FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 04 jul 2010, 18:04

To si vec jednom pisao,i nevidim svrhu ponovnog pisanja :|

Drzi se svojih ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 jul 2010, 18:06

rumbalija je napisao/la:Ovdje se piše o dovodjenju pojačanja.
Ipak to treba preformulisati i kazati dovodjenje novih igrača.
Da li se mogu nazvati pojačanja igrači koji dolaze iz slavija koja je jedva opstala u PL,ili pak igrač iz kluba koji se zove Zeta.Morate priznati da za tog igrača iz Zete niste nikada čuli do ovih dana,a ni sada oko 80% forumaša nema pojma iz kojeg grada je fudbalski klub Zeta
Pa da taj igrač bude pojačanje,ne mogu vjerovati svojim očima
prica se o LP,a nema se generalni sponzor,racuni blokirani nema se ni za plata,ali zato povrh svega vade se lopte iz rijeke :lol:

Tako je to kad te svi mrze a ipak ti se DIVE :D

evo jedna za kraj,lovacko ribolovno drustvo zeljezniCmar

slika
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 04 jul 2010, 18:12

rumbalija je napisao/la:Ovdje se piše o dovodjenju pojačanja.
Ipak to treba preformulisati i kazati dovodjenje novih igrača.
Da li se mogu nazvati pojačanja igrači koji dolaze iz slavija koja je jedva opstala u PL,ili pak igrač iz kluba koji se zove Zeta.Morate priznati da za tog igrača iz Zete niste nikada čuli do ovih dana,a ni sada oko 80% forumaša nema pojma iz kojeg grada je fudbalski klub Zeta
Pa da taj igrač bude pojačanje,ne mogu vjerovati svojim očima
e neka si ti prije čuo za Gančeva, L.Popovića ,Ćuluma i Radovanovića iz kojih su velikih klubova došli kad znaš toliko.A eto ispadoše vam pojačanja pa vidjet ćemo koje napravio bolji posao ove godine ne omalovažavaj nikog a posebno tog igrača iz Zete ili Slavije pa dobili ste ljude na zovegu sa izmišljenim penalom i nesviranim za njih bilo na Tv svi tako misle osim vas pojedinih.Prema tome nisu oni onda za odbaciti ako ih jedan "šampion" dobije kako je već navedeno a vidio si šta štela uradi Argentini dobiše Mexico na foru golom iz offsidea ali kad naletiše na švabe nigdje ih tako da če vaše mjerilo biti Europa ili novo prvenstvo. :lol:
Sarajevo ljubavi moja!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 04 jul 2010, 18:23

momci ja vam iskreno zelim svu srecu i da se ove sezone sa vama borimo za titulu i da je ŽELJO osvoji na kraju
svim pravim navijacima lijep i srdacan pozdrav
26.05.2010-TITULA

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 04 jul 2010, 18:29

Niko nikoga ne omalovazava, svako ima pravo reci svoje misljenje. Jedino sto vama moze dati nadu u bolje dane (a nisu vam ni losi dani bili, 5. mjesto nije lose nego "nezahvlano", zna se u kom kontextu) je cinjenica da je Blekic veliki NAVIJAC FK Sarajeva. Navijac sam i ja, samo Željezničara, a to mi ne daje sposobnost. Vise sam puta gledao tu dvojicu iz Slavije sto su vam dosli (Ščepanovic i Arsenijevic) i ni u kom slucaju nisu bolji (ako nisu i losiji) od vasih dosadasnjih igraca na istim pozicijama, u njima neko pojacanje mozes vidjeti samo iz tvog navijackog optimizma koji je normalan za svakoga, i ja sam optimista uvijek u svemu za Željezničar. S druge strane, o sistemu rada se moze govoriti, ali o boljim danima ni slucajno dok sezona ne pocne, tada ce se tek vidjeti ko je ((p)ostao) jak,a ko ne. Sto se tice komplexa i opterecenosti, vas velebni predsjednik je izjavio da ce se isjeci ako Željo bude opet u vrhu i ako bude ispred Sarajeva. Toliko o komplexima ;). Pozdrav ;)

