FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Rokoko87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2016, 14:02

Hrasno1921 je napisao/la:Dovodimo jos jednog napadaca, umjesto da dovedemo igrace na pozicijama koje nam najvise skripe :facepalm:

Ovo dovodjenje Krizmana meni je jako sumnjivo, da nas mozda Lendric ne napusta !?
Krizman dugo godina bio jedan od boljih napadaca HNL-a, a forma mu je u opadanju zadnjih godinu ipol, u Slaven Belupu je prekrizen, nije imao neki kontinuitet igara, ako je prekrizen i postao visak u prosjecnoj ekipi Hrvatske lige, ekipe kojoj je cilj da ne ispadne iz lige meni je sve jasno.

Krizman kao i ovaj Markovic klasicni polovnjaci ...
Kakve ti to zaključke donosiš? Ne smije se nijedan igrač dovesti, odmah drugi mora ići?
I za tvoju informaciju, Sandi ima iskustvo igranja na lijevom veznom/krilu tako da će mu vjerovatno to biti uloga.
A uostalom, Nikolić i Pozder nisu mnogo pokazali i da zauzme poziciju pored Lendrića ne bih se iznenadio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 18 avg 2016, 14:03

Za ovog Krizmana kazu da ce igrati lijevo i da je kroz karijeru igrao uvijek lijevo krilo ili špica, vidjecemo prvom prilikom ko je i od cega je, teren je jedino mjerilo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 18 avg 2016, 14:25

Jesi ga gledao ti Aco kad ? Ja iskreno nisam nikad, pa ne mogu ni komentarisati osim klipova ovih, a to mi nije mjerodavno ...

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 avg 2016, 14:31

I ja kazem "vidjet cemo", da je to onaj igrac od prije dvije tri godine slozio bi se ja sa nekim, ovako cekaj ga dok se vrati u formu pa vidi sta si kupio i doveo, pitanje je imamo li mi vremena? ja mislim da ne.

Ako se zadovoljavamo se igracem koji nije imao mjesta u prosjecnoj ekipi HNL-a sa pricom "ta HNL je barem tri puta jaca od nase", pitam se cemu mi onda tezimo? tako da onda sve price o napredku, kvaliteti i nekim iskoraku u Evropi postaju smijesne, jedno pricamo drugo radimo.
To je sva poenta, trenutno mozes dva - tri igraca u ekipi navesti da su pojacanja i igraci kako treba, igraci koji su za Zelje, svi ostali su polovnjaci.

Umjesto da se prestane sa tom praksom mi i dalje nastavljamo istim tempom sto se tice transfer politike, kamaraj igrace pa ih svaki prelazni rok tjeraj.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 avg 2016, 14:36

Hrasno1921 je napisao/la:I ja kazem "vidjet cemo", da je to onaj igrac od prije dvije tri godine slozio bi se ja sa nekim, ovako cekaj ga dok se vrati u formu pa vidi sta si kupio i doveo, pitanje je imamo li mi vremena? ja mislim da ne.

Ako se zadovoljavamo se igracem koji nije imao mjesta u prosjecnoj ekipi HNL-a sa pricom "ta HNL je barem tri puta jaca od nase", pitam se cemu mi onda tezimo? tako da onda sve price o napredku, kvaliteti i nekim iskoraku u Evropi postaju smijesne, jedno pricamo drugo radimo.
To je sva poenta, trenutno mozes dva - tri igraca u ekipi navesti da su pojacanja i igraci kako treba, igraci koji su za Zelje, svi ostali su polovnjaci.

Umjesto da se prestane sa tom praksom mi i dalje nastavljamo istim tempom sto se tice transfer politike, kamaraj igrace pa ih svaki prelazni rok tjeraj.
Vidim da si ti neki stručnjak oko ovih stvari.
E, sad da te pitam, da li stvarno misliš da je tako lako dovesti igrača za kojeg ćemo biti sigurni da je pojačanje?
Šta nam se desilo sa Lendrićem, on je bio u još goroj situaciji?

Da sam na tvom mjestu dobro bih razmislio prije nego bilo šta napišem.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 18 avg 2016, 14:51

Pored Nikolica, Lendrica i Dzenisa zelji netreba nijedan spic drugi ovo je smjesno i bacanje para nije problem u spicu ljudi daju golove koliko jednostavno sminkreski neki igraju

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2016, 14:53

Ovo znači da je detektovan problem na lijevoj strani i da se radi sve da bi se taj problem riješio. Profil igrača kao Stevanović, idealan za 4-3-3.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 18 avg 2016, 14:54

aleksandar_veliki je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Jesi ga gledao ti Aco kad ? Ja iskreno nisam nikad, pa ne mogu ni komentarisati osim klipova ovih, a to mi nije mjerodavno ...

