FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zip
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 16 avg 2016, 16:59

Koliko moras biti malouman pa odmah objavljivati slike :facepalm:

Sad cemo da vidimo kako ce biti bez Dine.
Nadam se da ga necete prozivati kao i sve ostale koje su navijaci tjerali.

Na hajr i na dobro.
Kad su otjerali Dinu, red bi bio i da sad sami doprinesu klubu i ne izbijaju mu pare nekakvim bakljama, problemima na stadionu, itd...

Nova stranica u FkS pocinje :) Da li ce biti uspjesnija od predhodne, ostaje da vidimo :)

Nadam se da cemo biti prvaci!!!

Sabinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 17:00

Lakoste je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Fudbal nije za zene, nek se uhvati krpe i kuhinje!
Buraz izvini, al ona ne igra fudbal, kako ja skontah.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zamisli muskarca kao direktora pedikir manikir radnje...
Nazalost, ne trebam zamisljati. Ima jedan takav slucaj. :oops: Iako ti poredjenje nije na mjestu. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 17:01

Zastone je napisao/la:znaci ako ti imas 15 godina ubio me dragi bog
Sta je problem

Ti si neki moralista i islamista koji ce osudjivati nekog sto se slikao golog pupka?

Idi na saff onda, ostavi se sportskih portala.

amorovski
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 16 avg 2016, 17:02

Lakoste je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Buraz izvini, al ona ne igra fudbal, kako ja skontah.

Zamisli muskarca kao direktora pedikir manikir radnje...
Znam jednog ocam...

Edit: za nadati se da ce bit bolje... Ha ja

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 avg 2016, 17:03

Steta sto nije dosla dok je Leon bio tu da je oplodi pa da imamo zalog za buducnost.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 17:03

@ultras
Slažem se da s ovim nismo ništa uradili krucijalno, samo hoću reć da nekad treba birati riječi. Nadam se da neće bit razloga da novu direktoricu nazivamo pogrdnim imenima.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 17:06

Obecajem, sta god da se desi, branit cu cast nove direktorice ovdje na forumu! :D

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 16 avg 2016, 17:07

Lakoste je napisao/la:Steta sto nije dosla dok je Leon bio tu da je oplodi pa da imamo zalog za buducnost.
Sta mislis ko im je prokrijumcario 3l Plavca u karanten? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 avg 2016, 17:11

dobra je direktorica al za propale meščini
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 16 avg 2016, 17:12

Ode Dino, napokon, vrijeme je bilo. Istina, na početku se radilo i više nego dobro, kasnije su prosuli svo mlijeko koje su pomuzli. Vidjelo se da ne znaju, da dosta muljaju i lažu, meni ništa ne znači taj početak jer se ovako završilo.

Promjene nastaviti vršiti ovako, ne od igrača i trenera nego od onih glavnih, koji biraju igrače i trenere.

Ja sam za odlazak i Edisa Kusturice i ostalih koji su na čelu kluba, nakon njih, mjenjao bi i sportskog direktora, šefa stručnog štaba i svih ostalih koji su zaduženi za sportski segment.

Koga dovest, kako i na koji način - NE ZNAM ali ZNAM da treba dovesti profesionalne i stručne ljude na svim pozicijama u klubu.

Na mjestu Edisa i Dine, dovesti pametne, stručne, školovane i profesionalne ljude, koji će raditi isključivo u interesu kluba, koji znaju koji je njihov posao, ne mješati se gdje ne treba, raditi transparentno, bez izjava i obećanja kao što su to radili ovi. Ko će takve ljude dovesti na mjesta onih koji se pitaju za skoro sve, ne znam ali sigurno postoji način.

Može li Ihtijarević odgovoriti zadatku? Mislim da ne može, nakon one izjave nakon Krupe čini mi se, zgadio mi se.
Navijači žele stručne, licencirane ljude, koji se "ne uče" na Sarajevu, koji svojim znanjem mogu dovesti kvalitetne igrače koji će unaprijediti igru i doprinijeti boljim rezultatima.

Stručan i licenciran trener, sa stručnim i licenciranim pomoćnicima!
Stručni i licencirani treneri u svim uzrastima.
Istina, za to treba para dosta više nego trenutno, ali bolje imati stručan stručni štab i slabije (manje plaćene) igrače nego loš stručni štab i bolje plaćene igrače.

