Pri tome u skladu sa uzrastom natjecatelja, upotrebljava se kugla različite težine.
Seniorke i juniorke – 4 kg
Seniori – 7,26 kg
Juniori – 5 kg
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pri tome u skladu sa uzrastom natjecatelja, upotrebljava se kugla različite težine.
Seniorke i juniorke – 4 kg
Seniori – 7,26 kg
Juniori – 5 kg
jestamaji je napisao/la:mesko se popravlja, ako ga puste da baci još pedeset puta mogo bi i preko 19.50
Ma nije ista tezina, ali to nista ne mijenja. Zene obicno tesko prebacuju 19, rijetko koja, a evo i ovi nasi ne mogu. Ne mogu da vjerujem da nesto treniras sto godina i kasnis po tri metra za plasmanom u finale, a kamoli za nekom medaljombaglama je napisao/la:zar je ista tezina kugle i zenama?kobe24 je napisao/la:Meni je presmijesno da nasi za godinu dana gotovo da ne mogu da prebace 20m, a ona Amerikanka prije neku noc u finalu baca 20.63. Cuj Alic 19.48, Pezer 19.04, Mesic 18.84... Ja bi batalio taj sport gdje ne mogu biti bolji od jedne zene.
ako jeste, stvarno sramota
ma nek se tjeraju svi u pm...otisli na olimpijadu ko na izlet, samo da guzica vidi puta.... karindzaju kurave zaboli ih....za njih je uspjeh ako se vrate neopljackani i bez spolnih bolesti
ostavke olimpijskog komiteta...treba ih prozivat mamu im uhljebsku
uspio je i iz tri putamessilla je napisao/la:jestamaji je napisao/la:mesko se popravlja, ako ga puste da baci još pedeset puta mogo bi i preko 19.50
Da se ponovimkobe24 je napisao/la:Ma nije ista tezina, ali to nista ne mijenja. Zene obicno tesko prebacuju 19, rijetko koja, a evo i ovi nasi ne mogu. Ne mogu da vjerujem da nesto treniras sto godina i kasnis po tri metra za plasmanom u finale, a kamoli za nekom medaljombaglama je napisao/la:zar je ista tezina kugle i zenama?kobe24 je napisao/la:Meni je presmijesno da nasi za godinu dana gotovo da ne mogu da prebace 20m, a ona Amerikanka prije neku noc u finalu baca 20.63. Cuj Alic 19.48, Pezer 19.04, Mesic 18.84... Ja bi batalio taj sport gdje ne mogu biti bolji od jedne zene.
ako jeste, stvarno sramota
ma nek se tjeraju svi u pm...otisli na olimpijadu ko na izlet, samo da guzica vidi puta.... karindzaju kurave zaboli ih....za njih je uspjeh ako se vrate neopljackani i bez spolnih bolesti
ostavke olimpijskog komiteta...treba ih prozivat mamu im uhljebsku
jestamaji je napisao/la:hamza i mesko promašili finale za po metar, kemo za skoro dva![]()
znaci sekunda falilajestamaji je napisao/la:hamza i mesko promašili finale za po metar, kemo za skoro dva![]()
Cim to postane OI sport, bikovi ce nam uzet hrvatsko drzavljanstvo.Captain4 je napisao/la:Možda kad korida postane OI sport imamo šanse za ulazak u finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.