FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Doveli beka od 30 godina koji nije prošao pripreme.....a nema veznog igrača koji može dodati loptu i napraviti šansu za napadače....
tiMajkl je napisao/la:Ko je babo ?
Ko je babuka ?
Zna li Perica centrirati na peterac ili je i on instagram igrac?Majkl je napisao/la:Ko je babo ?
Ko je babuka ?
SARAJEVO
Gol iz slobodnog udarca je misaona imenica za FKS. Mislim da u prošlom prvenstvu nismo dali niti jedan gol a ja se sjećam gola Krste u Vitezu mada je to bio skraćeni korner. U isto vrijeme primamo golove sa 2 metra nakon kornera protivnika To su stvari koje se uigravaju na treningu. Valjda i Hurtic nešto više zna o tome?
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj nemojte citirati ovog levata vec odavno se pricalo za Ivetica...dok god ovakve seljacine budu znale sta se desava nema nama napredka 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
+1ElCartel11 je napisao/la:Daj nemojte citirati ovog levata vec odavno se pricalo za Ivetica...dok god ovakve seljacine budu znale sta se desava nema nama napredka
Neću ništa, jer neće potpisati.TobeYarabi je napisao/la:sta ces reci kad benko potpise za njih?KenChoo je napisao/la:Može se čovjek baš nasmijati na ovom forumu, kakav bolan Zrinjski, njihov i naš budžet se ne mogu mjeriti.

Hvala brate,jos jednom potvrdjujem da nisam trol i da sam tu jer sam bolesnik Sarajeva i zelim normalnu diskusiju.A posto je brat @joker jucer prvi tacno odgovorio na zagonetku,ako bude prilike imat ce cast da slijedeceg igraca prvi najavi.Ja cu samo pjesmu dan prije a on ce reci ime.mirzatele je napisao/la:tiMajkl je napisao/la:Ko je babo ?
Ko je babuka ?
Iveticu puno srece zdravlja i pobjeda u najvecem klubu u BiH.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Peroni sretno, pokazi se fino kao tvoji bivsi saigraci i mi cemo biti zadovoljni. Valjda znas bolje ubaciti loptu od Almira!
IMA LI IKO DA ZNA STA JE SA SAIDOM VISE??? KAD CE BITI SPREMAN??
IMA LI IKO DA ZNA STA JE SA SAIDOM VISE??? KAD CE BITI SPREMAN??
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Said + napadac i neka sezona pocne
jes' da malo kasnimo ali boze moj

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- bordoakapitar
Mozda se zrinjski s nama ne moze mjeriti po budzetu, kazem mozda jer ne znam ni koliko je nas stvarni budzet a pogotovo njihov, ali se zato po igrackom kadru itekako mogu mjeriti s nama. Pokupili dosta igraca koji su igrali kod nas, ali sta vrijedi kad smo mi umjesto njih doveli jos losije i tu sva prica o famoznom budzetu oada u vodu...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sirova snaga PL
Daj samo "domaca" pojacanja i mjera

