FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 16:09

bordobijeli je napisao/la:Ne vidim da ce biti neke specijalne promjene al eto ako nista malo ce pozitivnija atmosfera biti.
ne kontam i ona će krasti??? zar nije Dino lopov i sve najgore ???? otkud tolika ljubav sad prema njemu????
pasica je napisao/la:Dino na kraju ode sam, opet koliko toliko pokaza obraz. Sta cemo s ovima sto ga nemaju? Na kraju, ipak, nek mu je sretno. Sabrini sve najbolje, i da nas obraduje. Al puno mi jos kukolja moramo odstraniti. U sportskom segementu sve nestrucni ljudi (cast par izuzetaka).
Odlukom Vincenta Tana..... šta ima sam :D :wave: :thumbup: :clap:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 16 avg 2016, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 16:10

amorovski je napisao/la:
pasica je napisao/la:Dino na kraju ode sam, opet koliko toliko pokaza obraz. Sta cemo s ovima sto ga nemaju? Na kraju, ipak, nek mu je sretno. Sabrini sve najbolje, i da nas obraduje. Al puno mi jos kukolja moramo odstraniti. U sportskom segementu sve nestrucni ljudi (cast par izuzetaka).
Brate ja stvarno ne znam za sta je Edis navuko ogroman gnjev, mozda cak veci nego sto ima Dino. Ako nije, onda ce postat vremenom. Ako mozes pojasni sta ovaj radi, al nemoj samo rekla-kazala. Za Dinu je bilo da se ugrađuje u ugovore sa igracima, sa haadom, pa onda 80% fanshopa njegovo.. Ok, nema veze, otiso je. Sta je sa Edisom, zelio bih znat.. Mozes i na pp, necu dalje sirit, garantujem.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo i da nije ništa kriminalno u pitanju, i da nema talova, čovjek je patološki lažov i trol. Uostalom, veće su gnjide oni koji sve vide i znaju, a šute i samim tim to odobravaju. Mislim da je čak i prva rečenica dostatna.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2016, 16:11

Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce

Skauta otjerati, Ihtijarevića, hurtića i ekipu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 avg 2016, 16:11

bordobijeli je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ne vidim da ce biti neke specijalne promjene al eto ako nista malo ce pozitivnija atmosfera biti.
Ma upravo tako. Ne mislim da ce ista biti bolje.
Pogotovo što je jedan Ihtijarevic zadužen za sportski segment. Realno za njega je Ibrakovic život izmislio. Ali eto.
Pa dobro Ihtijarevic je tu par mjeseci i vec ga tjeramo to je nasa velika boljka niko nam nevalja.
Ne ulijeva mi povjerenje nimalo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 16:12

ledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce

:facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 16:14

ledesma je napisao/la:Raskinuti sa četkovićem, mikelom, hodžićem, novakovićem, crnkićem, bekićima1.2., projektom, hebibovićem... i dovesti 2 kvalitetna igrača da oru, i ostalo akademce

pa hoćel iko ostat jarane :lol: :urnebes: :clap:

za skauta bi se već složio kad su ga degradirali nekideeee :D :urnebes:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 16:14

Ihtijarević ne može Semjonu ni cipela okrenut u struci, a ovaj potonji se ne pita ništa u klubu, nažalost. Ne ferma ga niko.
PS, daj ledesma, uozbilji se malo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 avg 2016, 16:18

Bravo za sve navijace, Dino otjeran i pokazalo se jos jednom da ne mozes dovijeka biti tu ako su losi rezultati. Opomena I za druge. Ne znam kako ce izgledati ovo sa Sabrinom ali mi je drago da se pokazalo da ne mozes biti tu do kad hoces.

