Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma ako tu ne bude, radit će Musa, on je sklopio ugovor sa EnverSportom. Čovjek direktno iz Melbourna došao. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bit će stream na youtube-u protiv Belgije i Crne Gore, a protiv Makedonije će biti na njihovoj nacionalnoj televiziji.

hoce li igrat' Tele i Juka, pitam jer iz nekog razloga kontam da neko od njih ima neku povredu, ne znam da li sam to umislio ili sam procitao negdje :lol:
Pu, pu, puChinaglia je napisao/la:hoce li igrat' Tele i Juka, pitam jer iz nekog razloga kontam da neko od njih ima neku povredu, ne znam da li sam to umislio ili sam procitao negdje
1.5 kvota na nas, poklon

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Wwin nas nema u ponudi oca im yebem. Samo Crna Gora : Makedonija, a uložio bi veći ulog na nas.mirzatele je napisao/la:Pu, pu, puChinaglia je napisao/la:hoce li igrat' Tele i Juka, pitam jer iz nekog razloga kontam da neko od njih ima neku povredu, ne znam da li sam to umislio ili sam procitao negdje [emoji38]
1.5 kvota na nas, poklon
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jedva cekam mikija i nureta da vidim u tandemu. Kako mi je drago vidjeti ih u dobroj atmosferi, raspolozenju, skupa se slikaju, zezaju, ocigledno da su svjesni svoje uloge i vjerujem da ce jedan drugog nadopunjavati, a ne hraniti svoj ego i otimati se oko uloge vodje u ekipi jer su zapravo to obojica.
Nekada davno sam to spomenuo, jos dok je ona afera oko Juke bila aktuelna, da me je nerviralo sto nije izmedju njih bilo ama bas nikakve javne komunikacije i podrske putem socijalnih mreza. Danas je je to potpuno drugacija situacija.
Bas se radujem danasnjoj utakmici.
Nekada davno sam to spomenuo, jos dok je ona afera oko Juke bila aktuelna, da me je nerviralo sto nije izmedju njih bilo ama bas nikakve javne komunikacije i podrske putem socijalnih mreza. Danas je je to potpuno drugacija situacija.
Bas se radujem danasnjoj utakmici.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo postavi.remA1 je napisao/la:Bit će stream na youtube-u protiv Belgije i Crne Gore, a protiv Makedonije će biti na njihovoj nacionalnoj televiziji.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima link koji post iznad... Valjda je to taj.High je napisao/la:Samo postavi.remA1 je napisao/la:Bit će stream na youtube-u protiv Belgije i Crne Gore, a protiv Makedonije će biti na njihovoj nacionalnoj televiziji.![]()
- bosnacazin
- Kontakt:
ako ko ima link za statistiku, nek nabaci
http://www.fibalivestats.com/u/MSL/314277/bosnacazin je napisao/la:ako ko ima link za statistiku, nek nabaci
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Musa, Tele, Nurk = SEX
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hajde! 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da i ovo vidimo. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Koga samo briga za nekim tamo cetvrtfinalom i OI, kad smo se svi toliko zaljeljeli ove repke. Ima l' ljepsa himna na svijetu? 

Htjedo da napisem. Uh_dreamer_ je napisao/la:Musa, Tele, Nurk = SEX

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kakvi god bili ili kako god igrali, ali svaki put na himnu srce zalupa jace
Hajmo BIH...

Hajmo BIH...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To je to.Federer17 je napisao/la:Koga samo briga za nekim tamo cetvrtfinalom i OI, kad smo se svi toliko zaljeljeli ove repke. Ima l' ljepsa himna na svijetu?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mirza sa zemlje pali trice
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.