što srbija?jestamaji je napisao/la:crna gora je u misiji osveteLillard je napisao/la:Nisu nam dali gola, a 4 minute su igrali s igračem više![]()
Crna Gora slijedi...prvo madžari, pa onda hrvatska i na kraju srbija
![]()
RIO 2016 - Vaterpolo
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Vaterpolo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
hrvati,srbi ,crnogorci da vidimo tko je uljez
ako budu grci balkanijada 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- alan_kardec
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la:hrvati,srbi ,crnogorci da vidimo tko je uljezako budu grci balkanijada
A ako budu Talijani, ex-yu protiv ostatka svijeta.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
timovi od kojih su gubili na olimpijadamaDANTES je napisao/la:što srbija?jestamaji je napisao/la:crna gora je u misiji osveteLillard je napisao/la:Nisu nam dali gola, a 4 minute su igrali s igračem više![]()
Crna Gora slijedi...prvo madžari, pa onda hrvatska i na kraju srbija
![]()

Bit će tu strašnih tekmi, do sada je maksimalno izjednačen turnir.
Crna Gora - Hrvatska je posebno zanimljiv par, a u drugom dijelu Srbija ipak ima veće šanse od Italije/Grčke mada ih ne treba otpisivat.
Crna Gora - Hrvatska je posebno zanimljiv par, a u drugom dijelu Srbija ipak ima veće šanse od Italije/Grčke mada ih ne treba otpisivat.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Svaka čast za Hrvatsku, lagano ušli u 1/2. Protiv Crne gore su u skupini bili puno bolji ali su na kraju jedva dobili +1
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
javier garcia igra za reprezentaciju hrvatske
za nas neupucene o cemu je ovde riječ? hrvatska uvozi igrače ili je ovo neki hrvat španskog imena i prezimena

nema potpisa
rođeni hrvat, vidiš mu po imenuAdmir_Sa je napisao/la:javier garcia igra za reprezentaciju hrvatskeza nas neupucene o cemu je ovde riječ? hrvatska uvozi igrače ili je ovo neki hrvat španskog imena i prezimena

to ti je onaj španac što je srbiji dao 5 golova u finalu sp 2009. valjda hrvati misle kad ne možeš da ih pobjediš dovedi nekoga ko je bio blizuAdmir_Sa je napisao/la:javier garcia igra za reprezentaciju hrvatskeza nas neupucene o cemu je ovde riječ? hrvatska uvozi igrače ili je ovo neki hrvat španskog imena i prezimena

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
gosparjestamaji je napisao/la:rođeni hrvat, vidiš mu po imenuAdmir_Sa je napisao/la:javier garcia igra za reprezentaciju hrvatskeza nas neupucene o cemu je ovde riječ? hrvatska uvozi igrače ili je ovo neki hrvat španskog imena i prezimena

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- ASD
- Kontakt:
U vaerpolu su repke kao i klubovi, mi glupani to ne znamo iskoristiti.Admir_Sa je napisao/la:javier garcia igra za reprezentaciju hrvatskeza nas neupucene o cemu je ovde riječ? hrvatska uvozi igrače ili je ovo neki hrvat španskog imena i prezimena
-
- Kontakt:
Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicica koji je igrao za Srbiju.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
KayserSose je napisao/la:Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicicakoji je igrao za Srbiju.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: $: RE: Re: RIO 2016 - Vaterpolo
Ima li i jedan nas sportista da nije Hrvat?DANTES je napisao/la:KayserSose je napisao/la:Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicicakoji je igrao za Srbiju.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- DragonReborn
- Kontakt:
Re: $: RE: Re: RIO 2016 - Vaterpolo
Đula MešterGunner4 je napisao/la:
Ima li i jedan nas sportista da nije Hrvat?

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Franjo bolan.DANTES je napisao/la:KayserSose je napisao/la:Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicicakoji je igrao za Srbiju.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- alan_kardec
- Kontakt:
KayserSose je napisao/la:Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicica koji je igrao za Srbiju.
Prvo se dogovorite sa Talijanima čiji je Vanja, pošto su ga i oni svojatali.
Gunner4 je napisao/la:Ima li i jedan nas sportista da nije Hrvat?
Ima Teodosić. On je luzer.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Dok je Vanja igrao u Zagrebu sam je spominjao hrvatske korijene.
Ali ako se čovjek osjeća Srbinom onda je što se mene tiče Srbin, kao što se npr. Darijo Srna ili Dado Pršo osjećaju Hrvatima iako nisu etnički Hrvati. Samo ste se uhvatili na malo jeftinog trolanja. 
P.S. Evo sad vidim da se stvarno zvao Franjo.
P.P.S. A evo izgleda da ima i talijanske korijene
Vanja Udovičić je otkrio kako su ga vaspitali roditelji.
- Roditelji su me odgajali kao Jugoslovena. Moja porodica je šarolika, a budući da mi je deda po očevoj strani Italijan, tako sam, osim srpskog i hrvatskog, dobio i italijanski pasoš.

P.S. Evo sad vidim da se stvarno zvao Franjo.

P.P.S. A evo izgleda da ima i talijanske korijene
Vanja Udovičić je otkrio kako su ga vaspitali roditelji.
- Roditelji su me odgajali kao Jugoslovena. Moja porodica je šarolika, a budući da mi je deda po očevoj strani Italijan, tako sam, osim srpskog i hrvatskog, dobio i italijanski pasoš.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
znam to, ali rođeni beograđanin je, a u porodici nema šta nema od srba hrvata, italijana....Kawhi je napisao/la:Franjo bolan.DANTES je napisao/la:KayserSose je napisao/la:Covjek ima dugu karijeru u Hr i igra iz ljubavi prema drugoj domovini. Ali u vaterpolu to nije cudno, pa recimo Soro i neki Dubrovcanin igraju za Brazila, a otprije su poznati slucajevi Gruzijca Comakidzea koji je igrao za Rusiju ili Hrvata Udovicicakoji je igrao za Srbiju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
17:30 Crna Gora-Hrvatska
21:30 Srbija-Italija
Nešto me vuče da bi se u finalu mogla gledati repriza finala EP iz Beograda u januaru.
Crnogorci mi dosta dobro izgledaju,i red je dao obezbjede više tu OI medalju u vaterpolu,a ovamo kontam da smo ipak jači od Talijana i da možemo do finala.
21:30 Srbija-Italija
Nešto me vuče da bi se u finalu mogla gledati repriza finala EP iz Beograda u januaru.

Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.