TitleMaster
Kontakt:

Post Postao/la TitleMaster » 04 jul 2010, 18:58

iggy_tm87 je napisao/la:Niko nikoga ne omalovazava, svako ima pravo reci svoje misljenje. Jedino sto vama moze dati nadu u bolje dane (a nisu vam ni losi dani bili, 5. mjesto nije lose nego "nezahvlano", zna se u kom kontextu) je cinjenica da je Blekic veliki NAVIJAC FK Sarajeva. Navijac sam i ja, samo Željezničara, a to mi ne daje sposobnost. Vise sam puta gledao tu dvojicu iz Slavije sto su vam dosli (Ščepanovic i Arsenijevic) i ni u kom slucaju nisu bolji (ako nisu i losiji) od vasih dosadasnjih igraca na istim pozicijama, u njima neko pojacanje mozes vidjeti samo iz tvog navijackog optimizma koji je normalan za svakoga, i ja sam optimista uvijek u svemu za Željezničar. S druge strane, o sistemu rada se moze govoriti, ali o boljim danima ni slucajno dok sezona ne pocne, tada ce se tek vidjeti ko je ((p)ostao) jak,a ko ne. Sto se tice komplexa i opterecenosti, vas velebni predsjednik je izjavio da ce se isjeci ako Željo bude opet u vrhu i ako bude ispred Sarajeva. Toliko o komplexima ;). Pozdrav ;)
Slušaj sve shvatam, poštujem i slažem se da se oni mogu zvati pojačanjima ali to moraju dokazati prvenstveno na terenu i nigdje drugo, do tada svi mi možemo da ih zovemo kako hoćemo, ali kada dođu da pametuju tipa kakva pojačanja, a svi dovode neke neprovjerene igrače sa kojim je prvo zadovoljan trener a nama ostaje da se složimo ili ne. Niko u BiH nema para za takve igrače na koje pojedinci misle ili neće da ulažu tolike pare jer igramo na takvim gostovanjim na kojim se noge lome. Momak je bio oduševljen po dosada prikazanom radu u klubu, koja je trenutno htjeli vi to ili ne puno bolja nego kod vas. Ne želim da me pogrešno shvatite Željo je klub iz mog Sarajeva i normalno da mi je drago kada pobjeđuje (osim u derbiju :mrgreen: ) i drago mi je da Olimpik pobjeđuje. Ali nemojte pisati nešto što neznate. Pozdrav za sve.

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 04 jul 2010, 20:25

iggy_tm87 je napisao/la:Niko nikoga ne omalovazava, svako ima pravo reci svoje misljenje. Jedino sto vama moze dati nadu u bolje dane (a nisu vam ni losi dani bili, 5. mjesto nije lose nego "nezahvlano", zna se u kom kontextu) je cinjenica da je Blekic veliki NAVIJAC FK Sarajeva. Navijac sam i ja, samo Željezničara, a to mi ne daje sposobnost. Vise sam puta gledao tu dvojicu iz Slavije sto su vam dosli (Ščepanovic i Arsenijevic) i ni u kom slucaju nisu bolji (ako nisu i losiji) od vasih dosadasnjih igraca na istim pozicijama, u njima neko pojacanje mozes vidjeti samo iz tvog navijackog optimizma koji je normalan za svakoga, i ja sam optimista uvijek u svemu za Željezničar. S druge strane, o sistemu rada se moze govoriti, ali o boljim danima ni slucajno dok sezona ne pocne, tada ce se tek vidjeti ko je ((p)ostao) jak,a ko ne. Sto se tice komplexa i opterecenosti, vas velebni predsjednik je izjavio da ce se isjeci ako Željo bude opet u vrhu i ako bude ispred Sarajeva. Toliko o komplexima ;). Pozdrav ;)
nema veze da su najgori oni su meni pojacanja! imas nesto protiv? ja se nisam toiko sikirao o vasim pojacanjima,cak sta vise nzm ko vam je dosao izuzev zebe i ganceva,a ako cemo pravo zebe jedino zna igrati mali fudbal.

