FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:11

Qwerty90 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Fieldoo mjerodavan ? :facepalm:

Cuk je jedna obicna varalica i preverant koji odgovara ovima u klubu, a to se vidi i po transferima, njegov vrhunac nakon dovodjenju bruku igraca jeste dovodjenje za trenera Kostica, to je ta Slovenacka veza Misimovica i Megamixa, da je barem doveo igraca da je pojacanje kako treba nista ja nebi rekao. Medjutim sve sami polovnjaci, koje uhljebljuje kod nas, najbolje je da se raspitas sta mu je Amar porucio kada mu je nudio igrace u periodu kada je pokusavao vecerama da kupi povjerenje i status, sve ostalo se zna.
Hahahahah, NE nije, ti si mjerodavan. I izvini nije Islamagic nego Bilalagic.

slika

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
:kafa:

:?: :?:

Transfer Pozdera? preporuka Cuka, uostalom tako sam i napisao, zar ne? :salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Incognito87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 16:14

Hrasno1921 je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I znaci ako nema niko sa fakultetom primice mene sa srednjom?
Naravno da ne.
Uostalom prvi tim su nam vodili ljudi bez te licence, kao i u još par timova lige, tako da.

Evo opet me @Qwerty90 preduhitri.

@Hrasno1921 ma uletim ja buraz po malo, samo recimo meni je bezveze čitati kako se ti zapetljaš u svojim lažima pa te ljudi isprosipaju i ti onda nestaneš ili pozivaš na banove :rol: Zanimljivije je bilo kad si sa djetetom protestovo pred opštinom, pričo kako je Džemo naružio Koldžu i kako si kum sa Sanelom :mrgreen: Ove sad montaže nekih poruka, brojanje stolica i to.. Ma to je prdimahovina, previše dosadno i nemaštovito. :thumbup: :wave:

Pa kod Amara je Vareu doveo :rol: Opet si se zapetljo yebem mu miša.
:lol:

Ima li sta novo, ili je sve po starom?

Kao i predhodnih puta ja opet fino molim da mi se objasni ta prica oko kumstva, opstine i djeteta, jer vase spinovanje nema smisla ako barem nesto od toga ne znam, ili ste me zamijenili sa nekim ili je ovo zbog mog pisanja na ovom forumu, trece nema :mrgreen:
Da nisam i tebe mozda negdje potkacio? cini mi se da jesam ili si se nasao prozvanim, sve u svemu moje pisanje ima smisla, evo javi se i Sasa Cuk da me "posellami" :lol: :urnebes: :urnebes:

Jedini igrac kojeg je "uvalio" za vrijeme Amara jeste Varea, jedan jedini za razliku punih autobusa igraca sto sada radi ;)
Ma dobro je sve vala, hvala Allahu :mrgreen:
Gdje ćeš mene potkačiti kad sam samo ovdje registrovan ko i ti, vidiš kako se lijepo slažemo, bolje nego sa Zdenkom Jelićem :urnebes:
Jašta, puni autobusi, a ono svi mogu stati na jednog Tomosa :mrgreen: I fakat pusti malo mašti na volju, nije ovo interesantno.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 16:14

Subhanallah.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:19

Pa rece vam jedan da niste dovoljno inteligentni i jos na zeljenom nivou, samo da tada dok ne steknete zeljeni nivo i formu, da ne bude prekasno, sta mislite?

Zanimljiva ekipa na forumu :mrgreen:

Branioci uprave (uposlenici kluba, clanovi uprave i par navijaca), Sasa Cuk (direkt on ili neko go zna) u vidu @BiggieSmalls, samo jos da se registruju igraci i bit ce ova tema i forum full, ps. vidim da se komesate ... :mrgreen:

:wave:
1921'

BiggieSmalls
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la BiggieSmalls » 17 avg 2016, 16:22

Qwerty90 je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Fieldoo mjerodavan ? :facepalm:

Cuk je jedna obicna varalica i preverant koji odgovara ovima u klubu, a to se vidi i po transferima, njegov vrhunac nakon dovodjenju bruku igraca jeste dovodjenje za trenera Kostica, to je ta Slovenacka veza Misimovica i Megamixa, da je barem doveo igraca da je pojacanje kako treba nista ja nebi rekao. Medjutim sve sami polovnjaci, koje uhljebljuje kod nas, najbolje je da se raspitas sta mu je Amar porucio kada mu je nudio igrace u periodu kada je pokusavao vecerama da kupi povjerenje i status, sve ostalo se zna.
Hahahahah, NE nije, ti si mjerodavan. I izvini nije Islamagic nego Bilalagic.

slika

:kafa:

:?: :?:

Transfer Pozdera? preporuka Cuka, uostalom tako sam i napisao, zar ne? :salut:
Ćuk te i ovdje pozdravlja pošto ne odgovaraš na pp...i poručuje da prestaneš lagati i da ako imaš konkretan dokaz da ga predložiš.

I da, komšije smo. Ovo što pišem je jedna čisto ljudska i komšijska odgovornost.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 16:26

Sve je dobro dok nam ne fali FAKSA, ostalo ćemo sve pregurati.

