FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
od sad, pa na dalje i ubuduce-svi na zapad!! 

-
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:od sad, pa na dalje i ubuduce-svi na zapad!!

Povedi nas Sabrina!
Zbog Saida sam uzeo godisnju pa haman da sam pozalio al sad ipak nisam. Dino hvala ti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Tamo dalekoooomohz87 je napisao/la:Povedi nas Sabrina!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Samo mi nije jasno koga bi vi voljeli kao zamjenu za Dinu? Vidim da vecina objava je protiv direktorice.. Pa zena nije ni jedan dan na funkciji odmah su lavine negativni komentara..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Dino vrati se, sve ti je oprosteno 
P.S. Ostaje li on clan one organizacije, ili ce klub imenovati nekog drugog za to mjesto?

P.S. Ostaje li on clan one organizacije, ili ce klub imenovati nekog drugog za to mjesto?
koje organizacijeEvander je napisao/la:Dino vrati se, sve ti je oprosteno
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
klub je član , a on je izabran ispred kluba ako se ne varam (ECA)Evander je napisao/la:Dino vrati se, sve ti je oprosteno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trebao je biti Obuca ili SkoroBenjolos je napisao/la:Samo mi nije jasno koga bi vi voljeli kao zamjenu za Dinu? Vidim da vecina objava je protiv direktorice.. Pa zena nije ni jedan dan na funkciji odmah su lavine negativni komentara..

ps. jel istina ovo za Jagodica?
Mogla je bar malo editovati ili pobrisati ove slike ispod nekih mostova, sa vinom u ruci(kiselom i sokom sto bi rekao Evander hahah), kad je saznala da ce biti imenovana na jednu ovakvu funkciju. Ovako je razvukose po forumima, fb, ispade droljetina prvi dan odmah. Nadam se da je sposobna, inace ce ovo biti vece ofiranje nego ista do sada. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Citanje foruma i fb-a, samo je dokaz kako smo mi primitivno drustvo. Mi hocemo u Europu? Nikad tamo doci necemo jer smo zaostala stoka.
Da se Dino slikao ispod nekog mosta gdje se pisa, sa dvije flase vina, pijan ko guzica, mogu misliti sta bi Evander ovdje napricao. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
to treba kompletnom klubu i svim uposlenicima....dakle jedan lik za Media Trening da prije nego se i jedan potpis ili predstavljanje obavi da mu/joj pređe kroz socijalne mreže i sve pobriše.....te da se utvrdi šta je ok da se komentira a šta ne....joker90 je napisao/la:Mogla je bar malo editovati ili pobrisati ove slike ispod nekih mostova, sa vinom u ruci(kiselom i sokom sto bi rekao Evander hahah), kad je saznala da ce biti imenovana na jednu ovakvu funkciju. Ovako je razvukose po forumima, fb, ispade droljetina prvi dan odmah. Nadam se da je sposobna, inace ce ovo biti vece ofiranje nego ista do sada.
radio je Dino i puno gore stvari, samo ili on ili neka organizacija mu skrenula pažnju na te stvari....joker90 je napisao/la:Da se Dino slikao ispod nekog mosta gdje se pisa, sa dvije flase vina, pijan ko guzica, mogu misliti sta bi Evander ovdje napricao.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jarane, imas snimak gdje haman na glavu pada pijan u Parku Princeva.joker90 je napisao/la:Da se Dino slikao ispod nekog mosta gdje se pisa, sa dvije flase vina, pijan ko guzica, mogu misliti sta bi Evander ovdje napricao.
Ko je sta rekao?
Ovdje se cura napada zato sto se slikala golog pupka i sto drzi flasu u ruci.
Strasnooooo.
Kako nedolicno ponasanje za osovu od 20, 22 godine.
E pa volio bih vidjeti sestre, zene, djevojke svih ovih moralista.
Mi smo smijesan klub kad moze na jednu ovako odgovornu poziciju doci svala futa.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Polako, ne znam zaista zasto se svi strucnjaci pravite kada djevojka nije ni pocela da radi?
Ocigledno se vidi da je netko nju tu postavio da slusa naredenja i sprovodi jer sa 27 godina ne mozes do jake funkcije ako nisi neciji igrac, a pravi kolovodza svega je u pozadini.
Znam da boli, djevojka je adekvatno obrazovana, DA u struci, nije da vodoistalater ili moler prave planove i to boli, jer obrazovanje ova sredina ne prasta. Sada koliko je sposobna da se bori sa vukovima i mafijom, to je tesko ocekivati, ali da je netko u pozadini svega, to nije.
Ocigledno se vidi da je netko nju tu postavio da slusa naredenja i sprovodi jer sa 27 godina ne mozes do jake funkcije ako nisi neciji igrac, a pravi kolovodza svega je u pozadini.
Znam da boli, djevojka je adekvatno obrazovana, DA u struci, nije da vodoistalater ili moler prave planove i to boli, jer obrazovanje ova sredina ne prasta. Sada koliko je sposobna da se bori sa vukovima i mafijom, to je tesko ocekivati, ali da je netko u pozadini svega, to nije.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 16 avg 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo kako ja vidim tog likapasica je napisao/la:Kako hladno prodje vijest da je smece ihtijarevic zaduzen za sportski segment kluba? To je katastrofa koja je veca od ove radosti.

Sto se tice ove male direktorice, sve osim dinokia je napredak. Neka je, kad se znala prilika davat kramaru, laznim brazilcima i jesicu moze vala i njoj. Ima skolu. A to sto je zensko okacite macku o rep, ili se vratite koje stoljece nazad u vrijeme .
Helem nejse tri puta je veci problem ovaj ihtijarevic. Bivsi zeljovac kao i kreten kojeg imamo na klupi. Kao sto neko napisa u statutu zabranit pristup klubu onim koji su bili kod njih.
Za ovu poziciju ja ne vidim nikog drugog do Faruka Hadzibegica.
A kad ode kusturica uskoro abd, na njegovu poziciju staviti Fuada Muzurovica

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I oni su usminkani fasisti, puca mi **** za EuropomEvander je napisao/la:Citanje foruma i fb-a, samo je dokaz kako smo mi primitivno drustvo. Mi hocemo u Europu? Nikad tamo doci necemo jer smo zaostala stoka.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
E sada vise nema prozivanje bila bi poruka na kraju balade.
Zato džentlmenski sa tribine: Sabrina 2X, zlatna jabuko, crno oko moje dilber djevojko.
Zato džentlmenski sa tribine: Sabrina 2X, zlatna jabuko, crno oko moje dilber djevojko.

Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, Evander, napoleon72, riki46 i 44 gosta.