Da ovo ne bude u ponedjeljak?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ako se desi ovo u pon nek se svi pokupeHigh je napisao/la:
Da ovo ne bude u ponedjeljak?
ko ima plan može i dovoditi šta mu treba....očigledno su naši zadovoljni realizacijom naših napadača....General61 je napisao/la:Umjesto da dovedemo kvalitetnog veznog igrača tzv.fantazistu koji svojim potezima može napraviti prevagu i odlučiti utakmicu mi izgleda dovodimo lijevog beka koji ima trideset godina i nije prošao pripreme.....kone vidjeli da ne ide doveli veznog igrača i napadača iz Hrvatske. Benko u Zrinjskom? Mi prodajemo Duljevića? Borba za Europu, daj bože da griješim.
Glupost. Opet citiram sebe, niko iz ove lige ne može dovesti Leona, tačnije ne može mu dati pare koje smo mu mi dali. Bio je haman u Vardaru, ali ni oni nisu ludi da mu daju ogromne pare, a ima 33 godine.General61 je napisao/la:Je li istina da Benko ide u Zrinjski?To bi bilo baš loše.
zrinjski ima vise para od nas, i nije nikakvo cudo ako benko zavrsi kod njihKenChoo je napisao/la:Glupost. Opet citiram sebe, niko iz ove lige ne može dovesti Leona, tačnije ne može mu dati pare koje smo mu mi dali. Bio je haman u Vardaru, ali ni oni nisu ludi da mu daju ogromne pare, a ima 33 godine.General61 je napisao/la:Je li istina da Benko ide u Zrinjski?To bi bilo baš loše.
imaju al u kur.cu dobro se zadnje dvije godine vidjelo ko ovdje ima para na bacanje,nazalost jer su pare bukvalno baceneTobeYarabi je napisao/la:zrinjski ima vise para od nas, i nije nikakvo cudo ako benko zavrsi kod njihKenChoo je napisao/la:Glupost. Opet citiram sebe, niko iz ove lige ne može dovesti Leona, tačnije ne može mu dati pare koje smo mu mi dali. Bio je haman u Vardaru, ali ni oni nisu ludi da mu daju ogromne pare, a ima 33 godine.General61 je napisao/la:Je li istina da Benko ide u Zrinjski?To bi bilo baš loše.
siguran sam da će navijači imati razumijevanja za postupak uprave....TobeYarabi je napisao/la: zrinjski ima vise para od nas, i nije nikakvo cudo ako benko zavrsi kod njih
Radnik = Leicester ....BordoBolesnik je napisao/la:Leicester nema vise love od City-a i Utd-a pa su osvojlili titulu, nije uvijek do love nego do znanja, kod nas to nije neka razlika u lovi koliko je u znanju.
sta ces reci kad benko potpise za njih?KenChoo je napisao/la:Može se čovjek baš nasmijati na ovom forumu, kakav bolan Zrinjski, njihov i naš budžet se ne mogu mjeriti.
Trenutno korisnika/ca: Serha, Tatamata1946, zagorski i 32 gosta.