Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Nije uopće toliko los bio koliko tu neki govore , svaku njegovu grešku ljudi uduplaju , imao je par dobrih poteza i eto gol je zabio , nije igrao sjajno moze puno bolje ali nije ni bio očajan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Od koga je bio bolji ofanzivno? Ibro,Martial,Mata pa i u vezi su bolje odugrala oba veznjakaBelmin6 je napisao/la:Ko kaze da je bio najgori?Format je napisao/la:Zabio je i sad gol a bio najgori na terenu,pametnom dosta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Bio je los itekako po meni, sto u tekmi protiv Lestera, sto u ovoj protiv Bournemoutha.. Usporavao nas je i previse, gubio par lopti i izgledao potpuno nezainteresovano.. Naspram Ibre koji ima haman 35 godina je izgledao kao potpuni penzioner u ove dvije tekme..reddevil96 je napisao/la:Nije uopće toliko los bio koliko tu neki govore , svaku njegovu grešku ljudi uduplaju , imao je par dobrih poteza i eto gol je zabio , nije igrao sjajno moze puno bolje ali nije ni bio očajan
Nerado ovo govorim jer mi je jedan od drazih igraca u historiji kluba, nisam ga nikad pljuvao ni pored onih spekulacija oko transfera i svega toga, ali mislim da je ovo evidentno.. Nadam se da ce se vratiti priblizno onoj staroj formi, jer bi tada bili potpuna masinerija.
- Feldmarschall
- Kontakt:
12 metara dublja zadnja linija za vikend (25 m) u odnosu na finalni meč iz zadnje sezone protiv istog protivnika (37 m). JM mijenja kurs.
Defanzivno su izgledali odlicno, cijela ekipa je išla iza lopte, pa cak na momente i Ibro.Feldmarschall je napisao/la:12 metara dublja zadnja linija za vikend (25 m) u odnosu na finalni meč iz zadnje sezone protiv istog protivnika (37 m). JM mijenja kurs.
Mourino igra tu zonu, nema u njega mark man.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Taman neka Bastian ode da rastereti ovaj platni spisak.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma netreba Rooney nigdje ic nego samo sjest na klupu sto je dosta dosta je. J.... Ti nkegovih 20 golova. mi takp sezonama govorimo ali Rooney ko Rooney. Dadne 13 golova a glavni nam igrac. Ako nam bude on nekad trener onda ce mo zavrsit 13 na tabeli. Ccc... Ja sam sit Rooneya godinama i cekaj i cekaj i cekaj . Najbolje partije je pruzo dok je Ronaldo i Tevez igrali a dao 10 golova. Tako da nemojte se djaba nadat od Rooneya vise icemu. Al ostat ce on legenda ne sekirajte se jer on je Englez i odograce jefno 700 tekmi i normalno je da ce dat golova . A ostat ce on upamcen u mojoj glavi pp tome sto je jedini spic na svijetu koji stalno forsira pas dugih lopti. Ima on dugu loptu al brate, ti si spic, kakva duga lopta.Naprica se svega i znam da ce biti kritika more ali molim fanove nek se malo proispitaju u vezi Rooneya.
