BiH na Olimpijskim igrama - a.k.a "važno je učestvovati"
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: BiH na Olimpijskim igrama - Rio de Janeiro 2016.
Hoce li biti prenos nasih danas na bht1 ili rtrs ?!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakvi uslovi nedostaju ovim bacacima kugle?pinoglavi je napisao/la:Ma može se kad se hoće ima i onaj Kenijac što koplje baca a preko yt učio kako bacati. Ali eto opet ne znači to da nije potrebno obezbjediti bar neke minimalne uslove koje većina naših olimpijaca nema.Sheyi je napisao/la:Onaj iz Hoang Xuan Vinh iz Vijetnama osvojio zlato u pucanju iz pištolja, a kažu da trenira bez municije, samo mi ne možemo ništa.![]()
znaš li ti koliko doping košta?SlevinKelevra je napisao/la:Kakvi uslovi nedostaju ovim bacacima kugle?pinoglavi je napisao/la:Ma može se kad se hoće ima i onaj Kenijac što koplje baca a preko yt učio kako bacati. Ali eto opet ne znači to da nije potrebno obezbjediti bar neke minimalne uslove koje većina naših olimpijaca nema.Sheyi je napisao/la:Onaj iz Hoang Xuan Vinh iz Vijetnama osvojio zlato u pucanju iz pištolja, a kažu da trenira bez municije, samo mi ne možemo ništa.![]()

DANTES je napisao/la:jestamaji je napisao/la:da, a njihovi dizači tegova treniraju bez tegova, fudbaleri bez lopte a plivačice bez vodeSheyi je napisao/la:Onaj iz Hoang Xuan Vinh iz Vijetnama osvojio zlato u pucanju iz pištolja, a kažu da trenira bez municije, samo mi ne možemo ništa.![]()
![]()
šta naši ljudi sve ne povjeruju ... nije čudo da smo gdje smoa kad trenira nakon što potegne okidač govori bum.

Nedostaje im osnovni uslov. Da mogu dovoljno daleko baciti kuglu.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel skuplji od kajmaka?jestamaji je napisao/la:
znaš li ti koliko doping košta?
nemam pojma, ja kajmak jedem samo sa ćevapima a kao doping koristim uglavnom pivu, moraš pitati nekoga iz sportskih krugova, ja sam sa sportom završio prije tridesetak godinaSlevinKelevra je napisao/la:Jel skuplji od kajmaka?jestamaji je napisao/la:
znaš li ti koliko doping košta?

-
- Kontakt:
Ne bi jos dugoGalion je napisao/la:Trazit da se bilijar uvede na OI, mali Sanjin iz Sarajeva bi se nabrao medalja
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la:Ne bi jos dugoGalion je napisao/la:Trazit da se bilijar uvede na OI, mali Sanjin iz Sarajeva bi se nabrao medalja
tražit da se uveede pišanje u dalj ili bacanje pogleda u vis možda bi nešto i osvojili hahah
joj hamo vidi mu glave
Njima sigurno nista. Napisao sam vecina a ne svi.SlevinKelevra je napisao/la:Kakvi uslovi nedostaju ovim bacacima kugle?pinoglavi je napisao/la:Ma može se kad se hoće ima i onaj Kenijac što koplje baca a preko yt učio kako bacati. Ali eto opet ne znači to da nije potrebno obezbjediti bar neke minimalne uslove koje većina naših olimpijaca nema.Sheyi je napisao/la:Onaj iz Hoang Xuan Vinh iz Vijetnama osvojio zlato u pucanju iz pištolja, a kažu da trenira bez municije, samo mi ne možemo ništa.![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ma tesko da cemo mi ikad dozivjet neku medalju na OI
Bez obzira na to sto drzava ne daje nikakvu pomoc za sport,ali sto je kod nas toliko losa financijska situacija i tolika stopa nezaposlenosti da je sve manje i manje djece koja se bave sportom.Ja kad sam trenirao fudbal prije 10-tak godina clanarina 25 KM,kopacke sam uzimao svaki mjesec one su bile oko 100KM,pa uzimaj sebi opremu ostalu (sorceve,dresove itd),pa kad dodje zima moras imat patike za dvorane,pa kad ides u neki drugi grad/drzavu moras imat kod sebe para.Veliki su to troskovi pogotovo ako covjek ne radi nigdje gdje gleda kako prezivjet,ili ima neka primanja 200-300 KM da moze djetetu to priustit.A jos na to sve kad dodamo da kod nas moras imat yebenu vezu,dzaba ako si talenat i sve ali ako nisi "tatin" sin dzaba ti sve.Zato ja ne vidim ni u narednih 50 godina da ce se desit neki veci napredak.
Kad nastupaju kuglasi ?

