RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Općenito
Vise zapadna no sjeverna, ili barem miks te dvije. :mrgreen
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
vojvodina je na sjeveru yebem ga...rio_Ferdy88 je napisao/la:Vise zapadna no sjeverna, ili barem miks te dvije. :mrgreen
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nisam mislio na Vojvodinu :mrgreen
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nego?rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam mislio na Vojvodinu :mrgreen
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Samo da vam kažem da Dubrava ima 3 medalje.
Sila samo takva

Sila samo takva

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sto ti je rec svestran insan, malo kadija, malo jedan od najboljih olimpijaca u Riu.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nismo ni sumnjali.... ti ono bi iz zenicedubrava je napisao/la:Samo da vam kažem da Dubrava ima 3 medalje.![]()
Sila samo takva

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
4 smo uzeli: Perković (zlato), Hrgović (minimalno bronca), Stipanović (srebro), Fantela/Marenić (minimalno bronca)Lillard je napisao/la:Danas je dan D za Hrvatsku. U prilici imamo osvojit 5 medalja danas, od čega su 4 i više nego realne. Ajmooo!

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
I Štefanek je Hrvat. Dakle, 5 medalja.Lillard je napisao/la:4 smo uzeli: Perković (zlato), Hrgović (minimalno bronca), Stipanović (srebro), Fantela/Marenić (minimalno bronca)Lillard je napisao/la:Danas je dan D za Hrvatsku. U prilici imamo osvojit 5 medalja danas, od čega su 4 i više nego realne. Ajmooo!

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ma uzet će Fantela/Marenić najvjerovatnije zlato,ali nikad se ne zna kao danas sa Stipanovićem.Za Hrgovića ne znam kakve su mu šanse jer ide sad na svjetskog prvaka.Moguća medalja još za vaterpoliste i rukometaše 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Već su krenula prepucavanja o njegovom porijeklu.DANTES je napisao/la:prvo pa muško.
Davor Štefanek, zlato

Ispravi me ako griješim, je li ono Udovičić sa gostima na RTS-u na dan otvaranja prognozirao 16 medalja, tj. 8-16?
Na koga se još računa osim Spanovićke, vaterpol? Košarkaši, košarkašice i odbojkašice imaju teške zadaće.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mislim da ce uzeti 3-4 medalje u timskim sportovima, realno je ..Pogba je napisao/la:Već su krenula prepucavanja o njegovom porijeklu.DANTES je napisao/la:prvo pa muško.
Davor Štefanek, zlato![]()
Ispravi me ako griješim, je li ono Udovičić sa gostima na RTS-u na dan otvaranja prognozirao 16 medalja, tj. 8-16?
Na koga se još računa osim Spanovićke?
Realno svaka cast komsijama, mogu misliti koji je to osjecaj, imas zene u kosarci u polufinalu, vaterpolo muskarci polufinale, odbojka zene vjer polufinale kao i kosarka muskarci, stv svaka im cast dok mi (BiH) moramo ustajat u 3h ujutru da gledamo Tuku manje od dvije minute i onda
i uspjeh nam kad posaljemo na Olimpijadu sve sa strucnim stabom ljudi koliko ima jedan roster kosarkaski igraca ,koji bi uzitak sad bio gledat recimo ovdje kosarkase ili rukometase
,mislim da su i Srbi zadovoljni realno bolje je imati 3-4polufinalista u ovim "bitnijim i popularnijim" sportovima, nego neke 3-4medalje iz "lijevih" sportova sto su ih Hvati nakupili, mada i oni ne zaostaju puno ni u timskim vaterpolo polufinale, realno i rukomet za kosarku sam vec rekao gore

mandić i bogdanović u tekvondou..Pogba je napisao/la:Već su krenula prepucavanja o njegovom porijeklu.DANTES je napisao/la:prvo pa muško.
Davor Štefanek, zlato![]()
Na koga se još računa osim Spanovićke, vaterpol? Košarkaši, košarkašice i odbojkašice imaju teške zadaće.
ali ta njegova prognoza je besmislica jbt. čak i da su strijelci uzeli 2 medalje koje su trebali
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
kad oni yebu prska na sve stranePuma je napisao/la:

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- branimir85
- Kontakt:
Te neke priče koje se povlače po portalima ,tko je tko ili odakle je,samo njima idu prilog -portalima,onda se okupe mase lajkuju ,komentiraju,jebhu mater jedni dugima,zato me ne zanima tko si,odakle si i iz koje si pichke matere
budi što želiš-srbin ,hrvat,bosanac ,musliman ,hercegovac ,eskim ,ciganin i to ti nitko ne može uzeti, makar se rodio na grenlandu a osjećaš se kao talijan-onda si talijan 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- SlevinKelevra
- Kontakt:
branimir85 je napisao/la:Te neke priče koje se povlače po portalima ,tko je tko ili odakle je,samo njima idu prilog -portalima,onda se okupe mase lajkuju ,komentiraju,jebhu mater jedni dugima,zato me ne zanima tko si,odakle si i iz koje si pichke materebudi što želiš-srbin ,hrvat,bosanac ,musliman ,hercegovac ,eskim ,ciganin i to ti nitko ne može uzeti, makar se rodio na grenlandu a osjećaš se kao talijan-onda si talijan

Index mi se sve vise gadi... Postali su klasicni clickbait portal, sa retardiranim naslovima i tekstovima kao ovaj od veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.