Za ono sto mi ocekujemo od njega i na osnovu njegove plate i staza , on je bio jednostavo prelos.Format je napisao/la:Od koga je bio bolji ofanzivno? Ibro,Martial,Mata pa i u vezi su bolje odugrala oba veznjakaBelmin6 je napisao/la:Ko kaze da je bio najgori?Format je napisao/la:Zabio je i sad gol a bio najgori na terenu,pametnom dosta
- theboss_RD07
- Kontakt:
Klasicno pretjerivanje. Uredu zadnje 3 sezone kako nema Fergija, Rooney je ocajan. Ali dovodit na takav nacin u pitanje njegov sveukupni ucinak u nasem dresu je, najblaze receno, bezobrazno.vidic je napisao/la:Ma netreba Rooney nigdje ic nego samo sjest na klupu sto je dosta dosta je. J.... Ti nkegovih 20 golova. mi takp sezonama govorimo ali Rooney ko Rooney. Dadne 13 golova a glavni nam igrac. Ako nam bude on nekad trener onda ce mo zavrsit 13 na tabeli. Ccc... Ja sam sit Rooneya godinama i cekaj i cekaj i cekaj . Najbolje partije je pruzo dok je Ronaldo i Tevez igrali a dao 10 golova. Tako da nemojte se djaba nadat od Rooneya vise icemu. Al ostat ce on legenda ne sekirajte se jer on je Englez i odograce jefno 700 tekmi i normalno je da ce dat golova . A ostat ce on upamcen u mojoj glavi pp tome sto je jedini spic na svijetu koji stalno forsira pas dugih lopti. Ima on dugu loptu al brate, ti si spic, kakva duga lopta.Naprica se svega i znam da ce biti kritika more ali molim fanove nek se malo proispitaju u vezi Rooneya.
Ipak 180 golova nije malo (otkako je potpisao za nas naravno). Jos kad uzmes u obzir koliko je VAZNIH golova bilo medju tih 180...
Rooney JESTE legenda Uniteda i to je zasluzio.. Jedino ove zadnje tri, bolje da nije ni igrao vec ovako bezveze oblatio sebi ime.
⭐
-
- Kontakt:
@vidic , strasno kako loše mišljenje imas o legendi kakav je Rooney , jos 5 golova i postat ce najbolji strijelac u povijesti kluba a ti ga omalovažas da ispada da je u rangu nekog iz 3. Lige , zadnje 2-3 g ne igra kako mi očekujemo ali imao je on odličnih sezona ti si to ocito zaboravio ili ne znas jer nisi gledao tad united
Ma dobro pretjerujemo za Rooneya ali jeste in problem cijelog sistema a izgleda mora da igra,ovi najveci u i oko kluba ga vole,novinari u Eng ga hvale ,zele ga zastiti itd ali realno je da je propao veoma mlad,30 godina je nista,fizicki izgleda ok,ali nesto nije uredu ocigledno.
Volio bi barem par utakmica da pribamo bez njega da vidimo razliku i jeli on bas toliki problem.
Volio bi barem par utakmica da pribamo bez njega da vidimo razliku i jeli on bas toliki problem.
Zeljeznicar! 1921 !
-
- Kontakt:
Sigurno ce ga mourinho zamjeniti nakon par utakmica ako nastavi s lošim partijama , nema mourinho straha prema legendama
sto se tice golova on ima kod nas 12 sezona odigranih i to ti ga u prosjeku dodje 15 golova po sezoni ,nije li malo to za napadaca Manchestera, "napadaca".za razliku od njega Paul Scholes kao vezni igrac je dao 139 golova "vezni".e to je legenda kluba. al meni je samo nesto krivo sto se zbog Rooney nije dovodio ni jedan drugi napadac vrhunski tipa Ibrahimovic,Neymar,Torres u svoje vrijeme... zato sto je Rooney englez i on je zasticen kao nacionalni park i uvijek ce tako bit.a nemojte se nadat da on nece biti starter,jer ce uvijek biti starter.theboss_RD07 je napisao/la:Klasicno pretjerivanje. Uredu zadnje 3 sezone kako nema Fergija, Rooney je ocajan. Ali dovodit na takav nacin u pitanje njegov sveukupni ucinak u nasem dresu je, najblaze receno, bezobrazno.vidic je napisao/la:Ma netreba Rooney nigdje ic nego samo sjest na klupu sto je dosta dosta je. J.... Ti nkegovih 20 golova. mi takp sezonama govorimo ali Rooney ko Rooney. Dadne 13 golova a glavni nam igrac. Ako nam bude on nekad trener onda ce mo zavrsit 13 na tabeli. Ccc... Ja sam sit Rooneya godinama i cekaj i cekaj i cekaj . Najbolje partije je pruzo dok je Ronaldo i Tevez igrali a dao 10 golova. Tako da nemojte se djaba nadat od Rooneya vise icemu. Al ostat ce on legenda ne sekirajte se jer on je Englez i odograce jefno 700 tekmi i normalno je da ce dat golova . A ostat ce on upamcen u mojoj glavi pp tome sto je jedini spic na svijetu koji stalno forsira pas dugih lopti. Ima on dugu loptu al brate, ti si spic, kakva duga lopta.Naprica se svega i znam da ce biti kritika more ali molim fanove nek se malo proispitaju u vezi Rooneya.