Odlazi Hurticu i treba postaviti Petrovica
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 avg 2016, 16:19

Skaut je neuništiv, svi odoše, al skaut ostaje

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 16 avg 2016, 16:20

Zasto ste naivni, pa taj Ihtijarevic je prije sezone trvdio nesto sasvim drugo kada ja pravac kluba u pitanju u kojem treba da ide. Gurnu ga u medije da daje izjave kada je njima cejf.. Lik je obicni pijun kao Hurtic koji trebaju da budu mete da bi se paznja skrenula sa pravih ubleha. To da se on nesta pita je nebuloza nad nebulozama. To su likovi koji kupe pljuvacku, sluze kao zivi stit. Budite pametni..

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 16 avg 2016, 16:20

Burberry46 je napisao/la:Bravo za sve navijace, Dino otjeran i pokazalo se jos jednom da ne mozes dovijeka biti tu ako su losi rezultati. Opomena I za druge. Ne znam kako ce izgledati ovo sa Sabrinom ali mi je drago da se pokazalo da ne mozes biti tu do kad hoces.

Odlazi Hurticu i treba postaviti Petrovica
kakav petrovic suska se da na klupu sjeda onaj kockar Jagodic
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 16 avg 2016, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2016, 16:20

@Sabinho da, daaa
@DenchiNL Ne mora to odmah, ali do zime se to rastjerati mora.
@uNbx Samo vi šutite, a oni nek kramare trpaju ;)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 avg 2016, 16:20

Bez dobrog sportskog direktora nema dobrih pojačanja, i bez dobrog trenera nema dobre igre i titula.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 avg 2016, 16:21

misliš da će ti ta dvojica koje dovedeš za lovu uzorati teren uozbilji se malo

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 16:22

ledesma je napisao/la:@Sabinho da, daaa
Ako im iko ne šuti, ja im ne šutim, al ne moš rastjerat sve živo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 avg 2016, 16:24

Sreca pa se ti nista ne pitas.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 avg 2016, 16:25

uNbx je napisao/la:
ledesma je napisao/la:@Sabinho da, daaa
Ako im iko ne šuti, ja im ne šutim, al ne moš rastjerat sve živo.

Hehe, pa jel valjaju? Kako igramo? Čemu da se s njima nadamo? Kako je bilo prošle godine?
Samo đaba pare bacamo, a oni se umislili da su igračine, majke im se nayebem neuhranjene...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 16:26

f0rest1946 je napisao/la:

Sreca pa se ti nista ne pitas.
I onda mu ova prica krene:
ledesma je napisao/la:Kadušić izgleda nije spreman, za ovaj teret. Al' i šiša uzima svoje. I mahalanje po gradu umjesto treniranje.
I taj bi akademce gurao sa "dvojicom sto oru", pa mu kasnije svi drugi krivi. E hljebu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 avg 2016, 16:26

slika
:salut:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 16 avg 2016, 16:28

uNbx je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
Brate ja stvarno ne znam za sta je Edis navuko ogroman gnjev, mozda cak veci nego sto ima Dino. Ako nije, onda ce postat vremenom. Ako mozes pojasni sta ovaj radi, al nemoj samo rekla-kazala. Za Dinu je bilo da se ugrađuje u ugovore sa igracima, sa haadom, pa onda 80% fanshopa njegovo.. Ok, nema veze, otiso je. Sta je sa Edisom, zelio bih znat.. Mozes i na pp, necu dalje sirit, garantujem.

Evo i da nije ništa kriminalno u pitanju, i da nema talova, čovjek je patološki lažov i trol. Uostalom, veće su gnjide oni koji sve vide i znaju, a šute i samim tim to odobravaju. Mislim da je čak i prva rečenica dostatna.
A meni djelovo nekako fino, dobar neki čičica.
Hajd ga znaj, možda je fakat bilo do Dine sve... Dobro bi bilo kad bi se situacija popravila, prvenstveno mislim na atmosferu u i oko kluba, pa onda stručan trener da se dovede uz par ciljanih pojačanja. Eto borbe za titulu, ionako nam nam malo treba.

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Proximic i 22 gosta.