Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 03 jul 2010, 02:55

elninho_resTO je napisao/la:
OLE SUPER FCB je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma ugl smo svi kamikaze,biosnia,ljlljani i zmaj ima i jedna vuvuzela meni se cini
Tu je i jedan Walter :idea:
tek sam sad vidio,cuj walter,nemoj vrijedjanja molim te--ponosni kamikaza
O kakvom vrijedanju ti pricas :?: :?: :?: :?:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 03 jul 2010, 18:19

elninho_resTO je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma ugl smo svi kamikaze,biosnia,ljlljani i zmaj ima i jedna vuvuzela meni se cini
Tu je i jedan Walter :idea:
tek sam sad vidio,cuj walter,nemoj vrijedjanja molim te--ponosni kamikaza
O kakvom vrijedanju ti pricas :?: :?: :?: :?:[/quote]
:mrgreen: nista licno,samo nivo ekipe :mrgreen:
i da cestitam cartonsima koji su uspjeli d nas obrukaju u ligi prvaka :mrgreen: 4-0 ,al eto,sljedece godine ocekujemo bolji rezultat jer ce ove godine ekipa koja zasluzujeo svojit prvenstvo
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

jocker12
Kontakt:

Post Postao/la jocker12 » 03 jul 2010, 19:18

Daj ba ljudi samo se vrijeđate,svađate ovo ono...Ova igra je da se zabavi covijek a ne da se svadjate.Sad mogu ja ispisati 2 stranice o tome kako je Walter dobio Vuvuzele ali sto da to radim,ljudi nas uzeli kako tako u 85.minuti,ruku na srce ljudi bolji bili,stvarali prilike...Nadam se da shvacate sta vam zelim reci

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 03 jul 2010, 20:51

ima razlike izmedju 2:1, 1:0 kada su obije aktivne ekipe.. ali izgubiti protiv botova 4:0 koji su identicni kao oni, malkice skuplji, ali zato igraju SAMI u ligi je SMIJESNO!!

cestitam im od srca..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 03 jul 2010, 23:05

Italia je napisao/la:ima razlike izmedju 2:1, 1:0 kada su obije aktivne ekipe.. ali izgubiti protiv botova 4:0 koji su identicni kao oni, malkice skuplji, ali zato igraju SAMI u ligi je SMIJESNO!!

cestitam im od srca..
i od mene cestitke e :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8-)

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 jul 2010, 00:48

faco 8-) :mrgreen:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 jul 2010, 02:36

Moze li se osnovati nova ekipa i da se ubaci u neku ligu, imam spremnih 11 igraca koji su zagrijani pa bi htjeo to da znam.

@Elninho, brate napisao sam tamo komentar i nadam se da nema nikakvih problema, hvala na vremenu i trudu sto posvetio meni, sretno u nastavku i vidimo su uskoro na terenu.
Tracy McGrady!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 04 jul 2010, 08:42

naravno, odma bi dosao novi tim

1 gk
4 defanzivca
5 veznih
3 napadaca

kada imaju kao free agenti u bih tj. novajlije automatski se formira novi tim..

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 12:48

Edo_Majka je napisao/la:Moze li se osnovati nova ekipa i da se ubaci u neku ligu, imam spremnih 11 igraca koji su zagrijani pa bi htjeo to da znam.

@Elninho, brate napisao sam tamo komentar i nadam se da nema nikakvih problema, hvala na vremenu i trudu sto posvetio meni, sretno u nastavku i vidimo su uskoro na terenu.
vjerovatno cete krenut od druge ali milim da cete moc napravit tim,sto se mene tice nije problem,drago mi je da sam navuko tebe ati jos 11 igraca na ovu igricu,i kasnije ce rec samo daffy i divljak navlace :mrgreen: ,na terenu se4e necemo u najboljme slucaju prije sljedece godine srest :D ,a onaj sto je piso na nasem forumu,nemoj ga shvatit ozbiljno ,al lik me je nasmijo isto uli henes sa džekom,ako nedodje poruka od sutra necu ga pustit za 5 mili :D :D :D
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 jul 2010, 17:34