pisi ti sta god hoces i o meni,Blekicu i o nasim pojacanjima,samo pisi dizi rejting kume

Samo ti i niko vise Saraj´vo
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jul 2010, 22:10

[quote="Hairlija"nema veze da su najgori oni su meni pojacanja! imas nesto protiv? ja se nisam toiko sikirao o vasim pojacanjima,cak sta vise nzm ko vam je dosao izuzev zebe i ganceva,a ako cemo pravo zebe jedino zna igrati mali fudbal.

pisi ti sta god hoces i o meni,Blekicu i o nasim pojacanjima,samo pisi dizi rejting kume

Samo ti i niko vise Saraj´vo[/quote]
Shvatam da ti ide na zivce sto neko pise o pojacanjima sarajeva a bez da nije pogledao ni kako to izgleda ali de ti meni obijasni kako ti znas da Zeba jedino zna igrati mali fudbal samo mi reci gdje i kad si ga gledao?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jul 2010, 22:22

evo ja cu ti reci... zajko zeba igra dobro samo na malonogometnim turnirima sto je i dokazao... sta je on to od tada kad kje bio vrhunski igrac napravio od svoje karijere.. imas li mozda njegov ucinak??? da vidimo i to znm da je ubijao dok je igro u mariboru i prije a od tada ga ni na mapi....otiso negdje u neki propali klub da je bogdo bio pametan pa igro u zelji il nekom drugom klubu.. niko ga nije ni htio ... i ajd mi reci zasto je po tebi dobro pojacanje ako ga nigdje nisi imo prilike vidjet kako igra i tako to izuzev ostalih koji su vam dosli...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jul 2010, 22:30

Rule_hz je napisao/la:evo ja cu ti reci... zajko zeba igra dobro samo na malonogometnim turnirima sto je i dokazao... sta je on to od tada kad kje bio vrhunski igrac napravio od svoje karijere.. imas li mozda njegov ucinak??? da vidimo i to znm da je ubijao dok je igro u mariboru i prije a od tada ga ni na mapi....otiso negdje u neki propali klub da je bogdo bio pametan pa igro u zelji il nekom drugom klubu.. niko ga nije ni htio ... i ajd mi reci zasto je po tebi dobro pojacanje ako ga nigdje nisi imo prilike vidjet kako igra i tako to izuzev ostalih koji su vam dosli...
Ti si meni svasta napisao a nisi nista rekao, ja znam kako Zeba igra jos dok je bio u Zelji, sjecam se njegovih igara i u Zrinjskom nego mrzim kontradiktornost svi pricate o necemu sto niste vidili.Da ti ne ostanem duzan odgovor odes na trening Zelje i bude ti jasno kad vidis kako ko igra i da je Zeba klasa, ne pljujem ja po vasim pojacanjima niti imam namjeru ja samo konstatujem da se puno toga pise a da niko nije vidio ni jednog igraca.Isto bi ja tebe mogao pitati zbog cega je Arsenijevic pojacanja nije igrao godinu dana i nije zadovoljio na probi u Zelji a mozda se pokaze kod vas kao dobar.Kad pocen prvenstvo bice jasnije do tad je sve mrtvo naglabanje