Svako radi svoj posao, niko se ne mješa u tuđi, svako odgovara za svoj posao.

Dovoditi igrače isključivo iz naše lige kao što smo uradili sa Sarićem i Ahmetovićem. S obzirom da se ne plaćaju obeštećenja, teško je dovesti sve najbolje igrače lige ali se može dovesti većina jer bi svi igrači lige najviše volili igrat u Sarajevu ili Željezničaru.
Vremenom ulagati u igrači kadar i plaćati obeštećenja, prodavati najbolje igrače i dio tih para uložiti u pojačanja, isključivo iz naše lige.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 16 avg 2016, 17:12

Vratite nam jos Melisu Fazlibegovic!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 avg 2016, 17:13

zasto je Dino tek sad dobio otkaz, sta je to bilo? :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 avg 2016, 17:14

Sta me ovo doceka? :shock:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 17:14

Ove slike iz Tuzle nase nove direktorice su stare jedno 9-8 godina, potvrdjeno! Stari myspace profil (izbrisala) gdje je imali 17-18 godina. Ljudi nije ona 46 godina vec 27 i boli mene sta ona radi u privatnom zivotu, mene samo rad i rezultati interesuju ostalo me ne zanima.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 avg 2016, 17:15

Još da hoće lažnog Allegrija nogirati i dovesti ćelu Petrovića...hajde Adžo! :kafa:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 avg 2016, 17:16

Pozicija direktora ne donosi bas te sportske odluke s toga ne vidim cemu taj dio oko poznavanja iili ne fudbala.
Mislim da je jako bitno da se razdvoji posao sportskog segmenta i administrativnog, a ona neka uvede red u klub i da izbaci ove ubleharske i taldzisjek fazone i dosta -
to sto je zena a ne muskarac je meni nebitno, niti ima veze sa bilo cim mozda je 10x sposobnija od ovog feminiziranog
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 17:16

znači ti si za Dinin povratak? :clap:
Pantelija je napisao/la:Pozicija direktora ne donosi bas te sportske odluke s toga ne vidim cemu taj dio oko poznavanja iili ne fudbala.
Mislim da je jako bitno da se razdvoji posao sportskog segmenta i administrativnog, a ona neka uvede red u klub i da izbaci ove ubleharske i taldzisjek fazone i dosta -
to sto je zena a ne muskarac je meni nebitno, niti ima veze sa bilo cim mozda je 10x sposobnija od ovog feminiziranog
pa normalno , samim tim što je iz fudbala i ima neku diplomu iz tog svijeta je veliki + nad prethodnikom....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 avg 2016, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 avg 2016, 17:17

Čitam pojedine postove i ne mogu da vjerujem šta pišete. Vama je izgleda bolje da direktor bude neko ko je kupio fakultet u Banja Luci, neko ko nema pojma o fudbalu a mješa se u dovođenje igrača, ugrađuje se u ugovore (znam jednog igrača koji je trebao doći, a nije želio zbog našeg feminiziranog direktora). I znači želite ovakvog direktora, a ne želite osobu koja je završila fakultet u Madridu, živjela u Americi i ono što nam je najvažnije neće se mješati u sportski segmenat.
Nije nama problem samo Ihtijarević, problem je trener koji ne zna posložiti ekipu. Problem nam je dosad bio što ni za jednog igrača nismo plaćali odštetu, što će se nadam se promjeniti. I pored svega, mi nemamo loše igrače, po mom mišljenju, ali je problem što onaj koji treba da posloži ekipu, da im kaže u kojoj će formaciji igrati, onaj koji treba da ih psihički različito pripremi za Zrinjski i Čelik... e taj nema pojma o fudbalu.
Kad defanzivnog veznog budu igrali Mihojević ili Rustemović a ne Radovac, kad desno krilo bude igrao Hodžić, a ne Amer Bekić, kad Sarić bude igrao ofanzivnog veznog a ne lijevog beka, kad nam se golmani ne budu mijenjali svako kolo, e tad bi nešto moglo biti od nas.
SARAJEVO

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 17:17

Pantelija je napisao/la:Pozicija direktora ne donosi bas te sportske odluke s toga ne vidim cemu taj dio oko poznavanja iili ne fudbala.
:clap:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 avg 2016, 17:19

Ja Dinu ne mogu smisliti al Dino je za ovu Steve Jobs. E cuj zene i fudbal.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: SHZ82 i 32 gosta.