Ma nije problem, covjek se salio ;) evo odlucili smo da ipak preuzmemo ekipu iz BiH i da igramo u drugoj ligi, e sad samo da znam kako naci tog divljaka koji bi mi mogao pomloci oko pravljenja nove ekipe?
Tracy McGrady!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 04 jul 2010, 17:37

Edo_Majka je napisao/la:Ma nije problem, covjek se salio ;) evo odlucili smo da ipak preuzmemo ekipu iz BiH i da igramo u drugoj ligi, e sad samo da znam kako naci tog divljaka koji bi mi mogao pomloci oko pravljenja nove ekipe?
To ti je menager tima Bosnia.Utd. Pošsalji mu privatnu poruku i pitaj ga šta te zanima ;)

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 jul 2010, 17:41

Strauss je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Ma nije problem, covjek se salio ;) evo odlucili smo da ipak preuzmemo ekipu iz BiH i da igramo u drugoj ligi, e sad samo da znam kako naci tog divljaka koji bi mi mogao pomloci oko pravljenja nove ekipe?
To ti je menager tima Bosnia.Utd. Pošsalji mu privatnu poruku i pitaj ga šta te zanima ;)
Hvala care
Tracy McGrady!!!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 17:43

mogo si kucat u search id divljak,al mozes otic i u bosnia united i vidjet menagera,on e vam pojasnit ,a puno cete nama svima pomoc ako buete u BIH a ako odete u hrvatsku ojacacete njih,nas oslabit a kasnije ce vam bit **** prec :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 17:46

Micron je napisao/la:
Micron je napisao/la:
elninho_resTO je napisao/la:eto ja sam zavrsio,cak sam vam se

i da vam dam tracak nade,speed mi vise nije ko nekad,od prije 10 dana sam ga presto trenirat pa je osto na nivou 67,nesto ali eto vidimo se na mecu,ustvari bice da sam brz pame necete ni vidjet :D
ma mogu se ja mjeriti sa tvoji 67 to je razlika od 6 ;) 61 vs 67 vidicemo
kera sto lagis cuj speed ti 61 fino pise mediocore 50-60 :mrgreen: nevalja ti to,a dobar vam onaj crnogorac al mi smijesno kako ih sm nalazite rejting 600 za 1 transfer poen :D ima dobar sliding tackle al opet mi nemoze primirisat :D
"BEEN THERE WON THAT"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 04 jul 2010, 18:34

PA kako ste vi osnovali svoje klubove, kao sto su Caroons, Kamikaze ili Bosnia UTD... pitam jer bih zelio da igramo sutrta navece a ovaj Divljak se jos nejavlja :cry:
Tracy McGrady!!!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 04 jul 2010, 18:50

Ako sam reko da se necu javljati na onom forumu ovdje hocu, samo da kazem nekima ovdje.

Da smo mi jucer obrukali nas a ne BIH zajednicu, BIH zajednica se moze obrukati samo kad nam reprezentaciu nakantaju sto ce vjerovatno biti cesto u pocetku.

I da pozdravimsve sa duplim acc. nadam se da necete dugo :D
Mes Que Un Club

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 04 jul 2010, 18:56

amertiger je napisao/la:Ako sam reko da se necu javljati na onom forumu ovdje hocu, samo da kazem nekima ovdje.

Da smo mi jucer obrukali nas a ne BIH zajednicu, BIH zajednica se moze obrukati samo kad nam reprezentaciu nakantaju sto ce vjerovatno biti cesto u pocetku.

