RIO 2016 - Općenito

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

akisarajevo92
Kontakt:

Re: RIO 2016 - Općenito

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 avg 2016, 00:28

DANTES je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
DANTES je napisao/la:prvo pa muško.
Davor Štefanek, zlato
Već su krenula prepucavanja o njegovom porijeklu. :mrgreen:
Ispravi me ako griješim, je li ono Udovičić sa gostima na RTS-u na dan otvaranja prognozirao 16 medalja, tj. 8-16?

Na koga se još računa osim Spanovićke, vaterpol? Košarkaši, košarkašice i odbojkašice imaju teške zadaće.
mandić i bogdanović u tekvondou..
ali ta njegova prognoza je besmislica jbt. čak i da su strijelci uzeli 2 medalje koje su trebali
sada je realno da Srbija uzme jos minimum 5 medalja do kraja OI
Don't believe the hype.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 avg 2016, 00:30

akisarajevo92 je napisao/la: sada je realno da Srbija uzme jos minimum 5 medalja do kraja OI
ne vjerujem. daleko je to još
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2016, 00:31

Velik dan za komsije, jedni slave zlato i 3 polufinala, a drugi jos 4 ili 5 medalja.

Mi gledamo i ismijavamo sami sebe, kud ces gore, najneuspjesnija sportska nacija u Evropi, treba zakonom zabraniti bavljenje sportom u ovoj drzavi da se vise ne sramotimo na ovim velikim smotrama i festivalima sporta. Barem vise ne bi imali koga ismijavati i pljuvati, kad vec nemamo nista onda smo sampioni u tome. :mrgreen

Jedina drzava koja ima vise Nobela i Oscara od olimpijskih medalja.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 17 avg 2016, 00:32

Dajte bre pustite se Vanjine izjave koja je neutemeljena... Cijenio sam ga kao vaterpolistu, ali kao Vučićevog pajtosa, nimalo.

Srpski sportisti su do danas razočarali...Svi sem Nemeša.

Teniseri - ništa
Veslači - ništa
Strijelci - ništa (a tu su barem 2 medalje očekivane)
Ostalo ne treba ni pominjati.

Ekipe su za sada odlične.

Ostaje nam da vidimo dvije tekvondoistkinje, Španovićku i to je to.

5 medalja bi bila lijepa brojka, ali ništa spektakularno imajući u vidu da smo očekivali više. Mislim na navijače Srbije.

Velika je šteta što odbojkaši nisu na turniru, mislim da bi oni takođe bili u krugu favorita. Kao što je velika šteta što ološ vodi rukometni savez i što rukometašice nisu dobile priliku da igraju na najvećem takmičenju kao kruni karijere. Ne kažem da bi osvojile medalje, ali bi zasigurno imale šta pokazati. (jasno pod uslovom da su se plasirale i da su igrale u najjačem sastavu)

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 17 avg 2016, 00:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:Velik dan za komsije, jedni slave zlato i 3 polufinala, a drugi jos 4 ili 5 medalja.

Mi gledamo i ismijavamo sami sebe, kud ces gore, najneuspjesnija sportska nacija u Evropi, treba zakonom zabraniti bavljenje sportom u ovoj drzavi da se vise ne sramotimo na ovim velikim smotrama i festivalima sporta. Barem vise ne bi imali koga ismijavati i pljuvati, kad vec nemamo nista onda smo sampioni u tome. :mrgreen

tko je ovaj što nastupa za Njemačku u dizanju tegova -VELAGIC Almir :?:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 avg 2016, 00:44

branimir85 je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Velik dan za komsije, jedni slave zlato i 3 polufinala, a drugi jos 4 ili 5 medalja.

Ja znam da je iz BiH i da je bio na bar 2 igre, na svakim ga primijetim.

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 17 avg 2016, 00:59

samo 4 događaja se trenutno odvijaju na OI :D :D
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 avg 2016, 13:39

KingJamesMVP je napisao/la:Češki plivački tim snimio spot s Copacabane u stilu Baywatcha, isplati se pogledati:

