RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
@MontO , hvala na slikama.Rodjeni,brato
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Zna li iko spominju li se ikakva pojacanja jer kako Monto kaze,bilo je igraca ali nije to za Velez pa spominje li iko ko bi trebao doci ili se sve ceka kad se taj trener izabere?
I posto je derbi za 27 dana da li ce se ici na derbi posto vidim da klub navijaca bojkotujue???
Pitao sam mnogo raje i svi su mi rekli da idu pa bi vrijeme bilo da se nesto desi u pozitivnom smislu i u RA
I posto je derbi za 27 dana da li ce se ici na derbi posto vidim da klub navijaca bojkotujue???
Pitao sam mnogo raje i svi su mi rekli da idu pa bi vrijeme bilo da se nesto desi u pozitivnom smislu i u RA
-
- Kontakt:
Koliko ja znam,svako je rekao da ce ici bez obzira na Klub navijaca,e sad...U pravu si,trebalo bi da se oglasi i Klub navijaca sa svojim stavom,za sada sute.Za pojacanja pretpostavljam da ce se sutra vise znati,kad dodje trener.Vrijeme je nas protivnik,ali mozda se uspije slozit kakva-takva ekipa.Navikli smo mi na to.Rodjeni,brato.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
-
- Kontakt:
Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.
- BRIGATA_ROSSA
- Kontakt:
Kada s nadimkom "Bidon"Bosanski zmaj je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.

MOSTAR U SRCU, VELEŽ DO GROBA!!!
Dobar je odlican igracBosanski zmaj je napisao/la:Kakav je igrac Nermin Kadic jer se spominje kao eventualno pojacanje u Zvijezdi.Znam da je prije Veleza igrao za Bratstvo iz Gracanice pa me interesuje vase misljenje.Kako vidim vama je dosao nas rezervni golman Ostrakovic,radi se o solidnom i mladom golmanu koji uz pravilan rad moze postati jako dobar.Eto ako mozete reci nesto o Kadicu ,unaprijed hvala.Pozz iz Gradacca.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Uglavnom, trebamo biti zahvalni. I on je fino doprinio u predzadnjoj sezoni kada smo spasili premierligaški status.
Volim Velež makar vaki !!!
Bravo, i ja to stalno govorim, ali eto, znas nes - je.bo nas.Ekipa je napisao/la:Uglavnom, trebamo biti zahvalni. I on je fino doprinio u predzadnjoj sezoni kada smo spasili premierligaški status.
Ima li sta novo danas, zna li iko ista ljudi moji, kada ce ici na pripreme, hoce li ici na pripreme, gdje ce ici na pripreme? Je li ona Austrija supljak neki ili ...
Support Velez, It's logical! ★
zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme
Neka si nam rekao ....

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma izvlacio se Velez i iz gorih situacija pa ce nadam se i iz ove ali vrijeme nije nas saveznik i treba trener izabrat u roku dan ili dva i da se dovedu neka pojacanja uz postojeci kadar.
Koliko sam cuo,valjda ce se ici u Austriju ali ima do toga...ko li ziv a ko mrtav...
Koliko sam cuo,valjda ce se ici u Austriju ali ima do toga...ko li ziv a ko mrtav...
-
- Kontakt:
da je kojim slucajem bio malo neposteniji pa uzeo kes,nego je dobio po usima,a Velez za godinu dana izveo iz borbe za opstanak u borbu za Evropu i opet ne valja,nemozes bosancu udovoljiti da ga hebesCuspajz je napisao/la:zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
mah to sto ja kazem nije bitno , vazno je sto ce tabela pokazati jedino ako ti nisi u jablanici na mesu skontao kakva pojacanja pa mozda i ne bude takokimbo je napisao/la:Neka si nam rekao ....![]()
![]()

-
- Kontakt:
Kakva su ocekivanja za derbi protiv Zrinjskog ? 