Gledao sam sigurno jer godinama pratim HNL i citam Sportske vise od 15 godina i znam da mi je njegovo ime ostalo negdje u glavi? Obecavao je puno, igrao cini mi se centralnog i krilnog spica. Da sam ga pratio bas sa pozornoscu nisam ali ostalo je nesto u glavi.
Aco druze znas li hoce li Sportske novosti opet pojaviti u Sarajevu? :(
Izvinjavam se sto ovde postavljam ovo pitanje.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 avg 2016, 15:37

Ma otjerat cemo mi njega za dva mjeseca ne brinem se ja. Nego me zanima koji napadac ide,?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 avg 2016, 16:11

Celnici kluba uopste se nisu pojavili na zakazanom sastanku sa sportskim drustvom i ljudima iz opstine, sastanak je trebao biti odrzan u 15h u zgradi opstine, toliko o zelji i htjenju da se neke stvari rijese ...

:salut:
1921'

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 18 avg 2016, 17:23

:pray: Hahahahahahahahaha....ko da su mene pitali... koldzi trebaju glasaci a ovim smradovima pare...e nema.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 18 avg 2016, 17:28

Laž. Nije bilo nikakvog sastanka.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 18 avg 2016, 17:35

Nisam znao da je ovaj Krizman vec par dana tu i da ima odrađenih treninga, ovi koji su bili na treninzima kazu da nijednom nije stavljan na poziciju napadaca, stalno na lijevo krilo. Bilino polje je idealan teren, a i atmosfera, da vidis kakav je ko igrac, igraci Čelika dodju sa sjekirama, a i ono malo publike sto dodje ti psuje sve do unazad 5og koljena [emoji2] U takvim uslovima se radjaju pravi igraci i zvijezde [emoji41]

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 avg 2016, 17:41

U Nas je sve ako se vrati u formu ako nije vise povrjedjen ako bude na nivou OD prije 3 godine ako su malo guzovi spali i ako malo pupo se smanji koji BI to igrac bio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2016, 17:44

Alipasino je napisao/la:i ako malo pupo se smanji
:rol: :rol: ne igra Said za nas :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 avg 2016, 18:26

Dobro je, nisam Vukomanovica ostavio bez hljeba, snasao se covjek :thumbup:
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 18 avg 2016, 18:35

I to se Bgm fino snasao, Slovan Bratislava.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 18 avg 2016, 18:42

Hrasno1921 je napisao/la:Covjek koji je igrao za Arkanov Obilic i covjek koji je ucestvovao u kriminalnim radnjima zajedno sa Arkanom, za mene je Arkanovac bez dvojbe, jos ako se ispostavi ovo da je tacno da mu je stariji brat bio kod Arkana u gardi meni je sasvim dovoljno da bude persona non grata.
Na stranu kakav je on, jeli nacionalista, radikal i sl. posao je posao, pare su pare, covjek dolazi zbog karijere i para, sve ostalo manje bitno, ma ko sta god mislio.
Hrasno1921 je napisao/la:Dakle imenovanjem ovog Arkanovog druga i saputnika te sve vecim nezadovoljstvom navijaca protiv uprave imat cemo veselo prvenstvo u slucaju da ovi uspiju ostati, ne zove se dzaba liga 12. :mrgreen:

Mogu misliti zapad i sjever kada krenu sa psovkama, uvredama, prozivanjem i svim ostalim na racun uprave i Arkanovca :rol:
Hrasno1921 je napisao/la:Dobro je, nisam Vukomanovica ostavio bez hljeba, snasao se covjek :thumbup:
Samo djelić tvojih nebuloza.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukomano ... ine/196093

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 avg 2016, 18:50

carsijaba je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Covjek koji je igrao za Arkanov Obilic i covjek koji je ucestvovao u kriminalnim radnjima zajedno sa Arkanom, za mene je Arkanovac bez dvojbe, jos ako se ispostavi ovo da je tacno da mu je stariji brat bio kod Arkana u gardi meni je sasvim dovoljno da bude persona non grata.
Na stranu kakav je on, jeli nacionalista, radikal i sl. posao je posao, pare su pare, covjek dolazi zbog karijere i para, sve ostalo manje bitno, ma ko sta god mislio.
Hrasno1921 je napisao/la:Dakle imenovanjem ovog Arkanovog druga i saputnika te sve vecim nezadovoljstvom navijaca protiv uprave imat cemo veselo prvenstvo u slucaju da ovi uspiju ostati, ne zove se dzaba liga 12. :mrgreen:

Mogu misliti zapad i sjever kada krenu sa psovkama, uvredama, prozivanjem i svim ostalim na racun uprave i Arkanovca :rol:
Hrasno1921 je napisao/la:Dobro je, nisam Vukomanovica ostavio bez hljeba, snasao se covjek :thumbup:
Samo djelić tvojih nebuloza.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vukomano ... ine/196093
Auuuu sto me neko prati :clap:

PS. Cilj opravdava sredstvo :D
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2016, 20:02

Hrasno1921 je napisao/la:PS. Cilj opravdava sredstvo :D

Šta je cilj?
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.