FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Incognito87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 15:23

Hrasno1921 je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:Zar nije bio Dogan najbolji u državi a Šerbo samo pijun uprave? Kako se sad to promjeni?
Moja greska :crazy:

Mislio sam na Dogana, halali te :D

PS. Markovic zamjena za Matjasica jednog od najboljih veznjaka Slovenacke lige :mrgreen:
Onda pretpostavljam da znaš za koliko novca nas je oštetio pomenuti, kao i to da je odbio i ocjenio jednog dječaka kao netalentovanog, a danas taj dječak sa 16-17 godina vrijedi lijepe pare.

I nemoj Boga ti pokušavati da izgledaš nepismeno pa pisati "halali te" i slično, kad si ti vrlo pismen. Nemoj dan pismen dan nepismen biti. :thumbup:
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 15:24

Markovic je zadnji vezni, a Matjasic lijevo krilo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 15:27

Prica o Doganu je prica ljudi iz kluba, taj covjek prije svega iza sebe ima rezultate i oni govore sve o njemu, sve ostalo su izmisljotine u pokusaju diskreditacije covjeka, uostalom treba uporediti omladinsku skolu pod njegovim vodstvom i ovo sto imamo danas i sve je jasno kao dan.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 17 avg 2016, 15:28

Hrasno1921 i Incognito87 ce uskoro saznati da se poznaju, cak da piju kafe u istom drustvu 2-3 puta mjesecno. :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 15:33

Za Dogana sam cuo dosta dobrih stvari, ali mi je onda malo promjenilo misljenje o njemu informacija o njegovom nadobudnom stavu prema malom Hadzicu i njegovim roditeljima i slanje njih u 3 pm i pokazivanje pravca kojim se ide na Koševo. Mali prelazi u Sarajevo i vidimo sta radi, rusi sve moguce rekorde po broju golova, vjerovatno i najveci talenat u generaciji na nasim prostorima i logicno ogromna finansijska inekcija u buducnosti za komsije nazalost.

Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 17 avg 2016, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 15:34

Hrasno1921 je napisao/la:Prica o Doganu je prica ljudi iz kluba, taj covjek prije svega iza sebe ima rezultate i oni govore sve o njemu, sve ostalo su izmisljotine u pokusaju diskreditacije covjeka, uostalom treba uporediti omladinsku skolu pod njegovim vodstvom i ovo sto imamo danas i sve je jasno kao dan.
Priča o Doganu je priča brata i oca dječaka koji je jedan od najboljih omladinaca u državi, a Želio je doći u naš klub. Zašto nije, pitajmo gospodina Dogana. Zašto gospodinu nije odgovaralo da se novac uplaćuje na žiro račun i zašto je insistirao da se novac daje "na ruke" ili "u koverti"? To i još mnogo pitanja. I ta priča da je omladinska škola radila nešto specijalno pod njegovim vodstvom je priča za malu djecu. Naišla je dobra, bolje reći odlična generacija ili dvije u kojoj je bilo malo više kvalitetnijih igrača nego inače i to je to. Uostalom od toliko djece koja treniraju u klub naći će se 5 da odudaraju kvalitetom. Da je on imao neki ogroman uticaj na tu djecu, i nije baš.

EDIT: Evo čovjek potvrdi moje pisanje.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 17 avg 2016, 15:40

aleksandar_veliki je napisao/la:Muerte, potvrdu sam iz Centra dobio prije desetak dana, a u isto vrijeme supruga mi je zaglavila u bolnicu. Predporodjajni problemi ali hvala Allahu sad je ok iako je jos u bolnici. Tako da je bilo stvari mnogo bitniji. Davim te s privatnim problemima, no lijepo si pitao i zasluzujes odgovor.
Tekst je napisan u cudno vrijeme i izgleda kao da se cekalo samo neka kriza za objavu. Doljevanje ulja na vatru. Kako god nije neka bitna vijest.

Drago mi je da sve dobro proslo. Brz oporavak

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 15:41

Da nije taj mali iz Dogloda? ako jeste onda bolje da ja nista ne pisem o komplet toj familiji, njihovim ciljevima, menadzerima i svemu ostalom, posto u omladinskom pogonu FKS imaju dva Hadzica, ja prije svega mislim na ovog starijeg, koji takodjer ima brata "fudbalera".

Sva ta prica ako je tacna onda ih je Dogan trebao i isamarati od oca, brata do malog ... :salut:
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 avg 2016, 15:44

Muerte je napisao/la: Tekst je napisan u cudno vrijeme i izgleda kao da se cekalo samo neka kriza za objavu. Doljevanje ulja na vatru. Kako god nije neka bitna vijest.
Ja to gledam ovako, nije bitno da li Tica zna ili ne, bitno je zasto se prijavio na konkurs gdje je uslov profi licenca koju on nema.