Ipak 180 golova nije malo (otkako je potpisao za nas naravno). Jos kad uzmes u obzir koliko je VAZNIH golova bilo medju tih 180...
Rooney JESTE legenda Uniteda i to je zasluzio.. Jedino ove zadnje tri, bolje da nije ni igrao vec ovako bezveze oblatio sebi ime.
- eldisaloveggmu
- Kontakt:
Također bih volio da vidimo kako bi to funkciniralo bez njega... Mnogo poštovanja imam prema legendi, i ono što je on za United učinio ... Ali jednostavno, upravu je neo što je rekao za Fergia da je otkako je on otišao nekako se ugasio... Nezz, imam veliko poštovanje prema njemu i mnogo mi je drag igrač ali ne može jednostavno kočiti ekipu...Format je napisao/la:Ma dobro pretjerujemo za Rooneya ali jeste in problem cijelog sistema a izgleda mora da igra,ovi najveci u i oko kluba ga vole,novinari u Eng ga hvale ,zele ga zastiti itd ali realno je da je propao veoma mlad,30 godina je nista,fizicki izgleda ok,ali nesto nije uredu ocigledno.
sto se tice golova on ima kod nas 12 sezona odigranih i to ti ga u prosjeku dodje 15 golova po sezoni ,nije li malo to za napadaca Manchestera, "napadaca".za razliku od njega Paul Scholes kao vezni igrac je dao 139 golova "vezni".e to je legenda kluba. al meni je samo nesto krivo sto se zbog Rooney nije dovodio ni jedan drugi napadac vrhunski tipa Ibrahimovic,Neymar,Torres u svoje vrijeme... zato sto je Rooney englez i on je zasticen kao nacionalni park i uvijek ce tako bit.a nemojte se nadat da on nece biti starter,jer ce uvijek biti starter.reddevil96 je napisao/la:@vidic , strasno kako loše mišljenje imas o legendi kakav je Rooney , jos 5 golova i postat ce najbolji strijelac u povijesti kluba a ti ga omalovažas da ispada da je u rangu nekog iz 3. Lige , zadnje 2-3 g ne igra kako mi očekujemo ali imao je on odličnih sezona ti si to ocito zaboravio ili ne znas jer nisi gledao tad united
A preko 120 asist u svim takmicenjima to nista jel?
A to sto je cesto podredjen u takticim zamislima i igrao sve osim pravog spica, vukao kontre, itd, nista...
A to sto je cesto podredjen u takticim zamislima i igrao sve osim pravog spica, vukao kontre, itd, nista...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- red devil88
- Kontakt:
I ja sam za da Rooney sjedne na klupu ako bude los a izgleda da ce on ponovit predhodne sezone ali nikako ne mozes osporit njegov ucinak za ovaj klub i poricat da je on legenda kluba. Rooney je mnogo dobrog donio za ovaj klub i to ce se uvijek pamtit tako da ti nije na mjestu da ga omalovazavas. Jedno je trenutno stanje a drugo je sta je Rooney nekad bio
Glory Glory Man United !!! 

Legenda itekako, za mene licno jedan od 5 najdrazih ikada ali ne moze se protiv kluba a Rooney ako ovako nastavi to samo moze stetiti Unitedu, nazalost.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.