RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Košarka
Tesko, fizikalije su problem, vidjecete.
Re: RE: Re: RIO 2016 - Košarka
Sta su im napravili,nisam mogao gledatKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.

Izgleda da do 1/2 finala nece biti neizvjesnih utakmica.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 17 avg 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
- alan_kardec
- Kontakt:
A kad se samo sjetim njihovih partija sa početka turnira
Ovakvi Španci su, realno, najbliži skidanju američkog skalpa.

Ovakvi Španci su, realno, najbliži skidanju američkog skalpa.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Kobe Bryant
- Kontakt:
hahahhahahaha , Španci da bace frižider prošao bih kroz obruč , dok ovi mvp i nba zvijezde od Francuza ne mogu ni prikucati zicer

- branimir85
- Kontakt:
ako ništa makar će gaučosi napraviti odličnu atmosferu 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Gobert je prosle godine izgledao petoduplo bolje ili je Spanija toliko uzela zamaha?
Miroticevi blokovi i postavljanja
Miroticevi blokovi i postavljanja

Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.

Za dostojan oprostaj ovih veterana.To se ne propusta nocas.branimir85 je napisao/la:ako ništa makar će gaučosi napraviti odličnu atmosferu
ma ni nama na kadetskom evropskom 2016Epidaurus je napisao/la:Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.

kako ono bi? najveći evropski bek svih vremena"??

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako mu je olaksavajuca okolnost onda je to da ni nasi kadeti ne bi mogli njemu dati 40+ pa bi pobjediojestamaji je napisao/la:ma ni nama na kadetskom evropskom 2016Epidaurus je napisao/la:Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.
kako ono bi? najveći evropski bek svih vremena"??kuknjava

naši kadeti 2016 ne mogu ni sebi samom dati 40tuzlak1987 je napisao/la:Ako mu je olaksavajuca okolnost onda je to da ni nasi kadeti ne bi mogli njemu dati 40+ pa bi pobjedioEpidaurus je napisao/la:Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.
ma ni nama na kadetskom evropskom 2016

ali ja bi ih fazona radi ipak dočekao ispred vječne vatre

Ponajbolji europski bek svih vremena, dakle jedan od najboljih ikad. Meni licno 2.jestamaji je napisao/la:ma ni nama na kadetskom evropskom 2016Epidaurus je napisao/la:Taj danas ne moze 40+ u nasoj A2 ligi datKawhi je napisao/la:Tony 40+ veceras. Konacno uzima medalju i na OI.
A prvi je?Epidaurus je napisao/la: Ponajbolji europski bek svih vremena, dakle jedan od najboljih ikad. Meni licno 2.

"We need to suffer. And we need to fight."
avdija vršajevićCaptain4 je napisao/la:A prvi je?Epidaurus je napisao/la: Ponajbolji europski bek svih vremena, dakle jedan od najboljih ikad. Meni licno 2.

- tuzlak1987
- Kontakt:
U NBA je imao dobru nafaku da igra sa takvim fransiznim igracem kakav je Duncan, to je jedan od dinosaura u kosarci bio. Covjek kojeg u 15 godina imas jednom na draftu tako da mislim da je u NBA imao dobru startnu poziciju za razliku od ostalih Evropljana..
Vedin Musić.jestamaji je napisao/la:avdija vršajevićCaptain4 je napisao/la:A prvi je?Epidaurus je napisao/la: Ponajbolji europski bek svih vremena, dakle jedan od najboljih ikad. Meni licno 2.

"We need to suffer. And we need to fight."
- ASD
- Kontakt:
I vise od 15, tolike godine igrati i konstantu imati, njega cijenim najvise od svih americkih kosarkasa.tuzlak1987 je napisao/la:U NBA je imao dobru nafaku da igra sa takvim fransiznim igracem kakav je Duncan, to je jedan od dinosaura u kosarci bio. Covjek kojeg u 15 godina imas jednom na draftu tako da mislim da je u NBA imao dobru startnu poziciju za razliku od ostalih Evropljana..
ma stipu to, da nije imao parkera za beka ništa ne bi osvojioASD je napisao/la:I vise od 15, tolike godine igrati i konstantu imati, njega cijenim najvise od svih americkih kosarkasa.tuzlak1987 je napisao/la:U NBA je imao dobru nafaku da igra sa takvim fransiznim igracem kakav je Duncan, to je jedan od dinosaura u kosarci bio. Covjek kojeg u 15 godina imas jednom na draftu tako da mislim da je u NBA imao dobru startnu poziciju za razliku od ostalih Evropljana..

DraženCaptain4 je napisao/la:A prvi je?Epidaurus je napisao/la: Ponajbolji europski bek svih vremena, dakle jedan od najboljih ikad. Meni licno 2.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Dobar fazonjestamaji je napisao/la:ma stipu to, da nije imao parkera za beka ništa ne bi osvojioASD je napisao/la:I vise od 15, tolike godine igrati i konstantu imati, njega cijenim najvise od svih americkih kosarkasa.tuzlak1987 je napisao/la:U NBA je imao dobru nafaku da igra sa takvim fransiznim igracem kakav je Duncan, to je jedan od dinosaura u kosarci bio. Covjek kojeg u 15 godina imas jednom na draftu tako da mislim da je u NBA imao dobru startnu poziciju za razliku od ostalih Evropljana..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.