti u pregovore...bolest sta li

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri i 74 gosta.