RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Mont0
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Mont0 » 04 jul 2010, 12:26

Jucer je bio dobar :D
Support Velez, It's logical! ★

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 04 jul 2010, 14:07

@MontO , hvala na slikama.Rodjeni,brato
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 04 jul 2010, 16:04

Zna li iko spominju li se ikakva pojacanja jer kako Monto kaze,bilo je igraca ali nije to za Velez pa spominje li iko ko bi trebao doci ili se sve ceka kad se taj trener izabere?
I posto je derbi za 27 dana da li ce se ici na derbi posto vidim da klub navijaca bojkotujue???
Pitao sam mnogo raje i svi su mi rekli da idu pa bi vrijeme bilo da se nesto desi u pozitivnom smislu i u RA

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 04 jul 2010, 18:53

Koliko ja znam,svako je rekao da ce ici bez obzira na Klub navijaca,e sad...U pravu si,trebalo bi da se oglasi i Klub navijaca sa svojim stavom,za sada sute.Za pojacanja pretpostavljam da ce se sutra vise znati,kad dodje trener.Vrijeme je nas protivnik,ali mozda se uspije slozit kakva-takva ekipa.Navikli smo mi na to.Rodjeni,brato.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 jul 2010, 19:26

Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.

BRIGATA_ROSSA
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATA_ROSSA » 04 jul 2010, 20:25

Bosanski zmaj je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.
Kada s nadimkom "Bidon" :D Momak je veliki borac al mu nedostaje tehnike i sklon je greskama. Uz solidnog stopera bi vam mogao dati ruke.
MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jul 2010, 21:53

Bosanski zmaj je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.
Dobar je odlican igrac :mrgreen: :mrgreen: imama puno ponuda za njega kupite ga sto prije :D :D :? :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 04 jul 2010, 21:56

Uglavnom, trebamo biti zahvalni. I on je fino doprinio u predzadnjoj sezoni kada smo spasili premierligaški status.
Volim Velež makar vaki !!!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 04 jul 2010, 21:58

Ekipa je napisao/la:Uglavnom, trebamo biti zahvalni. I on je fino doprinio u predzadnjoj sezoni kada smo spasili premierligaški status.
Bravo, i ja to stalno govorim, ali eto, znas nes - je.bo nas.

Ima li sta novo danas, zna li iko ista ljudi moji, kada ce ici na pripreme, hoce li ici na pripreme, gdje ce ici na pripreme? Je li ona Austrija supljak neki ili ...
Support Velez, It's logical! ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 04 jul 2010, 22:15

Ma kakva Austrija, nemamo ni za Ruišta. :roll:
Volim Velež makar vaki !!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 04 jul 2010, 23:26

zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jul 2010, 23:32

Neka si nam rekao .... :lol: :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 05 jul 2010, 00:02

Ma izvlacio se Velez i iz gorih situacija pa ce nadam se i iz ove ali vrijeme nije nas saveznik i treba trener izabrat u roku dan ili dva i da se dovedu neka pojacanja uz postojeci kadar.
Koliko sam cuo,valjda ce se ici u Austriju ali ima do toga...ko li ziv a ko mrtav...

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 05 jul 2010, 00:05

Cuspajz je napisao/la:zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme
da je kojim slucajem bio malo neposteniji pa uzeo kes,nego je dobio po usima,a Velez za godinu dana izveo iz borbe za opstanak u borbu za Evropu i opet ne valja,nemozes bosancu udovoljiti da ga hebes :roll:
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 jul 2010, 00:38

kimbo je napisao/la:Neka si nam rekao .... :lol: :lol: :lol:
mah to sto ja kazem nije bitno , vazno je sto ce tabela pokazati jedino ako ti nisi u jablanici na mesu skontao kakva pojacanja pa mozda i ne bude tako :mrgreen:

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 05 jul 2010, 01:00

Kakva su ocekivanja za derbi protiv Zrinjskog ? :mrgreen:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 05 jul 2010, 08:27

