@dantes,neka te bolan.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ali nije jedini.Captain4 je napisao/la:Dražen je njima svima otključao vrata NBA , tako da.![]()
i divac. s tom razlikom što je vlade igrao od starta...Captain4 je napisao/la:Dražen je njima svima otključao vrata NBA , tako da.![]()
DANTES je napisao/la:i divac. s tom razlikom što je vlade igrao od starta...Captain4 je napisao/la:Dražen je njima svima otključao vrata NBA , tako da.![]()
@lumani po čemu je sabonis bolji od peđe? divca?
Captain4 je napisao/la:Zanima me samo šta bi bilo da Dražen igra u ovo vrijeme ..
imo bi 50 i kusur kuka i ne bi valjo nizaštaCaptain4 je napisao/la:Zanima me samo šta bi bilo da Dražen igra u ovo vrijeme ..
Nisam i tu sam vjerojatno cak i u prednosti pred onima koji jesu pa zbog tragedije kojoj su "svjedocili" dobar dio njih ima potrebu stvarati nepotrebne mitove i sbbkbb price.Drazen mi je strasno drag kao i svima,ali samo realno gledam na stvari.Nije i ne moze bit najbolji europski kosarkas niti je najbolji hrvatski.To su jednostavno provjerljive cinjenice pa i brojke govore kako stvari stoje.Bio je prije koju godinu savrsen tekst o tome gdje je autor perfektno objasnio sve oko "DP najbolji europski igrac" slucaja.Sve ono sto mi koji govorimo da nije najbolji godinama mislimo,ali mozda ne znamo pravilno objasnit.A ono sto je najbolje u svemu tome je da covjek obozava Drazena.I iz Sibenika je.Samo realno gleda na stvari i to je sve.jestamaji je napisao/la:bez zajebancije, jesi li ti ikad gledao dražena osim na snimcima? samo mi nemoj reći da jesi sa pet godinaSiamoNoi je napisao/la:Ispred Drazena svakako.Al eto vole ljudi nepotrebne mitove stvarat.Gefufna je napisao/la:Koji je Kukoc, jel top 3?
da pitaš tonija ko je bolji, on ili dražen toni bi se samo slatko nasmijao i rekao hvala na poređenju
Dirk je bio MVP NBA lige u eri kad su Kobe, Duncan, Nash, Bron, Wade, Garnett i slicni bili na vrhuncu ili blizu vrhunca svojih kosarkaskih mogucnosti. Dirk je izdominirao finale NBA lige i osvojio MVP nagradu protiv tima koji je imao Wadea i LeBrona na vrhuncu. Dirk je 6. strijelac NBA lige vih vremena (ej, 6.) i ispred njega su samo Kobe, Wilt, MJ, Malone i KAJ. Dirk je na svom vrhuncu bio najmanje top 5 NBA igrac, a mozda cak i top 3. Dirk je Njemacku u kojoj je imao 11 anonimusa za suigrace odveo do finala Eurobasketa 2005. godine sam samcat. Dirk je neprikosnoven od Europljana, neprikosnoven. Konkurencija u kojoj je on igrao u NBA ligi je bar 5 puta jaca od konkurencije u kojoj je Drazen igrao na kraju 80ih u Euroligi.jestamaji je napisao/la:ima jedna stvar koju puno vas ne shvata, ili ste premladi pa niste gledali dražena, ili ste previše fokusirani na titule u nba. dražena je prerana smrt samo spriječila u tome da postigne više u nba, samo to i ništa više.
za razliku od svih gore navedenih evropljana koji su bez dvojbe veliki i imaju prstenja za nakititi se do ušiju, dražen je bio jedini koji je imao onaj jordanovski/lebronovski/chamberlainovski .... pristup igri, elem "daj mi loptu da im ..." i to mu je većinski polazilo za rukom, tu su ostali iza njega, od navedenih su samo dirk i sabonis imali donekle taj pristup košarci.
ja ne volim priče o goat-ovima i posebno ne poređenja generacija, ali porediti tony parkera i dražena je smiješno. tony je izvrstan košarkaš, dražen je bio elita
mozes zamisliti kakvi su levati igrali 1993 za njemackuEpidaurus je napisao/la:Dirk je bio MVP NBA lige u eri kad su Kobe, Duncan, Nash, Bron, Wade, Garnett i slicni bili na vrhuncu ili blizu vrhunca svojih kosarkaskih mogucnosti. Dirk je izdominirao finale NBA lige i osvojio MVP nagradu protiv tima koji je imao Wadea i LeBrona na vrhuncu. Dirk je 6. strijelac NBA lige vih vremena (ej, 6.) i ispred njega su samo Kobe, Wilt, MJ, Malone i KAJ. Dirk je na svom vrhuncu bio najmanje top 5 NBA igrac, a mozda cak i top 3. Dirk je Njemacku u kojoj je imao 11 anonimusa za suigrace odveo do finala Eurobasketa 2005. godine sam samcat. Dirk je neprikosnoven od Europljana, neprikosnoven. Konkurencija u kojoj je on igrao u NBA ligi je bar 5 puta jaca od konkurencije u kojoj je Drazen igrao na kraju 80ih u Euroligi.jestamaji je napisao/la:ima jedna stvar koju puno vas ne shvata, ili ste premladi pa niste gledali dražena, ili ste previše fokusirani na titule u nba. dražena je prerana smrt samo spriječila u tome da postigne više u nba, samo to i ništa više.
za razliku od svih gore navedenih evropljana koji su bez dvojbe veliki i imaju prstenja za nakititi se do ušiju, dražen je bio jedini koji je imao onaj jordanovski/lebronovski/chamberlainovski .... pristup igri, elem "daj mi loptu da im ..." i to mu je većinski polazilo za rukom, tu su ostali iza njega, od navedenih su samo dirk i sabonis imali donekle taj pristup košarci.
ja ne volim priče o goat-ovima i posebno ne poređenja generacija, ali porediti tony parkera i dražena je smiješno. tony je izvrstan košarkaš, dražen je bio elita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.