Hasan Salihamidžić
Re: Hasan Salihamidžić
To je bilo na inicijativu Demira Hotica, ako se ne varam. Tadasnji igrac crvenih đavola.
Nikad se vise nece roditi igrac sa ovih prostora, kakav je bio Safet Susic. To nema veze sa temom, ali da se nadovezem na post od majde...ima nas jos koji pamte igracke dane velikog Papeta.
Nikad se vise nece roditi igrac sa ovih prostora, kakav je bio Safet Susic. To nema veze sa temom, ali da se nadovezem na post od majde...ima nas jos koji pamte igracke dane velikog Papeta.
Vom Jäger zum Gejagten
Sorry za off, samo bi nadovezao da je čovjek proglašen najboljim igračem PSG-a svih vremena!geronimo je napisao/la:To je bilo na inicijativu Demira Hotica, ako se ne varam. Tadasnji igrac crvenih đavola.
Colour of Manchester is blue...
Jao ovih Papetoljubaca ne mogu ni ovu temu a da ne zaseru o Papetovoj velicini .... nema ga na karti medju prvih 50 najboljih Evropskih igraca zadnjih 50 godina .
A po njihovoj prici bolji i od Platinija bio ... al eto to mozete djeci valjati ....
Jedan je Braco Evropski sampion !!!!!!!!!!!!
A po njihovoj prici bolji i od Platinija bio ... al eto to mozete djeci valjati ....

Jedan je Braco Evropski sampion !!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ima li još koji uzvičnik? Jbte, zar Haso nije bio i svjetski prvak iliti Svjetski šampion?kimbo je napisao/la: Jedan je Braco Evropski sampion !!!!!!!!!!!!

Mali, obuzdaj strasti. Trebaš pokusati doći na forum kada si dobro raspoložen, jer mozda tad iz tebe ne bude kipjela ta silna frustracija. Kada si u takvom bedaku fino se opredijelis za pozu 69 ili mozda za bokserski džak...vjerum mi, puno ćeš se bolje osjećati.kimbo je napisao/la:Jao ovih Papetoljubaca ne mogu ni ovu temu a da ne zaseru o Papetovoj velicini .... nema ga na karti medju prvih 50 najboljih Evropskih igraca zadnjih 50 godina .
O Papetu kao treneru nisam trošio puno riječi ali me on kao igrač toliko zadivio, da bi mi trebala kamara razloga da ga počnem pljuvati, kao vi pojedini.
Ti bi da soliš čorbu a još je ni prob'o nisi.

Hasan je moj omiljeni igrač uvijek bio i ostao, znam da od toga nema ništa...ali niko radosniji od mene kada bi on ponovo zaigrao za nas.
Vom Jäger zum Gejagten
@geronimo
Vidi nisam nista ruzno rekao o Papetu ni kao treneru ni kao igracu !
Ja mislim da se ovdje na forumu na prste moze prebrojati broj ljudi koji su vidjeli vise njegovi utakmica uzivo od mene. Al jedno je velicati igraca a drugo su bajke i basne. Nego i to je u redu ali pored teme Safet Susic o tome pisati na temi Hasan S. mi je malo previse za sazvakati.
Kazem sjecam se Safeta od SP u Spaniji imam svoje misljenje o njemu ali je Hasan Salihamidzic jedan i jedini koji je poosvajao sve sto se moglo osvojiti u jednom klubu koji je daleko veci od (PSG-a) barem za mene i uz to bio njihov kljucni igrac u svim vaznijim osvajanjima.
Nego ako cemo i pisati bajke i basne i o jednom od njih hajde barem da se zadrzimo na konkretnoj temi tako da ne moram citati nebulozeo o Susicu ako idem na temu Hasan Braco Salihamidzic.
A ti care malo smanji dozivljaj i kulturno se ponasaj i pisi , opast ce ti pedigre
Vidi nisam nista ruzno rekao o Papetu ni kao treneru ni kao igracu !
Ja mislim da se ovdje na forumu na prste moze prebrojati broj ljudi koji su vidjeli vise njegovi utakmica uzivo od mene. Al jedno je velicati igraca a drugo su bajke i basne. Nego i to je u redu ali pored teme Safet Susic o tome pisati na temi Hasan S. mi je malo previse za sazvakati.
Kazem sjecam se Safeta od SP u Spaniji imam svoje misljenje o njemu ali je Hasan Salihamidzic jedan i jedini koji je poosvajao sve sto se moglo osvojiti u jednom klubu koji je daleko veci od (PSG-a) barem za mene i uz to bio njihov kljucni igrac u svim vaznijim osvajanjima.
Nego ako cemo i pisati bajke i basne i o jednom od njih hajde barem da se zadrzimo na konkretnoj temi tako da ne moram citati nebulozeo o Susicu ako idem na temu Hasan Braco Salihamidzic.
A ti care malo smanji dozivljaj i kulturno se ponasaj i pisi , opast ce ti pedigre