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 04 jul 2010, 22:36

pile87 je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:evo ja cu ti reci... zajko zeba igra dobro samo na malonogometnim turnirima sto je i dokazao... sta je on to od tada kad kje bio vrhunski igrac napravio od svoje karijere.. imas li mozda njegov ucinak??? da vidimo i to znm da je ubijao dok je igro u mariboru i prije a od tada ga ni na mapi....otiso negdje u neki propali klub da je bogdo bio pametan pa igro u zelji il nekom drugom klubu.. niko ga nije ni htio ... i ajd mi reci zasto je po tebi dobro pojacanje ako ga nigdje nisi imo prilike vidjet kako igra i tako to izuzev ostalih koji su vam dosli...
Ti si meni svasta napisao a nisi nista rekao, ja znam kako Zeba igra jos dok je bio u Zelji, sjecam se njegovih igara i u Zrinjskom nego mrzim kontradiktornost svi pricate o necemu sto niste vidili.Da ti ne ostanem duzan odgovor odes na trening Zelje i bude ti jasno kad vidis kako ko igra i da je Zeba klasa, ne pljujem ja po vasim pojacanjima niti imam namjeru ja samo konstatujem da se puno toga pise a da niko nije vidio ni jednog igraca.Isto bi ja tebe mogao pitati zbog cega je Arsenijevic pojacanja nije igrao godinu dana i nije zadovoljio na probi u Zelji a mozda se pokaze kod vas kao dobar.Kad pocen prvenstvo bice jasnije do tad je sve mrtvo naglabanje

e pa tako isto kao sto ti kazes za zebu tako je arsenijevic dobar na treninzima.. ja tebi nisam rekao nista u vezi kakav je zeba ja znam da je lik igracina bio a u zadnjih 3 4 godine nisam upoznat sa njegovim kvalitetom.. a arsnijevica i scepanovica sam gledao..... ostaje samo da pocne liga pa da vidimo kakvi su.. ja sam optimista za svoj klub i kazem samo UVIJEK SMO BILI KORAK ISPRED VAS!!! pozz ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2010, 22:45

Sve će se vidjeti kada počne sezona,utakmice kako je ko poslovao,pojačanja i rezultati...meni je od svega bitnije da vidim stabilnost i ozbiljnost u klubu,pa mogu biti i 10 ako vidim zalaganje trud,napredak kluba u organizacionom smislu,građenje temelja itd...Iskreno ne želim kao Željo da osvojim titulu i onda se desi situcaija da trener kucka lovu za plate,daje od sebe radi mira igrača pred Evropu..budite ubjeđeni da Osim ako bude to još jednom morao tako će lagano otići jer to nije vizija..a posebno situacija da kada se napravi rezultat u Evropi imali smo primjer 2 puta nas i Želje da klub zapada u krizu čim žohari razni pare namirišu i sve razgrabe

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 jul 2010, 23:00

Batistuta je napisao/la:Sve će se vidjeti kada počne sezona,utakmice kako je ko poslovao,pojačanja i rezultati...meni je od svega bitnije da vidim stabilnost i ozbiljnost u klubu,pa mogu biti i 10 ako vidim zalaganje trud,napredak kluba u organizacionom smislu,građenje temelja itd...Iskreno ne želim kao Željo da osvojim titulu i onda se desi situcaija da trener kucka lovu za plate,daje od sebe radi mira igrača pred Evropu..budite ubjeđeni da Osim ako bude to još jednom morao tako će lagano otići jer to nije vizija..a posebno situacija da kada se napravi rezultat u Evropi imali smo primjer 2 puta nas i Želje da klub zapada u krizu čim žohari razni pare namirišu i sve razgrabe
Jos jedan post o onome sto neznas ovo postaje tema milana tarota ili smo svi vidoviti.Jel vjerujes u raskol u novoj upravi sarajeva isti su napisali i tekst o tome da Osim djeli plate iz svog dzepa! Uostalom nije mu prvi put djelio ih je i ranije i ne samo on nego vise njih iz kluba tako da prica o tome da ce nekome nesto dojaditi i otici se moze komotno okaciti macku o rep! Znam nekih stvari o sarajevu ali ne pisem ovdje jer je glupo a iskreno i ne zanimaju me al svi bas potrcite da vidite sta se desava u komsinoj avliji a nikoga nije briga kako je kod njega.kad se svi prestanu radovati tudjoj muci i pozabave svojim problemima bice svima bolje, samo su neki navikli da vide musicu u tudjem oku a ne vide balvan u svom a i zive od tudje muke...sretno vam sa blekicem dabogda bio 100 godina