Cuspajz je napisao/la:
mah to sto ja kazem nije bitno , vazno je sto ce tabela pokazati jedino ako ti nisi u jablanici na mesu skontao kakva pojacanja pa mozda i ne bude tako :mrgreen:
Najbolje pojacanje nam je odlazak Ibrakovica (sada ce na mene osuti drvlje i kamenje :D ) .... oko njega se vrte talovi , ugovori , preprodaja igraca zato bi mogao ubrzo proraditi neki restoran sa dobrom jagnjetinom oko Zenice . Ove godine je tamo sezona lova na jagnjad :D :D :D

A u Mostaru i da skupis tavlase sa zidicaaa i malo ih istreniras uvjek ces moci ostati u ovoj ligi. A imamo i ulozenog kapitala od prosle godine po principu usluga za uslugu. Mislim da ce Zeljo ove godine prosipati bodove protiv Veleza a ni Zvijezda i Celik nisu daleko :D :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 05 jul 2010, 09:16

kimbo je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
Najbolje pojacanje nam je odlazak Ibrakovica (sada ce na mene osuti drvlje i kamenje :D ) .... oko njega se vrte talovi , ugovori , preprodaja igraca zato bi mogao ubrzo proraditi neki restoran sa dobrom jagnjetinom oko Zenice . Ove godine je tamo sezona lova na jagnjad :D :D :D

A u Mostaru i da skupis tavlase sa zidicaaa i malo ih istreniras uvjek ces moci ostati u ovoj ligi. A imamo i ulozenog kapitala od prosle godine po principu usluga za uslugu. Mislim da ce Zeljo ove godine prosipati bodove protiv Veleza a ni Zvijezda i Celik nisu daleko :D :D
mah to za ibrakovica se slazem ali htio sam reci da je njegova politika dovela sad velez u nezgodnu situaciju sa pojacanjima na godinu jer svi su otisli a marke se nije dobilo ,gledajuci igracki kadar i sitaciju bez trenera 25 dana prije prvenstva ne lici mi na dobro ali valjda ce se promijeniti ,a zelju pobijediti u eri amara osima je nesto sto se vidi jednom u 20 i nekoliko utakmica tako da se ne brinem oko ishoda sa vama :mrgreen:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 05 jul 2010, 09:24

CrnoCrveni je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme
da je kojim slucajem bio malo neposteniji pa uzeo kes,nego je dobio po usima,a Velez za godinu dana izveo iz borbe za opstanak u borbu za Evropu i opet ne valja,nemozes bosancu udovoljiti da ga hebes :roll:
Samo što smo mi Hercegovci, a poznato je da Bosancima teško možeš nešto dokazati. :mrgreen:
Sa onakvim igračima kakve je Velež imao lani mogla se europa najmanje uzeti.Ja sam i dalje toga mišljenja da smo po imenima bili jači od recimo Želje koji je bio prvak.Ali Osim je pokazao kako možeš sa par dobrih i više prosječnih igrača sastaviti ekipu za titulu.Mislim da će se većina sa mnom složiti, osim možda nekih Željinih navijača koji će reći da su oni "los galaktikos". :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 05 jul 2010, 14:00

Novi trener Veleža je Milorad Mitrović, stručnjak iz Srbije koji je proteklih dvadesetak godina proveo u Turskoj. Iako je direktor Veleža Sedin Tanović prije nekoliko dana izjavio da će trener Veleža sigurno biti iz Mostara, odbijenica od Džafića i Kalajdžića, neposjedovanje trenerske licence nekih drugih kandidata, natjerali su Tanovića na promjenu odluke.

Milorad Mitrović, srbijanski trener, rođen je 1949. godine. Trenersku karijeru je započeo u Šumadiji, da bi nakon toga tri godine proveo na klupi Radničkog iz Niša. Potom je otišao u Tursku gdje je radio u sedam klubova s kraćim 'izletima' na Cipru i u Kuvajtu.

Posljednjih sedam godina Mitrović je bez angažmana. Novog trenera u Veležu će predstaviti sutra, kad će biti predstavljen i vratar Senedin Oštraković, prvo igračko pojačanje koje u Mostar stiže iz Zvijezde. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.