Daj samo "domaca" pojacanja i mjera

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ivetić je dobar igrač, igrao je prošle sezone odlično u Slobodi ali igrač nije prošao pripreme, trebat će mu vremena da se privikne i da se nametne.
Ivetić kao konkurencija Bekiću na lijevom beku je vrhunska, i takvi igrači trebaju biti konkurencija na svim pozicijama tj. da nisu ništa lošiji od onog koji je u prvih 11 ali nažalost, sumnjam da će on biti konkurencija Almiru Bekiću jer je sve izvjesnije da će Duljević otići, Almir na njegovo mjesto a Ivetić na lijevog beka, što je po meni jako loše.
Prvih 5 kola je prošlo, vidjelo se da ne ide, vidjelo se da su pogriješili u svojoj pretpistavci a to je da su složili dobru ekipu, da su pojačanja kako su i očekivali odlična i da ćemo gledati bolje Sarajevo nego prošle sezone. Ništa oni nisu pogodili, nit su pojačanja opravdali ulogu "pojačanja" nit gledamo bolje Sarajevo nego prošle sezone.
Da stvar bude još komičnija, računali su na odlazak Benke i Duljevića i računali su da se može i bez njih i da je transfer rok završen.
Povrijedi ti se jedan od najmanje lošijih stopera, kontam, dovest će bar na mjesto njega jedan kvalitetan stoper je je prijeko potreban.
Povrijedi ti se desetka, a druga desetka, prozvana kao strašno pojačanje, više sjedi na klupi nego što igra na terenu.
Sada se spominju pojačanja, a rekli da je prelazni rok gotov što govori i potvrđuje da su svi koji su zaduženi za sportski segment i vođenje ekipe - nesposobni i da su veliki levati i amateri.
Trebali su još na početku, kada se o tome ovdje puno pisalo, dovesti i pojačati ekipu koja će biti sposobna ravnopravno se boriti za titulu i kup.
Ali ne, mi smo pametni i znamo svoj posao bez obzira što nemamo licencu, može Hodžić igrati desnog beka, može Sarić lijevog, može Anđušić desetku, Ahmetović je jak i korpulentan, može on cijelu sezonu sam iznijeti na leđima.
DOBRODOŠAO IVETIĆU!
Ivetić kao konkurencija Bekiću na lijevom beku je vrhunska, i takvi igrači trebaju biti konkurencija na svim pozicijama tj. da nisu ništa lošiji od onog koji je u prvih 11 ali nažalost, sumnjam da će on biti konkurencija Almiru Bekiću jer je sve izvjesnije da će Duljević otići, Almir na njegovo mjesto a Ivetić na lijevog beka, što je po meni jako loše.
Prvih 5 kola je prošlo, vidjelo se da ne ide, vidjelo se da su pogriješili u svojoj pretpistavci a to je da su složili dobru ekipu, da su pojačanja kako su i očekivali odlična i da ćemo gledati bolje Sarajevo nego prošle sezone. Ništa oni nisu pogodili, nit su pojačanja opravdali ulogu "pojačanja" nit gledamo bolje Sarajevo nego prošle sezone.
Da stvar bude još komičnija, računali su na odlazak Benke i Duljevića i računali su da se može i bez njih i da je transfer rok završen.
Povrijedi ti se jedan od najmanje lošijih stopera, kontam, dovest će bar na mjesto njega jedan kvalitetan stoper je je prijeko potreban.
Povrijedi ti se desetka, a druga desetka, prozvana kao strašno pojačanje, više sjedi na klupi nego što igra na terenu.
Sada se spominju pojačanja, a rekli da je prelazni rok gotov što govori i potvrđuje da su svi koji su zaduženi za sportski segment i vođenje ekipe - nesposobni i da su veliki levati i amateri.
Trebali su još na početku, kada se o tome ovdje puno pisalo, dovesti i pojačati ekipu koja će biti sposobna ravnopravno se boriti za titulu i kup.
Ali ne, mi smo pametni i znamo svoj posao bez obzira što nemamo licencu, može Hodžić igrati desnog beka, može Sarić lijevog, može Anđušić desetku, Ahmetović je jak i korpulentan, može on cijelu sezonu sam iznijeti na leđima.
DOBRODOŠAO IVETIĆU!
Iskoristimo priliku da se nasmijemo NK Zeljeznicaru
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... nut/198028
Jos jedna potvrda moje teze da nijedan klub u BiH ne moze sa nama sto se tice ponude za igrace i dovodjenje istih.Znaci koga hocemo nijedan klub u BiH ne moze ponuditi ni blizu .

Jos jedna potvrda moje teze da nijedan klub u BiH ne moze sa nama sto se tice ponude za igrace i dovodjenje istih.Znaci koga hocemo nijedan klub u BiH ne moze ponuditi ni blizu .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Pa sta ako Ivetic nije prosao pripreme. Prosli su ostali igraci pripreme pa su umorni i neuigrani nakon 5 kola.
HURTICU ODLAZI !
HURTICU ODLAZI !
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Šta će biti sa Duljevićem? Odlazi ili ostaje? Zna li neko nešto više?
Ovoj ekipi treba STOPER, NAPADAČ i DESETKA, baš prijeko potrebni da bi se mogli čemu nadati, ali ne kao Novaković ili Balić, ne kao Amer Bekić, ne kao Ćetković, već kvalitet za prvih 11 odma. Teško je sada naći, to je trebalo prije, pogotovo jer se ne plaćaju obeštećenja.
EDISE ODLAZI!
HURTIĆU ODLAZI!
Ovoj ekipi treba STOPER, NAPADAČ i DESETKA, baš prijeko potrebni da bi se mogli čemu nadati, ali ne kao Novaković ili Balić, ne kao Amer Bekić, ne kao Ćetković, već kvalitet za prvih 11 odma. Teško je sada naći, to je trebalo prije, pogotovo jer se ne plaćaju obeštećenja.
EDISE ODLAZI!
HURTIĆU ODLAZI!
Nek je sa srećom Perice, sigurno nisi ništa lošiji od Almira. Treba malo zalizanka ohladiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.