Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Jao Zahiragica trice pa ne znam sta misle ti igrači u glavama svojim, pogotov Gegic ima sve pa uzmi treniraj 5 suterskih treninga u Sedmici i za godinu, dvije ces vec imati solidan šut naši nisu u stanju pogoditi otvoren šut Niko od nij nece šutirati tricu 7/10 i vise.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Evo na pauzi na poluvremenu ovi s klupe slobodna svi sutaju 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Trebalo bi ovo biti bolje, prije svega taj suterski dio, Mirza ce doci na svoje, no u prvom pol je izgledao kao rekreativac, zaista je u ocajnoj formi. Jusuf klasika, njega kada gledam, isto kao kada slusas nekoga sa vanzemaljskim glasovnim mogucnostima ko pjeva, a ne zna tehniku pjevanja, disanja. Sve nesto na snagu, nigdje finte, klase.
Musa najbolji, realno sto mi je u neku ruku i drago, ali u drugu tragicno. Ipak je on do jucer igrao u kadetima.
Musa najbolji, realno sto mi je u neku ruku i drago, ali u drugu tragicno. Ipak je on do jucer igrao u kadetima.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A Juka s druge strane sam šuta slobodnaEthel je napisao/la:Evo na pauzi na poluvremenu ovi s klupe slobodna svi sutaju
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema pauze kod Damira hahaha
Jedan grad, jedna ljubav!
evo Jusuf vjezba slobodna na jednom košu
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
dok je poluvrijeme da upitam, znamo li roster Rusije za kvalifikacije ?
Posto nama fali (kvalitetnih) plejeva, moze li kako Damir nekad uskocit umjesto Gorde, da bude nesto kao Giggs u Manchesteru, hoce li mu trebati kakva ispisnica iz hrvatskog saveza? 
Mirza los skroz, Jusuf nije mogao pogoditi bacanje, Musa sjajan.. Ajmo se uozbiljit sada i uzeti ovo
Da mi bi samo vidjeti kod Buze malo popunjeniju statistiku, sve 0 uglavnom uvijek, pa de sutni i ti nekad neku loptu ccc makar preko ruke
Buza i ja otprilike svaku utakmicu imamo istu statistiku..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Amer,al neka atleta jaka u odbrani,da ima solidan sut otp 10 ppg,da ima viziju igre,da zna odigra p'nr
Musa,sa solidnom minutazom u cedeviti
Djedovic aBd
Teletovic u formi,ne ovako sa par kilograma viska i qroboljom
Nurkic kao jedan od najdominantnijih centara u europi(kakav jokic kakvi qrcevi)
klupa godric,milosevic,gegic,vrabac,keno,emir(uz solidne minutaze u ciboni i partizanu) i kikanovic
Lagano u 8 najboljih na eurobasketu
Musa,sa solidnom minutazom u cedeviti
Djedovic aBd
Teletovic u formi,ne ovako sa par kilograma viska i qroboljom
Nurkic kao jedan od najdominantnijih centara u europi(kakav jokic kakvi qrcevi)
klupa godric,milosevic,gegic,vrabac,keno,emir(uz solidne minutaze u ciboni i partizanu) i kikanovic
Lagano u 8 najboljih na eurobasketu
jesu li ov Vrabac i Minja u petorci
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Ne moras svaku iskakat na playa Jusufe
Kako ih lik dvojicu bez vodjenja lopte izbaci, Boze sacuvaj
Nad tobom sunce najljepše sja
Odlicno poredjenje. Ja ne mogu da vjerujem kako jos nikakvu tehniku nije naucio, da ne mora sve na snagu ici. Ako pogledas recimo Skolu ili Gasola (pogotovo Argentinac), pa ljudi su harali NBA ligom a nemaju 10% snage koju on ima. Skola je bez ikakvog guranja i siljenja uspio ismijati vecinu centara i dan danas ih pravi smijesnima. Covjek je usavrsio svaku mogucu fintu koju centri mogu da ima. Juka ne mora postati takav, ali se ne moze oslanjati na snagu kroz cijelu karijeru. Jokic je isto tako fizicki smijesan za Nurkica, ali momak itekako zna da igra, inteligencijom i nekim fintama uvijek skupi nekakvih poena, a duplo manje snage potrosi. Meni je cudno sto on jos uvijek nije nasao nekog iskusnog centra kojeg krasi ta raznovrsna tehnika i da radi s njim na tome, a cini se da ni ne pomislja na to. Jusuf uzme neko dijete da mu dodaje loptu i polaze preko nekakvih stolica, cunjeva ili cega vec (tako bar izgleda na onim klipovima sto on objavljuje po fbu)._dreamer_ je napisao/la:Trebalo bi ovo biti bolje, prije svega taj suterski dio, Mirza ce doci na svoje, no u prvom pol je izgledao kao rekreativac, zaista je u ocajnoj formi. Jusuf klasika, njega kada gledam, isto kao kada slusas nekoga sa vanzemaljskim glasovnim mogucnostima ko pjeva, a ne zna tehniku pjevanja, disanja. Sve nesto na snagu, nigdje finte, klase.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Idi goricu i materinu lijepu i kad se neko nadje ovdje pisat jovic,markovic i gordic na istom nivou,jesuuu,jesuuuu

-
1922VFC1981
- Kontakt:
Kako lose igra odbranu i totalno bezvoljanmirzatele je napisao/la:Ne moras svaku iskakat na playa Jusufe
#musvdg
Morel jos koja cigla Miki. Neka, brukajte se braco, to nam je bas ovih dana u modi u drzavi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kad ti košarkaškoj velesili kakva je Belgija ne može dat preko 30 poena za poluvrijeme sve ti je jasno

Tako blizu, a tako daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.