Bez obzira na to sto drzava ne daje nikakvu pomoc za sport,ali sto je kod nas toliko losa financijska situacija i tolika stopa nezaposlenosti da je sve manje i manje djece koja se bave sportom.Ja kad sam trenirao fudbal prije 10-tak godina clanarina 25 KM,kopacke sam uzimao svaki mjesec one su bile oko 100KM,pa uzimaj sebi opremu ostalu (sorceve,dresove itd),pa kad dodje zima moras imat patike za dvorane,pa kad ides u neki drugi grad/drzavu moras imat kod sebe para.Veliki su to troskovi pogotovo ako covjek ne radi nigdje gdje gleda kako prezivjet,ili ima neka primanja 200-300 KM da moze djetetu to priustit.A jos na to sve kad dodamo da kod nas moras imat yebenu vezu,dzaba ako si talenat i sve ali ako nisi "tatin" sin dzaba ti sve.Zato ja ne vidim ni u narednih 50 godina da ce se desit neki veci napredak.
Kad nastupaju kuglasi ?
Dobar si ti ako si svaki mjesec uzimao kopacke po 100 KM. Ma ima ulaganja ali je do volje i odricanja najvise, u mojoj okolini ima par primjera koji su voljom napravili dobre karijere i uzeli mnogo para ili ce tek uzeti. Kod nas je najveci problem sto sportisti posustanu u pubertetu kad krenu ostali vrsnjaci da izlaze i da piju, ko prodje taj period moze napravit nesto.NebeskaSila96 je napisao/la:Ma tesko da cemo mi ikad dozivjet neku medalju na OI![]()
Kad nastupaju kuglasi ?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Traziti da se uvede ispijanje kafe i prezderavanje raznim vrstama mesa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, nastupise li ovi nasi ili sutra... Joj, konfuzije 

Sutra.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, nastupise li ovi nasi ili sutra... Joj, konfuzije

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, nastupise li ovi nasi ili sutra... Joj, konfuzije

Je li hammer-kugla

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Dok mi cirkuzamo, broj država sa medaljom se popeo na 69.
Jedino da izmislimo neki autohtoni BH sport i nekako ga uguramo u Olimpijske i na brzinu uzet medalju, dok se Kinezi, Ameri i ostala bagra nisu utrenirali.
Kotrljanje niz padinu (100 metara slobodnim stilom, 120 metara delfin, 206 metara ledjno...)
Skok s motkom u dalj
110 metara s preponama unazad
bacanje kašike u dalj
Šamaranje (singl,dubl,)
A za zimsku:
Spust na poklopcu od šporeta
Umjetničko pravljenje snješka
Jedino da izmislimo neki autohtoni BH sport i nekako ga uguramo u Olimpijske i na brzinu uzet medalju, dok se Kinezi, Ameri i ostala bagra nisu utrenirali.
Kotrljanje niz padinu (100 metara slobodnim stilom, 120 metara delfin, 206 metara ledjno...)
Skok s motkom u dalj
110 metara s preponama unazad
bacanje kašike u dalj
Šamaranje (singl,dubl,)
A za zimsku:
Spust na poklopcu od šporeta
Umjetničko pravljenje snješka
Nije, hammer je čekić.Mokes je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Pa, nastupise li ovi nasi ili sutra... Joj, konfuzije
Je li hammer-kugla![]()
![]()
![]()
Remember, remember the 5th of November.
Sutra su kvalifikacije i finale,shot put je bacanje kugle.Mokes je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Pa, nastupise li ovi nasi ili sutra... Joj, konfuzije
Je li hammer-kugla![]()
![]()
![]()
Slab sam s engleskimElTigre9 je napisao/la: Sutra su kvalifikacije i finale,shot put je bacanje kugle.

Zahvaljujem

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.