Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Odlican Dzeko protiv Porta!
E cuj on u tuci.AjsKjub je napisao/la:Ne bi izveo Pjanić jer bi dobio crveni kod tuče.dubrovnik je napisao/la:I u zadnjoj minuti im je izborio sansu ali nema vise doktora koji ove operacije izvodi bez greske. Sve u svemu doooobar.

U Reprezentaciji su za tucu zaduzeni General Spaha i jurisnici Besic, Kolasinac i Vranjes. Pjaniceva duznost je da miri. On je brate iz Luxemburga, tamo se nisu potukli od 19. stoljeca.
- Incognito87
- Kontakt:
U Lux se u zadnjih sto godina dva puta potukli i to jednom neki Bosanci iz Kalesije, a drugi put neke Sandžaklije 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Pa bi, opšte je poznato da Mire ima "najduži jezik" u ligi.dubrovnik je napisao/la:E cuj on u tuci.AjsKjub je napisao/la:Ne bi izveo Pjanić jer bi dobio crveni kod tuče.dubrovnik je napisao/la:I u zadnjoj minuti im je izborio sansu ali nema vise doktora koji ove operacije izvodi bez greske. Sve u svemu doooobar.![]()
![]()
![]()
U Reprezentaciji su za tucu zaduzeni General Spaha i jurisnici Besic, Kolasinac i Vranjes. Pjaniceva duznost je da miri. On je brate iz Luxemburga, tamo se nisu potukli od 19. stoljeca.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Odličan, ako se po jutru dan poznaje, dijamant će im yebat mamicu ove sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dobro se pripremio. Vec zicere fula kao da je u sred sezone. 

Super utakmica polako se vraca! Samo da se ovi iz rome nauce nabaciti koju loptu bice bolje

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Papastathopoulos
- Kontakt:
De nemoj srat' ?Sabinho je napisao/la:Prosle godine sam gledao tekmu kad je sudija dao crveni igracu i nakon minut otisao po njega u svlacionicu i ponistio kartonpinoglavi je napisao/la:Da i ovo vidim od sudija, svaka castTo volim, za pravdu nikad nije kasno.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mislim, nije on bukvalno otisao po njega vec je poslao igrace i vratio covjeka u igru.Papastathopoulos je napisao/la:De nemoj srat' ?Sabinho je napisao/la:Prosle godine sam gledao tekmu kad je sudija dao crveni igracu i nakon minut otisao po njega u svlacionicu i ponistio kartonpinoglavi je napisao/la:Da i ovo vidim od sudija, svaka castTo volim, za pravdu nikad nije kasno.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj ovih mungosa zelenih sto su opkolili sudiju, a 90% njih je vidjelo da je bio cist start na loptu ccc respect za sudiju(e) 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Još jedna "odlična" igra gdje nije dao gol, i plus gdje je fulao zicer. Znači da mu je ovakva svaka igra i da završi kao špic napadač sezonu sa nula golova, ipak bi se moglo reć da je imao "odličnu" sezonu, jelde?
Jao legija branitelja, pa de da više ima "lošu" igru ali da zabije gol nego sve ove "odlične" igre bez golova i sa fulanim zicerima. Kolko se više nafulao zicera u samo ovo godinu dana vremena u dresu Rome, kada bi se napravila video montaža od svih tih, tuga bi bila za gledat.
Jao legija branitelja, pa de da više ima "lošu" igru ali da zabije gol nego sve ove "odlične" igre bez golova i sa fulanim zicerima. Kolko se više nafulao zicera u samo ovo godinu dana vremena u dresu Rome, kada bi se napravila video montaža od svih tih, tuga bi bila za gledat.
Sa ovakom igrom, teško da će ga koji DM il stoper uštopati, što znači da će bit golova, argument ti nema smisla.ZgemboAdislic je napisao/la:Još jedna "odlična" igra gdje nije dao gol, i plus gdje je fulao zicer. Znači da mu je ovakva svaka igra i da završi kao špic napadač sezonu sa nula golova, ipak bi se moglo reć da je imao "odličnu" sezonu, jelde?

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Kakvih likova ima, dajte mi snimak gdje je fulio zicer...ono nije bio zicer, probio se jedva izmedju dva stopera, zajebo golmana, prosao ga, igrac mu za ledjima, sutira u suprotnu stranu, ali taj igrac za ledjima okrzne loptu, i ko ce znati da ce naletiti tu bas igrac da izbije loptu. Lupate, ja ne znam sta ste vi jucer gledali.
Nije zicer stvarno, bila je izuzetno teska situacija, mislim sam na pet metara a golman iza njega, gdje ce to biti zicer
Nad tobom sunce najljepše sja
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Solidna partija sinoc, pokazuje zelju za igrom. Mislim da ce ove sezone biti dosta bolji nego prosle, ne ocekujte sad da ce on rasetat mreze kao u Bundesligi ali nekih 15tak golova u seriji A i mozda jos 5-6 u LP i kupu i ja bi bio zadovoljan.
Zacicerim ga ovim sto kazu da je zicer.Ono je bila polusansa.Igrac iza ispred i golman za sudiju neznam gdje je bio i to vama zicer.Dzeko volk spricer zato promasi zicer.
Kako neces znati gdje sudija bio
Zapetljo se u malom prostoru, kakav zicer ono je bila šansica mala.

Zapetljo se u malom prostoru, kakav zicer ono je bila šansica mala.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: BosnianDragon2024, jasmin10, riki46 i 32 gosta.