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 avg 2016, 16:27

Prejaki likovi. Zajedno piju kafe i posluju sa smijeskom, a na forumu prcaju jedan drugog. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:29

E cuj Cuka jest ozbiljan :lol:

Kada nam takvi menadzeri dovode igrace kakvi li su nam tek ovi u klubu? mora da ga pogadjaju neke stvari, posellami ga i poruci da se ne dopisujem preko posrednika, i neka ne glumi mangupa jer njegovi kvaliteti su nama svima poznati, neka se drzi on Dezele sa svojim polovnjacima ... :wave:
1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:35

carsijaba je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:E cuj Cuka jest ozbiljan :lol:

Kada nam takvi menadzeri dovode igrace kakvi li su nam tek ovi u klubu? mora da ga pogadjaju neke stvari, posellami ga i poruci da se ne dopisujem preko posrednika, i neka ne glumi mangupa jer njegovi kvaliteti su nama svima poznati, neka se drzi on Dezele sa svojim polovnjacima ... :wave:
Poselamio te Zdenko Jelić.
Sto mene? ima li sta novo? pokusajte nesto drugo izmisliti ali da je realno koliko toliko :wave:
1921'

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 16:35

Ma Hrasno prijatelju jel' to opet nekome prijetiš? Ti si izgleda veoma jak, sposoban a i izuzetno hrabar čovjek. Svaka čast.
Dosta ovog bespotrebnog dopisivanja, u subotu Zrinjski mora pasti, yebeš Ćuka i ostale menadžere i kvazimenadžere koji se bave i nekim drugim poslovima. Željo je ipak bitniji od svih njih, a i nas. :wave:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 17 avg 2016, 16:37

Do kada dvostruki aršini? Pojedinci predvođeni @Hrasno1921 su plaćenici i pišu po nečijem diktatu. Kada se napiše post kojim se podržava Uprava, a negiraju laži, onda se to briše. Do kada će se plaćenici (Hrasno1921) tolerisati?

BiggieSmalls
Kontakt:

Post Postao/la BiggieSmalls » 17 avg 2016, 16:38

[quote="Hrasno1921"]E cuj Cuka jest ozbiljan :lol:

Kada nam takvi menadzeri dovode igrace kakvi li su nam tek ovi u klubu? mora da ga pogadjaju neke stvari, posellami ga i poruci da se ne dopisujem preko posrednika, i neka ne glumi mangupa jer njegovi kvaliteti su nama svima poznati, neka se drzi on Dezele sa svojim polovnjacima ... :wave:[/quo

Ocigledno je da mi znas/znate komsiju :)

Kaže ti da se ne sekiraš za njega, da ovaj mangup može malo dalje od Tarčina dobacit za razliku od nekih :lol:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:40

Incognito87 je napisao/la:Ma Hrasno prijatelju jel' to opet nekome prijetiš? Ti si izgleda veoma jak, sposoban a i izuzetno hrabar čovjek. Svaka čast.
Dosta ovog bespotrebnog dopisivanja, u subotu Zrinjski mora pasti, yebeš Ćuka i ostale menadžere i kvazimenadžere koji se bave i nekim drugim poslovima. Željo je ipak bitniji od svih njih, a i nas. :wave:

Sta je ba? sto se povlacis? nesto nije udure? da te neko nije "posellamio" !? :mrgreen:

Sa ostalim bih se slozio, ode tema u k***

ps. ako ti sta zatreba u zivotu imas pp. :mrgreen:

@cuk, Cuj stari drz se ti Dezele ovo je ipak Bosna, pojest ce te dijete iz Svrakinog a ne neko ozbiljniji :wave:
1921'

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 17 avg 2016, 16:41

Utakmica sa prvakom drzave je u subotu u 21 h...ona ce nam dati jasnu sliku sta dalje da ocekujemo i da li ce atmosfera na drustvenim mrezama i u medijima biti kao sad ili gora ili cemo malo progledati. Nekako za ovu utakmicu najvise mi lezi poruka APG iz 2014 godine i jedna od ljepsih koreografija na Zeljinom Jugu. Ne mogu sliku da nadjem, ali teksta se sjecam 98 % ;)

OVE DVIJE LEGENDE STO NA PLATNU STOJE SRCEM SU IGRALE ZA PLAVO BIJELE BOJE
NEKA PRIMJER BUDU I VAMA NA TERENU,KAD IGRAS SRCEM TAD IGRAS ZA ZELJU !!!

