FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 20:04

Lakoste je napisao/la:Mi smo smijesan klub kad moze na jednu ovako odgovornu poziciju doci svala futa.
i Dino je Futa koja se fucala pa si ga volio :lol: :urnebes: :clap:
zavolićeš i ovu :tralala: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 avg 2016, 20:05

FrancescoTotti je napisao/la:
pasica je napisao/la:Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.
Evo kako ja vidim tog lika
slika

Sto se tice ove male direktorice, sve osim dinokia je napredak. Neka je, kad se znala prilika davat kramaru, laznim brazilcima i jesicu moze vala i njoj. Ima skolu. A to sto je zensko okacite macku o rep, ili se vratite koje stoljece nazad u vrijeme .

Helem nejse tri puta je veci problem ovaj ihtijarevic. Bivsi zeljovac kao i kreten kojeg imamo na klupi. Kao sto neko napisa u statutu zabranit pristup klubu onim koji su bili kod njih.
Za ovu poziciju ja ne vidim nikog drugog do Faruka Hadzibegica.

A kad ode kusturica uskoro abd, na njegovu poziciju staviti Fuada Muzurovica :salut:
Amin

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 avg 2016, 20:05

Vratiti Ibrakovica, danas nova pobjeda i trenunto je prvi na tabeli :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 20:06

Memara je napisao/la:Vratiti Ibrakovica, danas nova pobjeda i trenunto je prvi na tabeli :mrgreen:
pa ko bi se vratio iz Austrije?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 avg 2016, 20:07

joker90 je napisao/la:Da se Dino slikao ispod nekog mosta gdje se pisa, sa dvije flase vina, pijan ko guzica, mogu misliti sta bi Evander ovdje napricao. :kafa:
kod nas ti tako dobro istraze o osobi koja je potencijalni direktor, trener ili igrac u sarajevu da dodje do toga, kad nas je umalo vodio onaj četalj što se slikao s puškom sa onim genocidašem, ili sad u ovom slučaju djevojka koja se opijala i grudi izbacilava po fejsu, sada mjenja Dinu Selimovića

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2016, 20:11

DenchiNL je napisao/la:
to treba kompletnom klubu i svim uposlenicima....dakle jedan lik za Media Trening da prije nego se i jedan potpis ili predstavljanje obavi da mu/joj pređe kroz socijalne mreže i sve pobriše.....te da se utvrdi šta je ok da se komentira a šta ne....
Ne treba ti niko za to, mene da imenuju sutra na neku funkciju kao njena, bio bih svjestan da cu od totalnog anonimusa preko noci postati neko za kog zna svako ko prati sport u BiH i sam bih svoj profil procesljao i izbacio sve sto moze biti predmet sprdancije od strane dusmana i slicno. Znas kakvi su mediji i da se ovakve stvari jedva docekaju, ne samo kod nas, svugdje u svijetu. Meni je ofirno sto nam ovo radi u klubu, a evo raspitao sam se i detaljnije oko nje, al eto, svakom svoje. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 avg 2016, 20:12

DenchiNL je napisao/la: pa ko bi se vratio iz Austrije?
Niko, zato nam i ostaju ovi nasi domaci Hurta, Vlado, Husref, Sablja, Oda, Musa, Karacic i ostali "treneri" koji se samo vrte oko klubova. Nikad ozbiljnog trenera od njih sve ubleha do ublehe.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 20:13

joker90 je napisao/la:
Ne treba ti niko za to, mene da imenuju sutra na neku funkciju kao njena, bio bih svjestan da cu od totalnog anonimusa preko noci postati neko za kog zna svako ko prati sport u BiH i sam bih svoj profil procesljao i izbacio sve sto moze biti predmet sprdancije od strane dusmana i slicno. Znas kakvi su mediji i da se ovakve stvari jedva docekaju, ne samo kod nas, svugdje u svijetu. Meni je ofirno sto nam ovo radi u klubu, a evo raspitao sam se i detaljnije oko nje, al eto, svakom svoje. :salut:
pa molim te raspitaj se i za Dinu pa da se zajedno možemo nasmijat kako je fino ovo čeljade u poređenju....

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 avg 2016, 20:14

Ibrak lopov,ubica hostopler zlocinac ode iz kluba u austiriju boli ga patka da se ovdje pegla nakon svih lazi i bljuvotina,onda se na Dinokia okomismo ode i on evo sad ce na Ihtiijarevica ne znam iz kojeg razloga pa onda na ovu hanumu. Niko nikad valjo nije niti ce nam valjat. Neki stp ovdje palamude jos nisu skontali da je Dino i jos neki na osnovu titula i evrope i svega ostalog imali kredit vise ga nemaju i da Tan odlucuje,kako se ovdje pisalo da je Dino glavni i da on bodi sve u klubu poklopise vas otkazom laganim

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 16 avg 2016, 20:15

Stvarno ne znam šta bih rekao za ovu novu direktoricu, ali sigurno ne može biti gora od one stare :D

joker90 je napisao/la:Mogla je bar malo editovati ili pobrisati ove slike ispod nekih mostova, sa vinom u ruci(kiselom i sokom sto bi rekao Evander hahah), kad je saznala da ce biti imenovana na jednu ovakvu funkciju. Ovako je razvukose po forumima, fb, ispade droljetina prvi dan odmah. Nadam se da je sposobna, inace ce ovo biti vece ofiranje nego ista do sada. :zviz:
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Das Ist Walter

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 avg 2016, 20:17

DenchiNL je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
pa molim te raspitaj se i za Dinu pa da se zajedno možemo nasmijat kako je fino ovo čeljade u poređenju....
Pa ja Dinu prozivam evo mjesecima i tjeram iz kluba, slazem se da je vnago od frajera, nemam sta se dalje raspitivati. Ako cemo ovu porediti sa Dinom, blago nama. Ne odgovori niko na ona pitanja koja je postavio @PitarBordo!

