BiH na Olimpijskim igrama - a.k.a "važno je učestvovati"

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: BiH na Olimpijskim igrama - Rio de Janeiro 2016.

Post Postao/la jestamaji » 18 avg 2016, 16:02

KingJamesMVP je napisao/la:
adisice je napisao/la:jesmo li mi jedina drzava na ovim OI bez medalje?? :cry:
Možda jedina europska
dok je albanije nema zima za nas, nismo najgori :mrgreen:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 avg 2016, 16:03

ASD je napisao/la:
JohnCleese je napisao/la:Treba uciniti sve da nas suspenduju za sljedecu Olimpijadu, imali bi bolji imidz u svijetu sporta
Da stvarno, smuljati nesto s dopingom da izgleda nepravedno, par medija angazovati neka to predstave u fazonu "zbog skandalozne odluke MOK nas je sprijecio u osvajanju mnogih medalja".

To, to, Amel im je svakako sumnjiv poslije optuzbi onog Francuza.
Ma podvaliti Lusiji Kimani neko pice sa nedozvoljenim supstancama, a slozit joj pricu da je to serbe- stari bosanski slatki napitak koji jednostavno mora probati, a i odlican je za potenciju :urnebes:
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 18 avg 2016, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 avg 2016, 16:03

samo_lijevo je napisao/la:Ima li medalja? :lol:

Naredni put na Cevljanovice i sigurno ce pronaci kvalitetnog sportistu za medalje. Ove poslati u Prevent.
Zar nije Asa Prevent sponzor Hamze Alica? Ili je bio? Ko da sam negdje to citao...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 avg 2016, 16:04

Gefufna je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Treba uvesti disciplinu brzog jedenja janjetine
E tu bi bili sampioni :bih:
Pored Etiopljana nikad. :mrgreen:
Ne mogu pored nasih ulaganja :mrgreen:
Dat mu 10.000 za pripreme i osigurana medalja :lol:
lezVe do bagro

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 avg 2016, 16:05

Ma Prevent je dobra firma. Bolje ih poslati negdje gdje plate kasne po dvije godine. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 18 avg 2016, 16:07

ASD je napisao/la:
icetea01 je napisao/la:Treba ovog najmladjeg dalje financirati, naravno bitni su i uslovi, ali nije uvjek sve do uslova, ima tu milion faktora ako hoces da budes medju top 3 u svijetu. Zasto npr. neplatiti jednog dobrog trenera, pa kad za 4 godine opet razocaraju, da s prvavom mozes ih kritikovati? Isto vrijedi i za Tuku i ostale. Bolje da su im platiti neke kvalitetne trenere, itd. (ne razumijem se bas u atletiku puno, ali znam da npr. u fudbalu ne mozes reci "eno imaju teren i loptu, kako ne mogu nikad nista osvojiti?") umjesto da su im kupovali auta, stanove ili sta ja znam vec. Pa kad okoncaju karijeru onda nek im kupuju sta hoce.
Fudbal je najbolji primjer kako mozes uspjeti na livadi, danas imas igrace koji veze s vezom nemaju, a zgrcu milione i to zato sto mogu trcati vise od drugih i sto imaju bolje fizicke predispozicije od drugih.

Koliko smo se nagledali jakih tehnicara, lucidnih, kreativnih igraca koji nisu dalje makli od nase lige, odu u inostranstvo turisticki.
Kao pojedinac sigurno mozes uspjeti na livadi, ali ne kao ekipa. Bez kvalitetnog trenera i ozbiljnog pristupa/discipline (sto i spada u posao trenera) nes nista osvojiti. Imas milion primjera gdje ekipe imaju sjajne pojedince u ekipi ali ako ih ne znaju iskoristiti dzabe im.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 avg 2016, 16:07

dzelllo je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Treba uvesti disciplinu brzog jedenja janjetine
E tu bi bili sampioni :bih:
Pored Etiopljana nikad. :mrgreen:
Ne mogu pored nasih ulaganja :mrgreen:
Dat mu 10.000 za pripreme i osigurana medalja :lol:
Za 10 milja mozes stvorit upgradeovanu verziju Salem Prolic 3.0., a i ovaj obicni bi se borio za medalju. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 avg 2016, 16:08

Gefufna je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Ima li medalja? :lol:

Naredni put na Cevljanovice i sigurno ce pronaci kvalitetnog sportistu za medalje. Ove poslati u Prevent.
Zar nije Asa Prevent sponzor Hamze Alica? Ili je bio? Ko da sam negdje to citao...
Ma nemam pojma. Maloprije cuo za ovu trojicu na TV-u dok sam rucao. Naravno Spaho izmislja neke izgovore, ono standardna prica uvijek je neko kriv ili ce biti bolje drugi put bla, bla.

Treba zabraniti odlazak na olimpijadu. Novac usmjeriti na kupovinu sjemena, sadnica i podijeliti seljacima.
alan_kardec je napisao/la:Ma Prevent je dobra firma. Bolje ih poslati negdje gdje plate kasne po dvije godine. :lol:
Dobra, al u tri smjene za par stoja. Ovako malo prohodaju, neko ga umoci, slikaju se i budu zadnji. Tako svako 4 godine.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 avg 2016, 16:12

Nije mi jasna jedna stvar,kako to da nemamo predstavnika u boksu?Ako nista,uvijek smo imali dobre borce
lezVe do bagro

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 avg 2016, 16:12

Mi, Albanija i Monaco iz Europe nismo nikada nista osvojili na OI, bilo zimskim, bilo ovim. :urnebes:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 avg 2016, 16:16