Najbolje pojacanje nam je odlazak Ibrakovica (sada ce na mene osuti drvlje i kamenjeCuspajz je napisao/la:mah to sto ja kazem nije bitno , vazno je sto ce tabela pokazati jedino ako ti nisi u jablanici na mesu skontao kakva pojacanja pa mozda i ne bude takokimbo je napisao/la:Neka si nam rekao ....![]()
![]()

A u Mostaru i da skupis tavlase sa zidicaaa i malo ih istreniras uvjek ces moci ostati u ovoj ligi. A imamo i ulozenog kapitala od prosle godine po principu usluga za uslugu. Mislim da ce Zeljo ove godine prosipati bodove protiv Veleza a ni Zvijezda i Celik nisu daleko

mah to za ibrakovica se slazem ali htio sam reci da je njegova politika dovela sad velez u nezgodnu situaciju sa pojacanjima na godinu jer svi su otisli a marke se nije dobilo ,gledajuci igracki kadar i sitaciju bez trenera 25 dana prije prvenstva ne lici mi na dobro ali valjda ce se promijeniti ,a zelju pobijediti u eri amara osima je nesto sto se vidi jednom u 20 i nekoliko utakmica tako da se ne brinem oko ishoda sa vamakimbo je napisao/la:Najbolje pojacanje nam je odlazak Ibrakovica (sada ce na mene osuti drvlje i kamenjeCuspajz je napisao/la:mah to sto ja kazem nije bitno , vazno je sto ce tabela pokazati jedino ako ti nisi u jablanici na mesu skontao kakva pojacanja pa mozda i ne bude takokimbo je napisao/la:Neka si nam rekao ....![]()
![]()
) .... oko njega se vrte talovi , ugovori , preprodaja igraca zato bi mogao ubrzo proraditi neki restoran sa dobrom jagnjetinom oko Zenice . Ove godine je tamo sezona lova na jagnjad
![]()
![]()
![]()
A u Mostaru i da skupis tavlase sa zidicaaa i malo ih istreniras uvjek ces moci ostati u ovoj ligi. A imamo i ulozenog kapitala od prosle godine po principu usluga za uslugu. Mislim da ce Zeljo ove godine prosipati bodove protiv Veleza a ni Zvijezda i Celik nisu daleko![]()

-
- Kontakt:
Samo što smo mi Hercegovci, a poznato je da Bosancima teško možeš nešto dokazati.CrnoCrveni je napisao/la:da je kojim slucajem bio malo neposteniji pa uzeo kes,nego je dobio po usima,a Velez za godinu dana izveo iz borbe za opstanak u borbu za Evropu i opet ne valja,nemozes bosancu udovoljiti da ga hebesCuspajz je napisao/la:zahvaljuci ibrakovicu i pojacanjima na godinu 2 liga vam je vrlo blizu a on uzeo kes i ispalio se na vrijeme

Sa onakvim igračima kakve je Velež imao lani mogla se europa najmanje uzeti.Ja sam i dalje toga mišljenja da smo po imenima bili jači od recimo Želje koji je bio prvak.Ali Osim je pokazao kako možeš sa par dobrih i više prosječnih igrača sastaviti ekipu za titulu.Mislim da će se većina sa mnom složiti, osim možda nekih Željinih navijača koji će reći da su oni "los galaktikos".

.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Novi trener Veleža je Milorad Mitrović, stručnjak iz Srbije koji je proteklih dvadesetak godina proveo u Turskoj. Iako je direktor Veleža Sedin Tanović prije nekoliko dana izjavio da će trener Veleža sigurno biti iz Mostara, odbijenica od Džafića i Kalajdžića, neposjedovanje trenerske licence nekih drugih kandidata, natjerali su Tanovića na promjenu odluke.
Milorad Mitrović, srbijanski trener, rođen je 1949. godine. Trenersku karijeru je započeo u Šumadiji, da bi nakon toga tri godine proveo na klupi Radničkog iz Niša. Potom je otišao u Tursku gdje je radio u sedam klubova s kraćim 'izletima' na Cipru i u Kuvajtu.
Posljednjih sedam godina Mitrović je bez angažmana. Novog trenera u Veležu će predstaviti sutra, kad će biti predstavljen i vratar Senedin Oštraković, prvo igračko pojačanje koje u Mostar stiže iz Zvijezde.
Milorad Mitrović, srbijanski trener, rođen je 1949. godine. Trenersku karijeru je započeo u Šumadiji, da bi nakon toga tri godine proveo na klupi Radničkog iz Niša. Potom je otišao u Tursku gdje je radio u sedam klubova s kraćim 'izletima' na Cipru i u Kuvajtu.
Posljednjih sedam godina Mitrović je bez angažmana. Novog trenera u Veležu će predstaviti sutra, kad će biti predstavljen i vratar Senedin Oštraković, prvo igračko pojačanje koje u Mostar stiže iz Zvijezde.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.