Ovo sa strane je zanimljivo kad reporter ide po plaži pa ispituje ljude o Češkoj :mrgreen: Dvojica za sportaše navela Modrića i Mandzukica.
bazeni je napisao/la:Ma uzet će Fantela/Marenić najvjerovatnije zlato,ali nikad se ne zna kao danas sa Stipanovićem.Za Hrgovića ne znam kakve su mu šanse jer ide sad na svjetskog prvaka.Moguća medalja još za vaterpoliste i rukometaše ;)
Sent using Tapatalk
Taekwondo :zviz:
SlevinKelevra je napisao/la:
branimir85 je napisao/la:Te neke priče koje se povlače po portalima ,tko je tko ili odakle je,samo njima idu prilog -portalima,onda se okupe mase lajkuju ,komentiraju,jebhu mater jedni dugima,zato me ne zanima tko si,odakle si i iz koje si pichke matere :mrgreen: budi što želiš-srbin ,hrvat,bosanac ,musliman ,hercegovac ,eskim ,ciganin i to ti nitko ne može uzeti, makar se rodio na grenlandu a osjećaš se kao talijan-onda si talijan :D
:thumbup:

Index mi se sve vise gadi... Postali su klasicni clickbait portal, sa retardiranim naslovima i tekstovima kao ovaj od veceras.
Odavno su oni odvratni,al zanimljivo kako mi ih ni tone sranja oko nogometa koje su pisali nisu toliko zgadili kao kad su krenuli pljuvat po jednom našem bendu koji je nedavno prestao s radom.Dno dna.Tad sam za sva vremena zavrsio s njima.Da su jedini portal u galaksiji ne bi više kliknuo na njihov članak.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 avg 2016, 13:41

branimir85 je napisao/la:

bosnac (hercegovac) koji je otišao početkom rata iz bosne, nešto kao i hrustanović (i još mnogi drugi). velagić već ima doping istoriju itd :wave:

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 17 avg 2016, 13:44

malo se kasno ukljucujem u gledanje oi i vjerujem da se vec o ovome raspravljalo ali ako ima neko ok stream za gledanje svega u riu bio bi jako zahvalan.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 avg 2016, 15:12

:rol: :rol: :tokralju:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 avg 2016, 15:12

j3bem ti zeno majku :rol:

slika
Don't believe the hype.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 17 avg 2016, 15:16

:rol: :rol: :rol:

Možda je hemić.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 avg 2016, 17:50

Na RTRS non stop himna olimpijaca Srbije,o tome da Amela Tuku nazovu našim,ni govora

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 avg 2016, 17:51

filip13 je napisao/la:Na RTRS non stop himna olimpijaca Srbije,o tome da Amela Tuku nazovu našim,ni govora
Pa zvali su. :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 avg 2016, 18:33

filip13 je napisao/la:Na RTRS non stop himna olimpijaca Srbije,o tome da Amela Tuku nazovu našim,ni govora

ponavljaš identične komentare na više tema, a to na ovom forumu i na svakom drugom, za sobom povlači sankcije. :mrgreen:
Fino je što slušaš himnu srpskih olimpijaca, jes da je pjesma niđe veze, ali nema veze.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 avg 2016, 18:38

Jesu ovi Brazilci cudan narod, pune ovaj fudbal. A na ostalim ni da navire osim ako treba navijati protiv Argentine :rol:
Atletika, kosarka, rukomet dosta eventa prazni sektori.

Treba fudbal izbaciti sa OI..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 avg 2016, 18:53

tuzlak1987 je napisao/la:Jesu ovi Brazilci cudan narod, pune ovaj fudbal. A na ostalim ni da navire osim ako treba navijati protiv Argentine :rol:

Ni na fudbal ne idu ako nisu Repke.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 avg 2016, 18:57

tuzlak1987 je napisao/la:Jesu ovi Brazilci cudan narod, pune ovaj fudbal. A na ostalim ni da navire osim ako treba navijati protiv Argentine :rol:

jedina navijačka pjesma koji imaju je "pele je dao 1000 golova a maradona je narkoman"

mit brazil i fudbal je samo mit i ništa više, mi smo svi bili šokirani na svjetskom koji su oni levati, a ova olimpijada je samo to i potvrdila, i pokazala nam sve ostalo što ih karakteriše, tj isplivalo je sve ono najgore na površinu.

ako mene pitaš, argentina je u svakom pogledu miljama ispred njih. prvenstveno u fudbalu ali i u svemu ostalome. brazil ima bolje plaže, i tu se njihove prednosti završavaju. :wave:

još nešto, one priče fudbal je religija u brazilu itd, to su samo priče i ništa više. to je možda nekad bilo tako, ali već odavno nije ......

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 17 avg 2016, 19:03

to sam komentirao na pdf Atletika,kraljica sportova- top natjecanje na OI,stadion poluprazan :cry: ,kad se sjetim Londona,Pekinga itd igla nije mogla stati :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ljetne olimpijske igre - Rio 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.