To je isto kao da se na konkurs gdje je uslov fakultet, prijavi neko sa srednjom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 15:45

Stara i oprobana taktika forumaša pod nickom Hrasno1921 pod nazivom "kad ne znaš šta ćeš i dođeš do zida, ti slaži nešto jer i onako nemaš stida". :rol:

Virtu4l je napisao/la:
Muerte je napisao/la: Tekst je napisan u cudno vrijeme i izgleda kao da se cekalo samo neka kriza za objavu. Doljevanje ulja na vatru. Kako god nije neka bitna vijest.
Ja to gledam ovako, nije bitno da li Tica zna ili ne, bitno je zasto se prijavio na konkurs gdje je uslov profi licenca koju on nema.

To je isto kao da se na konkurs gdje je uslov fakultet, prijavi neko sa srednjom.
Koliko je bilo uopšte prijavljenih sa PRO licencom? 0, eto koliko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 avg 2016, 15:48

I znaci ako nema niko sa fakultetom primice mene sa srednjom?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 15:49

:facepalm:

Da mozda ne vodis klupsku spin politiku kluba?

Ako je o doticnima rijec, onda mi je iskreno drago sto je do toga doslo, sto dalje od nas to bolje, ciganija i ucjenjivaci nam ne trebaju, dabogda mali zavrsio ko Dzeko ali stipu ...

PS. neka te na forumu, budi malo aktivniji, bit ce zanimljivije :D
1921'

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 avg 2016, 15:53

Kao što vidimo klub nam je jako uredjen da je problem Dogan i pare u koverti ako je uopce tacno.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 17 avg 2016, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 15:55

Hrasno1921 je napisao/la:Da nije taj mali iz Dogloda? ako jeste onda bolje da ja nista ne pisem o komplet toj familiji, njihovim ciljevima, menadzerima i svemu ostalom, posto u omladinskom pogonu FKS imaju dva Hadzica, ja prije svega mislim na ovog starijeg, koji takodjer ima brata "fudbalera".

Sva ta prica ako je tacna onda ih je Dogan trebao i isamarati od oca, brata do malog ... :salut:
Nije, mali je iz Švrakinog. A ev sto se tice tih transfera i menadzerskih voda, evo ti svih Ćukovih pa malo odvadi ono sto si nadodao:
http://www.fieldoo.com/SasaCuk

Pola ovih sto si ti naveo je doslo preko Islamagica ili nekog treceg, mada generalno mi smo malo trziste da bi imali vise nekih menadzera i razvijenu tu mrezu, bar za ove "kvalitetnije" igrace. Kod nas u globalu ti par menadzera drzi sve klubove, eno ti ocit primjer Husarić drzi pola Sarajeva i Slobode, a i u Zrinjskom cak ima svojoh igraca. Pa kod nas ovaj Cuk je i Djermanovicu i Kosticu menadzer, pa Kostic otpisa Djermanovica poslije par treninga, cak mu je i finih psovki na slovenackom uputio Djermanovic na rastanku [emoji2] [emoji2]

Btw. Zna li neko koliko se čeka za print imena i broja na dresu, poslije Viteza sam otklonio sve sumnje koga cu na ledja [emoji2] [emoji41] [emoji41]

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 17 avg 2016, 15:58

nisam dugo pisao, ali sad kad vidjeh da u zadnje vrijeme kritička svijest i profesionalni standardi rastu, rekoh sebi - Moram vala! ovo se naravno odnosi na admine/novinare koji, unatoč nekim elementarnim pravopisnim greškama, pokazuju zavidan nivo istraživačkog novinarskog nerva. kako sam i sam iz te profesije (već nekoliko godina se bavim drugim stvarima) znam kolliko je tu autocanzure i cenzure, ali kada pišu o Želji...toga nema. beskompromisno se piše i udara na najbolju posljeratnu upravu (imam dovoljno godina da pamtim raznorazne hohštaplere, piljare, neznalice i sl koji su "vodili" naš klub), pitam se zašto. i zašto baš sada? kada je jasno da smo u procesu, nevjerovatno važnom procesu. kada se očigledno pokušava nešto uraditi. zar je to vama nejasno, nevidljivo, neshvatljivo...ili je nepoželjno? jasno je da su u sportskom segmentu fulili u nekim stvarima, ali strateški su postavili klub na noge, jasne vizije, vratili emociju, pripasnost i vjeru u ovo što se radi. griješi se, i još će - ali sam prilično siguran da će se izgurati ovo. ŽTJMT