I da pozdravimsve sa duplim acc. nadam se da necete dugo :D
:lol: :lol: to im radi :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 19:00

Edo_Majka je napisao/la:PA kako ste vi osnovali svoje klubove, kao sto su Caroons, Kamikaze ili Bosnia UTD... pitam jer bih zelio da igramo sutrta navece a ovaj Divljak se jos nejavlja :cry:
kad se kreira odredjen broj igraca ,neko je gore napiso tacno,tada oni automatski ulaze u jedan tim,tj mjenjaju bot team ,(npr bosnia je bila bot team 11,mi smo bili bot team 7-kamikaze) i onda dodje menagr u klub i preimenuje i tako su nastale ostale ekipe,vi bi trebali upast umjesto bot tima 15 ili 16 u drugoj ligi,al divljak ce vam to najbolje objasnit sacekaj da se covjek javi,i slazem se sa ovim postom koji je rekao da su kartonsi obrtukali sebe a ne zemlju,neslazem se da ce se nasa zemlja bruakt jel imamo dosta dobrih igraca,zato ostalim ostajwe da se potrude i postanu sampioni da bi i oni imali cast da se brukaju :mrgreen:
"BEEN THERE WON THAT"

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 04 jul 2010, 19:02

Edo_Majka je napisao/la:PA kako ste vi osnovali svoje klubove, kao sto su Caroons, Kamikaze ili Bosnia UTD... pitam jer bih zelio da igramo sutrta navece a ovaj Divljak se jos nejavlja :cry:
kad se kreira odredjen broj igraca ,neko je gore napiso tacno,tada oni automatski ulaze u jedan tim,tj mjenjaju bot team ,(npr bosnia je bila bot team 11,mi smo bili bot team 7-kamikaze) i onda dodje menagr u klub i preimenuje i tako su nastale ostale ekipe,vi bi trebali upast umjesto bot tima 15 ili 16 u drugoj ligi,al divljak ce vam to najbolje objasnit sacekaj da se covjek javi,i slazem se sa ovim postom koji je rekao da su kartonsi obrtukali sebe a ne zemlju,neslazem se da ce se nasa zemlja bruakt jel imamo dosta dobrih igraca,zato ostalim ostajwe da se potrude i postanu sampioni da bi i oni imali cast da se brukaju :mrgreen:
Accel. 35.22
Agility 34.51
Balance 33.16
Jumping 30.33
Speed 60.87
Stamina 38.92
Strength 31.73
Technical
Ball Cont. 46.31
Blocking 33.72
Curving 32.88
Dribble 37.39
High Pas. 36.31
Low Pas. 31.67
One touch 44.87
Tackling 37.88
Mental
Anticipation 33.44
Def. Pos. 37.2
Fearl. 36.63
Scor. Pos. 44.11
Vision 32.02
Finishing
Heading 31.14
Sh. Acc. 55.35
Shoot. Str. 51.29
umalo 61 i kamikaze su bile tim 6 a ne tim 7 bolje znam od tebe
a na tekm,i ces vidit da ti skilovi nista neznace da ti je sve 99 austavit cu te

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 jul 2010, 19:31

Micron je napisao/la:
Accel. 35.22
Agility 34.51
Balance 33.16
Jumping 30.33
Speed 60.87
Stamina 38.92
Strength 31.73
Technical
Ball Cont. 46.31
Blocking 33.72
Curving 32.88
Dribble 37.39
High Pas. 36.31
Low Pas. 31.67
One touch 44.87
Tackling 37.88
Mental
Anticipation 33.44
Def. Pos. 37.2
Fearl. 36.63
Scor. Pos. 44.11
Vision 32.02
Finishing
Heading 31.14
Sh. Acc. 55.35
Shoot. Str. 51.29
umalo 61 i kamikaze su bile tim 6 a ne tim 7 bolje znam od tebe
a na tekm,i ces vidit da ti skilovi nista neznace da ti je sve 99 austavit cu te
umalo,i normalno skilovi nemora nistaa da znace,ima nesto i u iskustvu,a ja bih se ubio da ej bio tim 7,al eto nije ni vazno,a da mi je 99,vjeruj nebi me mogo zaustavit jel bi to znacilo da sam ovisnik da igram svaki dan i konstantno jedno 2 godine i onda mi nebi nista mogli :mrgreen: ,a ovako se moram dokazivat da mi nemozete nista,al vidjecemo ;)

EDIT:znal se koje napravio grupu na FB,meni se cini da je neko iz bosnie mozda divljak,na svom profilu pravio dresove ;)
"BEEN THERE WON THAT"

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.