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 jul 2010, 23:05

pile87 je napisao/la:
Batistuta je napisao/la:Sve će se vidjeti kada počne sezona,utakmice kako je ko poslovao,pojačanja i rezultati...meni je od svega bitnije da vidim stabilnost i ozbiljnost u klubu,pa mogu biti i 10 ako vidim zalaganje trud,napredak kluba u organizacionom smislu,građenje temelja itd...Iskreno ne želim kao Željo da osvojim titulu i onda se desi situcaija da trener kucka lovu za plate,daje od sebe radi mira igrača pred Evropu..budite ubjeđeni da Osim ako bude to još jednom morao tako će lagano otići jer to nije vizija..a posebno situacija da kada se napravi rezultat u Evropi imali smo primjer 2 puta nas i Želje da klub zapada u krizu čim žohari razni pare namirišu i sve razgrabe
Jos jedan post o onome sto neznas ovo postaje tema milana tarota ili smo svi vidoviti.Jel vjerujes u raskol u novoj upravi sarajeva isti su napisali i tekst o tome da Osim djeli plate iz svog dzepa! Uostalom nije mu prvi put djelio ih je i ranije i ne samo on nego vise njih iz kluba tako da prica o tome da ce nekome nesto dojaditi i otici se moze komotno okaciti macku o rep! Znam nekih stvari o sarajevu ali ne pisem ovdje jer je glupo a iskreno i ne zanimaju me al svi bas potrcite da vidite sta se desava u komsinoj avliji a nikoga nije briga kako je kod njega.kad se svi prestanu radovati tudjoj muci i pozabave svojim problemima bice svima bolje, samo su neki navikli da vide musicu u tudjem oku a ne vide balvan u svom a i zive od tudje muke...sretno vam sa blekicem dabogda bio 100 godina
Vrlo dobro govoris a sam to radis :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 04 jul 2010, 23:16

pile87 je napisao/la:
Čekaj nemoj ti govoriti o tuđoj avliji i balvanima a ti o Sarajevu i igračima pišeš..ja Želju sam spomenuo i Osima u kontekstu da neću kratkotrajan uspjeh i onda čim se napravi belaj u klubu,mene osim Sarajeva niko ne interesuje osim kada igra protiv nas..a to za gospodina Blekića tipične naše mahalske čim neko ima novac on je lopov,pa gdje su te krivične prijave i presude,znači samim tim ta teorija pada u vodu..sve će se vidjeti,svaki čovjek iz uprave možete ukucati i provjeriri ko je i šta je,a ja garantujem da su najvitalnije funkcije besprijekorno popunjene

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 04 jul 2010, 23:17

1. Prema nekim Friedrich nije nikakav igrac jer je igrao u Herthi, a Hertha ispala. Isti taj Friedrich je reprezentativac i nezamjenjiv u pocetnoj postavi Njemacke.

2.Zasto na ovom topicu ima vise postova od dusebriznika malih skretnicara, kao oni nam zele srecu i brinu se za nas, a skandirali "svi u napad mrtav je Hase"

3. Pitari, zasto obracate paznju na njih?
Zadnja izmjena: pitar u dusi, dana/u 04 jul 2010, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 jul 2010, 23:24