Na platnu su Osim i Škija, logično :!:

Sto se tice Zrinjskog rekao sam da nisam optimista i sigurno ce se zatvoriti i cekati sansu iz kontre jer njima iks vise odgovara, a sigurno ce i imati prilika. Mi s druge strane moramo biti najbolji dosad, pa cak u defanzivi bolji nego protiv Sirokog. Zrinjski je uigraniji i stabilniji, a razlika u kvaliteti nije prisutna. Nasa snaga je podrska i huk Juga koji je danas obecan, te srce na terenu, ali bukvalno kao da je vjeciti derbi. Obraduj nas Zeljo !
Za zivot cijeli !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2016, 16:42

carsijaba je napisao/la:Do kada dvostruki aršini? Pojedinci predvođeni @Hrasno1921 su plaćenici i pišu po nečijem diktatu. Kada se napiše post kojim se podržava Uprava, a negiraju laži, onda se to briše. Do kada će se plaćenici (Hrasno1921) tolerisati?
To jel neko plaćen da piše ili nije, ne interesuje me jer nikad ne mogu imati 100% dokaz da je tako (ako ga neko ima, dajte da banujemo plaćenike), ni u tvom slučaju, ni u slučaju Hrasnog... nisam ja policija ni sud da to pratim i donosim odluke ko je ovdje zaposlen, a ko entuzijasta. Za mene je plaćenik onaj ko trvdi da je ok za Želju da je 5. na tabeli. Ali i to je subjektivno, pa ni po tome nemam pravo djelovati i zabraniti ulaz plaćenicima. Vazda ista priča... Vazda mene u to uvlačite...

a siguran sam da nijedan post nije obrisan ako nije sadržavao uvredu (prvenstveno za tim koji održava forum ili portal, onda za druge forumaše), psovku, reklamu, isl.

Slobodno isprobaj ovu moju tvrdnju, pa ispod negiraj laži i podrži upravu.

ps. lična prepucavanja prebacite na PP.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 avg 2016, 16:43

Zna li neko hoce li ljudi koji su doveli ove igrace dati ostavku ako ne pobjedimo Zrinjski? Ko ce odgovarati za ove sramotne igre od pocetka sezona? Bitnija pitanja od naguravanja koja ne vode nicemu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 16:46

Incognito87 je napisao/la:Ma Hrasno prijatelju jel' to opet nekome prijetiš? Ti si izgleda veoma jak, sposoban a i izuzetno hrabar čovjek. Svaka čast.

Sta je ba? sto se povlacis? nesto nije udure? da te neko nije "posellamio" !? :mrgreen:

@cuk, Cuj stari drz se ti Dezele ovo je ipak Bosna, pojest ce te dijete iz Svrakinog a ne neko ozbiljniji :wave:
Pa što raji prijetiš preko lažnih profila prijatelju. Ja te maloprije pohvali za si hrabar, sposoban, doduše nemaštovit i dosadan u zadnje vrijeme, kad ti usra i šefa i stanicu sa prijetnjama sa lažnih profila ko neka sisa. E yebo ga ti. :thumbdown:

Nego kakvu formaciju očekuješ u subotu? Ko će igrati, ko neće?

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 17 avg 2016, 16:50

admin je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Do kada dvostruki aršini? Pojedinci predvođeni @Hrasno1921 su plaćenici i pišu po nečijem diktatu. Kada se napiše post kojim se podržava Uprava, a negiraju laži, onda se to briše. Do kada će se plaćenici (Hrasno1921) tolerisati?
To jel neko plaćen da piše ili nije, ne interesuje me jer nikad ne mogu imati 100% dokaz da je tako (ako ga neko ima, dajte da banujemo plaćenike), ni u tvom slučaju, ni u slučaju Hrasnog... nisam ja policija ni sud da to pratim i donosim odluke ko je ovdje zaposlen, a ko entuzijasta. Za mene je plaćenik onaj ko trvdi da je ok za Želju da je 5. na tabeli. Ali i to je subjektivno, pa ni po tome nemam pravo djelovati i zabraniti ulaz plaćenicima. Vazda ista priča... Vazda mene u to uvlačite...

a siguran sam da nijedan post nije obrisan ako nije sadržavao uvredu (prvenstveno za tim koji održava forum ili portal, onda za druge forumaše), psovku, reklamu, isl.

Slobodno isprobaj ovu moju tvrdnju, pa ispod negiraj laži i podrži upravu.

ps. lična prepucavanja prebacite na PP.
Hoce li biti jos kakvih tekstova iz sehare o "alarmantnoj" situaciji u Zeljeznicaru?
Za zivot cijeli !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:55

E jbg ja kontao ti se povukao a ti dodao jos malo :mrgreen:
Kome prijetim? molim fino screen shot, te profile kako kazes itd. pa ih ovdje ili na pp. posto me povezujete sa svim i svacim, da nebi nedo bog SIPA dosla po mene, jer eno vec @Amazon aminuje i daje mi neke naznake :mrgreen:
To vase etiketiranje, optuzbe i izmisljanja postaju sve izlizanije, ili nesto novo dajte ili nemojte nista

Jeli ti znas ko je nama trener? ko ga je doveo?
Ocekujes da prognoziram nesto sto ni sam Janez ne zna, taktiku ce promijeniti to je sigurno, garant cemo se zatvoriti i cekati prekide, jer igramo protiv Zrinjskog, sve u svemu dobiti moramo, u slucaju poraza ili remija otvara nam se dzehenem, o ostalom necu ni da mislim ...
1921'

BiggieSmalls
Kontakt:

Post Postao/la BiggieSmalls » 17 avg 2016, 16:59

Da ispoštujem još jednom komšiju i da ne trujemo više temu...kaže ti da će od sada izbjegavati djecu u Švrakinom, zahvaljuje se na upozorenju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot i 18 gostiju.