Lijeva umjesto Kuste, desna umjesto Kantardzica, samo nek imaju fakultet zavrsen! :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 20:18

Hoce li mi iko objasniti sta je kompromitirajuce u tome sto neko se slika golog pupka i sa flasom u ruci, a pritom ima dvadeset i kusur godina?
Pa zar smo toliko zaostalo drustvo da to smatramo nemoralnim?
Smije li sutra ona otici na more i skinuti se u kupaci?
Smije li se sa momkom slikati zagrljena?

Gdje ba zivimo, u Saudijskoj Arabiji ili u sekularnoj drzavi gdje vlada jednakopravnost polova?

Haj sad svi udjite na profile svojih sestara, djevojaka, zena, pogledajte im slike, pa se onda opet ovdje vratite i komentarisite.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 16 avg 2016, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 16 avg 2016, 20:18

Evander je napisao/la:I jos jednom da naglasim, ONA JE ZA SAD SAMO VRSIOC DUZNOST!
Ne znaci da ce za mjesec dana biti tu gdje jeste.

U sustini, ja ne znam koga bi vi zelili na toj poziciji, kakav profil osobe.

Nekoga obrazovanog, elokventnog pametnog, zeljnog rada, ili recimo nekog bivseg fudbalera koji je jedva tri srednje zavrsio?
Ili pak nekog ratnog profitera koji ima bruku para i firmi, koji bi tu dosao da se malo promovise, a pritom ce gurnuti i malo svojih para?

NJEN POSAO NIJE DA TRAZI IGRACE I SLICNO!
bravo.niti je nas problem sta ona radi u slobodno vrijeme kao ni fudbaleri.sve sto mene zanima je kakav posao radw.za F.K.S.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 20:20

joker90 je napisao/la:
Pa ja Dinu prozivam evo mjesecima i tjeram iz kluba, slazem se da je vnago od frajera, nemam sta se dalje raspitivati. Ako cemo ovu porediti sa Dinom, blago nama. Ne odgovori niko na ona pitanja koja je postavio @PitarBordo!

Lijeva umjesto Kuste, desna umjesto Kantardzica, samo nek imaju fakultet zavrsen! :kafa:
stipu to raspitaj se ozbiljno ti kažem od čega se on oduzimo i sabiro, dosta raje zna....

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 20:24

DenchiNL je napisao/la:
joker90 je napisao/la:

stipu to raspitaj se ozbiljno ti kažem od čega se on oduzimo i sabiro, dosta raje zna....
Ma on je musko ;-)

Prosjecnom bosnji je gore djevojka od 20 godina sa flasom u ruci, nego muskarac na kokainu u kockarnici u drustvu 3 prostitutke.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 20:26

Evander je napisao/la: Ma on je musko ;-)

Prosjecnom bosnji je gore djevojka od 20 godina sa flasom u ruci, nego muskarac na kokainu u kockarnici u drustvu 3 prostitutke.
:D :salut: :shh:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 16 avg 2016, 20:31

Evander je napisao/la:Hoce li mi iko objasniti sta je kompromitirajuce u tome sto neko se slika golog pupka i sa flasom u ruci, a pritom ima dvadeset i kusur godina?
Pa zar smo toliko zaostalo drustvo da to smatramo nemoralnim?
Smije li sutra ona otici na more i skinuti se u kupaci?
Smije li se sa momkom slikati zagrljena?

Gdje ba zivimo, u Saudijskoj Arabiji ili u sekularnoj drzavi gdje vlada jednakopravnost polova?

Haj sad svi udjite na profile svojih sestara, djevojaka, zena, pogledajte im slike, pa se onda opet ovdje vratite i komentarisite.
pereš sa saudijskom arabijom pravo.
nemoj ovdje o vjeri da pričaš jer nije ovo vjerski forum, nemoj da ja počnem o vjeri da pričam ?
i da, boli na qrac za tom evropom i njihovom lažnom demokratijom i lažnim moralisanjem i lažnom brigom.
znači sutra da im atomska padne boli me q , ko što je i njih bolio q za nas od 92-95
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Lakoste
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 16 avg 2016, 20:34

Evander je napisao/la:
Bila bi i ona na koki da je imala da kesira. Ne moze svako smrkat. Klosarka koja je cugala dvole po parkovima i ispod mostova. Da je slika s vinom ili Jackom u renomiranom kaficu ne bih A napisao.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 20:34

Dabogda tebi sve zebnske osobe preselile u Saudisku Arabiju, a moje sve u Europu.
Posteno?

Iskreno i da na Arabiju padne atomska, boli me kuurac, kao sto je i njih bolio za nama 92-95

A sto se vjere tice, bukrum, ali na PP. Tu sam potkovan pravoooo ;-)

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 avg 2016, 20:36

Izadjite malo do grada pa vidite kako loce 90 posto zena,to su necije zene sestre,majke itd odite i na fb profile pa vidite slike i slicno a ovdje to nekom cudno haha mozda da nisam iz Sarajeva pa bi kontao da je ovdje moral na visokom nivou ja laznog morala haha sa 16 nema vise da su nevine a ne sta drugo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Vanja8 i 15 gostiju.