Neko je ovdje napisao prije par dana da Albanci imaju medalju, ali baš sad gledam, nemaju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 avg 2016, 16:16

dzelllo je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar,kako to da nemamo predstavnika u boksu?Ako nista,uvijek smo imali dobre borce
Zijo Poljo, Mensur Peljto... :mrgreen:

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 18 avg 2016, 16:17

jestamaji je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Bruka završena, niko nije ni primirisao dobrom rezultatu. Što neko napisa ne do Bog za 4 godine poslati više olimpijaca, koja bi to bruka bila
moraš poslati one koji ispune normu :wave:
Ako se ne varam, Holandija šalje samo one sportiste koji imaju šansu za medalju. Ovi turisti ostaju kući.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 avg 2016, 16:20

Gefufna je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar,kako to da nemamo predstavnika u boksu?Ako nista,uvijek smo imali dobre borce
Prije par mjeseci ovdje bio dobar turnir,vidi se da ima potencijala.
Samo bih zamolio OKBiH da na iduce olimpijadu ne salje promasaje poput Kimani,Alica,Mesica i sl.
lezVe do bagro

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 avg 2016, 16:21

icetea01 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
icetea01 je napisao/la:Treba ovog najmladjeg dalje financirati, naravno bitni su i uslovi, ali nije uvjek sve do uslova, ima tu milion faktora ako hoces da budes medju top 3 u svijetu. Zasto npr. neplatiti jednog dobrog trenera, pa kad za 4 godine opet razocaraju, da s prvavom mozes ih kritikovati? Isto vrijedi i za Tuku i ostale. Bolje da su im platiti neke kvalitetne trenere, itd. (ne razumijem se bas u atletiku puno, ali znam da npr. u fudbalu ne mozes reci "eno imaju teren i loptu, kako ne mogu nikad nista osvojiti?") umjesto da su im kupovali auta, stanove ili sta ja znam vec. Pa kad okoncaju karijeru onda nek im kupuju sta hoce.
Fudbal je najbolji primjer kako mozes uspjeti na livadi, danas imas igrace koji veze s vezom nemaju, a zgrcu milione i to zato sto mogu trcati vise od drugih i sto imaju bolje fizicke predispozicije od drugih.

Koliko smo se nagledali jakih tehnicara, lucidnih, kreativnih igraca koji nisu dalje makli od nase lige, odu u inostranstvo turisticki.
Kao pojedinac sigurno mozes uspjeti na livadi, ali ne kao ekipa. Bez kvalitetnog trenera i ozbiljnog pristupa/discipline (sto i spada u posao trenera) nes nista osvojiti. Imas milion primjera gdje ekipe imaju sjajne pojedince u ekipi ali ako ih ne znaju iskoristiti dzabe im.
Mit kojim se tjesimo da bi sakrili svoj neuspjeh.
Ne kazem da uslovi olaksavaju u svakom sportu, ali cinjenica je da drugi uspijevaju sa slabim uslovima, eto ti primjer Kosta rike koja je u fudbalu igrala cetvrtfinale svjetkog prvenstva i ispali na penale.
Sigurn nisu dotle stigli tako sto su pricali da ostali imaju bolje uslove od njih.
Ja ne znam ni za jednu drzavu koja ne zna iznenaditi boljeg osim nas, mi u fudbalu nikad nismo veliku repku pobijedili

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 18 avg 2016, 16:24

Bacanje tuge a ne kugle.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 avg 2016, 16:25

Kvalitet je u boksu dosta opao, prije 15 godina smo bili konkurentniji nego danas.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 18 avg 2016, 16:26

dzelllo je napisao/la:
Gefufna je napisao/la:
Prije par mjeseci ovdje bio dobar turnir,vidi se da ima potencijala.
Samo bih zamolio OKBiH da na iduce olimpijadu ne salje promasaje poput Kimani,Alica,Mesica i sl.
Jel u Sanskom Mostu? :mrgreen:

http://www.drmaj.ba/ovo-malo-ko-zna-evo ... g-pusenja/

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 18 avg 2016, 16:34

Gefufna je napisao/la:
Jel u Sanskom Mostu? :mrgreen:

http://www.drmaj.ba/ovo-malo-ko-zna-evo ... g-pusenja/

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Bio sam sarkastican naravno :lol:
Poljo borac strasni,srce Bosne :lol:
lezVe do bagro

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 18 avg 2016, 16:46

ASD je napisao/la: Mit kojim se tjesimo da bi sakrili svoj neuspjeh.
Ne kazem da uslovi olaksavaju u svakom sportu, ali cinjenica je da drugi uspijevaju sa slabim uslovima, eto ti primjer Kosta rike koja je u fudbalu igrala cetvrtfinale svjetkog prvenstva i ispali na penale.
Sigurn nisu dotle stigli tako sto su pricali da ostali imaju bolje uslove od njih.
Ja ne znam ni za jednu drzavu koja ne zna iznenaditi boljeg osim nas, mi u fudbalu nikad nismo veliku repku pobijedili
I za fudbal smo pricali da se nikad necemo kvalifikovati, pa eto, bili smo na kraju na tom svjetskom prvenstvu, sto sigurno nije mala stvar. Ne bih me iznenadilo kad bi sad rekao "i tamo smo se obrukali, morali smo proci u osminu finala, ovo ono". Samo natjecanje na takvom velikom takmicenju je jedan velik uspjeh. Znas dobro da smo prije toga dva puta gubili u barazu ;) Nismo mi te srece da cemo preko noci stvoriti atleticara svjetske klase ili da cemo iz prvog pokusaja ostvariti neki znacajan rezultat.

Odgovori

Natrag na “Ljetne olimpijske igre - Rio 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.