Pa to mi je ono bas smijesno ne samo za ovu temu vec i za druge kad ti dodje lik kao vi imate kompleks od nas itd.,pretpostavljam da su to obicno mladje osobe jer grad Sarajevo ima dva ljuta rivala koja nemogu jedan bez drugog i kolko god neko to poricao i pricao neke gluposti o nekim kompleksima a 90% njih i ne zna sta to znaci e onda fakat se covjek zapita,sta hocu da kazem brate imamo svoj klub al zanima me i sta ima kod drugih ,sta se radi koga su doveli itd. i to nije kompleksa, a sad vezano prije svega za ovaj forum je to kad ti neko nema namjeru normalnu diskusiju vodit vec et sam do provocira (a provokacija moze biti i kad se pisu neke gluposti) i definitivno se malo zapitam za pojedine navijace komsinica kad poslije toliko godina izadju u evropu i umjesto da zeljno iscekuju te utakmice oni se bave nasim nekim internim stvarima i desavanjima :roll:
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 04 jul 2010, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jul 2010, 23:33

Koji ste vi svi pacenici. Pa vi izgleda nemate pametnija posla nego pricati da zelite da vam bude bolje nego Zelji sada, a nemate pojma ni kako je, ni sta je. Nije ni pocela sezone vi znate da cemo mi propasti, da smo odradili samo kratkotrajan uspjeh, tj. kupili titulu. Samo se poredite sa nasim pojacanjima koja su prva stigla jer igramo ligu sampiona, i govorite kako su nasi losi, kako to nisu pojacanja, itd.
Ohanite ba malo.
DaBogda se borili sa Travnikom za opstanak, kad tako pricate.
Je*o me svak' ako se na Zeljinoj temi i 10% prica o vasem Sarajevu kao ovdje o Zelji, a samo zato jer vi pacenici spomenete nas klub, onda se ukljuce i clanovi sa naseg foruma jer odgovaraju na vase provokacije.
Jedva cekam to 11.kolo, da zacepite i oko Zebe, i Amara, svega.. ;) :arrow:
Pozz pitari
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 04 jul 2010, 23:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Koji ste vi svi pacenici. Pa vi izgleda nemate pametnija posla nego pricati da zelite da vam bude bolje nego Zelji sada, a nemate pojma ni kako je, ni sta je. Nije ni pocela sezone vi znate da cemo mi propasti, da smo odradili samo kratkotrajan uspjeh, tj. kupili titulu. Samo se poredite sa nasim pojacanjima koja su prva stigla jer igramo ligu sampiona, i govorite kako su nasi losi, kako to nisu pojacanja, itd.
Ohanite ba malo.
DaBogda se borili sa Travnikom za opstanak, kad tako pricate.
Je*o me svak' ako se na Zeljinoj temi i 10% prica o vasem Sarajevu kao ovdje o Zelji, a samo zato jer vi pacenici spomenete nas klub, onda se ukljuce i clanovi sa naseg foruma jer odgovaraju na vase provokacije.
Jedva cekam to 11.kolo, da zacepite i oko Zebe, i Amara, svega.. ;) :arrow:
Pozz pitari
:D :D :D :D :D sto me nasmija da ne pratim ovaj forum dosta dobro mozda bi ti i povjerovo al stvarno na vasoj temi (fk zeljeznicar) toliko covjek moze procitat gluposti od nekog odbrojavanja ,ko sta jede,kolki je procenat od djeke itd.itd.,a o FKS mogu ti naci bar 40% posto onih vasih stranica a na ostale otpadaju ove gluposti koje sam nabrojao tako da ti mozda 10 % otpada na kvalitetne informacije vase teme,da se razumijemo nije ni ova tema nesto jer ipak imamo vrlo kvalitetan nas forum ,al na ovakvu konstataciju tvoju morao sam reagovoat i da i ja cekam 11 kolo pa hladno 2 8-)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jul 2010, 23:43

Nadjes li mi 800 stranica o FKS na nasoj temi, a da nisu vasi nesto rekli, nego da smo mi poceli tek onako bicu tvoj rob do kraja zivota.. ;)
Ne pricaj molim te bezveze..
FORZA ZELJO

P.S. Odbrojavanje, ko sta jede, itd. nije nikakvo spominjanje FKS, to se vas ne tice.. ;)
Ne pricamo o kvalitetu foruma, nego koliko ste optereceni poredjenjem sa nama.. :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Napapijri i 48 gostiju.