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:01

Fieldoo mjerodavan ? :facepalm:

Cuk je jedna obicna varalica i preverant koji odgovara ovima u klubu, a to se vidi i po transferima, njegov vrhunac nakon dovodjenju bruku igraca jeste dovodjenje za trenera Kostica, to je ta Slovenacka veza Misimovica i Megamixa, da je barem doveo igraca da je pojacanje kako treba nista ja nebi rekao. Medjutim sve sami polovnjaci, koje uhljebljuje kod nas, najbolje je da se raspitas sta mu je Amar porucio kada mu je nudio igrace u periodu kada je pokusavao vecerama da kupi povjerenje i status, sve ostalo se zna.
1921'

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 17 avg 2016, 16:02

Virtu4l je napisao/la:I znaci ako nema niko sa fakultetom primice mene sa srednjom?
Naravno da ne.
Uostalom prvi tim su nam vodili ljudi bez te licence, kao i u još par timova lige, tako da.

Evo opet me @Qwerty90 preduhitri.

@Hrasno1921 ma uletim ja buraz po malo, samo recimo meni je bezveze čitati kako se ti zapetljaš u svojim lažima pa te ljudi isprosipaju i ti onda nestaneš ili pozivaš na banove :rol: Zanimljivije je bilo kad si sa djetetom protestovo pred opštinom, pričo kako je Džemo naružio Koldžu i kako si kum sa Sanelom :mrgreen: Ove sad montaže nekih poruka, brojanje stolica i to.. Ma to je prdimahovina, previše dosadno i nemaštovito. :thumbup: :wave:

Pa kod Amara je Vareu doveo :rol: Opet si se zapetljo yebem mu miša.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 17 avg 2016, 16:07

Hrasno1921 je napisao/la:Fieldoo mjerodavan ? :facepalm:

Cuk je jedna obicna varalica i preverant koji odgovara ovima u klubu, a to se vidi i po transferima, njegov vrhunac nakon dovodjenju bruku igraca jeste dovodjenje za trenera Kostica, to je ta Slovenacka veza Misimovica i Megamixa, da je barem doveo igraca da je pojacanje kako treba nista ja nebi rekao. Medjutim sve sami polovnjaci, koje uhljebljuje kod nas, najbolje je da se raspitas sta mu je Amar porucio kada mu je nudio igrace u periodu kada je pokusavao vecerama da kupi povjerenje i status, sve ostalo se zna.
Hahahahah, NE nije, ti si mjerodavan. I izvini nije Islamagic nego Bilalagic.

slika

BiggieSmalls
Kontakt:

Post Postao/la BiggieSmalls » 17 avg 2016, 16:07

Hrasno1921 je napisao/la:Fieldoo mjerodavan ? :facepalm:

How yes no.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 17 avg 2016, 16:09

Incognito87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I znaci ako nema niko sa fakultetom primice mene sa srednjom?
Naravno da ne.
Uostalom prvi tim su nam vodili ljudi bez te licence, kao i u još par timova lige, tako da.

Evo opet me @Qwerty90 preduhitri.

@Hrasno1921 ma uletim ja buraz po malo, samo recimo meni je bezveze čitati kako se ti zapetljaš u svojim lažima pa te ljudi isprosipaju i ti onda nestaneš ili pozivaš na banove :rol: Zanimljivije je bilo kad si sa djetetom protestovo pred opštinom, pričo kako je Džemo naružio Koldžu i kako si kum sa Sanelom :mrgreen: Ove sad montaže nekih poruka, brojanje stolica i to.. Ma to je prdimahovina, previše dosadno i nemaštovito. :thumbup: :wave:

Pa kod Amara je Vareu doveo :rol: Opet si se zapetljo yebem mu miša.
:lol:

Ima li sta novo, ili je sve po starom?

Kao i predhodnih puta ja opet fino molim da mi se objasni ta prica oko kumstva, opstine i djeteta, jer vase spinovanje nema smisla ako barem nesto od toga ne znam, ili ste me zamijenili sa nekim ili je ovo zbog mog pisanja na ovom forumu, trece nema :mrgreen:
Da nisam i tebe mozda negdje potkacio? cini mi se da jesam ili si se nasao prozvanim, sve u svemu moje pisanje ima smisla, evo javi se i Sasa Cuk da me "posellami" :lol: :urnebes: :urnebes:

Jedini igrac kojeg je "uvalio" za vrijeme Amara jeste Varea, jedan jedini za razliku punih autobusa igraca sto sada radi ;)
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.