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobro, pogriješio sam u jednom a to je što sam te nazvao malim.
Stari (
) zar stvarno misliš da je bilo boljeg igrača od Papeta na ovim prostorima? Odgovor mi možeš proslijediti na temi adekvatnoj za to.
Vjerujem da smo generacija, jer se i ja sjećam tog prvenstva u Španiji (kao kroz maglu) i velikih nepravdi počinjenim nad Sušicem od strane srpskih medija i forsiranjem Petrović-Pižona.
Vidim da ne čitaš pažljivo, jer u suprotnom bi primjetio da sam se nadovezao na prethodne postove. Trollovanje mi nije jača strana, kao i spam, tako da me zato ne možeš optužiti.
Brigu oko moje reputacije/pedigrea prepusti meni.
Nešto vezano za temu, Braco mi te volimo.

Stari (

Vjerujem da smo generacija, jer se i ja sjećam tog prvenstva u Španiji (kao kroz maglu) i velikih nepravdi počinjenim nad Sušicem od strane srpskih medija i forsiranjem Petrović-Pižona.
Vidim da ne čitaš pažljivo, jer u suprotnom bi primjetio da sam se nadovezao na prethodne postove. Trollovanje mi nije jača strana, kao i spam, tako da me zato ne možeš optužiti.
Brigu oko moje reputacije/pedigrea prepusti meni.

Nešto vezano za temu, Braco mi te volimo.

Vom Jäger zum Gejagten
- velez_mostar
- Kontakt:
Smijesno je na temi o velikom Brazzi pisati o beskicmenjaku Susicu, koji bi prodao ovu zemlju za marku, i koji je tu da zajedno sa Munibom, i kompanijom prodaje prdimahovinu!
Vrijedjamo Hasana, jednog od nasih najvecih igraca, ako ne i najveceg!
- samovasposmatram
- Kontakt:
sta mi imamo od tog najveceg igraca kad ne igra za nas,..a i kad je igro igro je na guzove,....vasi glavni argumenti su pa on je igro sa jednom maleticem, jekirevicem u repki -- pa sta igro je i sergi i ostali pa su ostavljali srce na terenu a hasan ufatio furseta i reko vozdra momci ko vas hebe,..tako je ispalo to.
WHUFC
- velez_mostar
- Kontakt:
Treb'o je u poznim igrackim godinama skakat' za Munibovu, i Iljinu fotelju, pa nije lud!!samovasposmatram je napisao/la:sta mi imamo od tog najveceg igraca kad ne igra za nas,..a i kad je igro igro je na guzove,....vasi glavni argumenti su pa on je igro sa jednom maleticem, jekirevicem u repki -- pa sta igro je i sergi i ostali pa su ostavljali srce na terenu a hasan ufatio furseta i reko vozdra momci ko vas hebe,..tako je ispalo to.
Najgori beskicmenjaci i amebe su takvi kao sto pos-eru jednog koji gleda za boljitak BIH repke da bi ''oprao'' nekog svog ''komsiju'' radi svog umobolnog cejfa.velez_mostar je napisao/la:Smijesno je na temi o velikom Brazzi pisati o beskicmenjaku Susicu, koji bi prodao ovu zemlju za marku, i koji je tu da zajedno sa Munibom, i kompanijom prodaje prdimahovinu!
Hasanu svaka cast za sve, ali je i njemu pun klinac takvih da ga na taj nacin brane.

P.S Sta ces ti prodati koji klinac.Kompjuter mozda.

@kimbo za domacu zadacu.
Nabolji izabrani igrac sa prostora BIH svih vremena zvanicno Safet Susic
Najbolji igrac zvanicno izabran opet svih vremena PSG koji je osvajac kupa Evropskih kupova,opet Safet Susic
Braco je tu u blizini,ali samo u blizini.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jao decko sto si ti zajeban , cu ni jedneharishp je napisao/la:Najgori beskicmenjaci i amebe su takvi kao sto pos-eru jednog koji gleda za boljitak BIH repke da bi ''oprao'' nekog svog ''komsiju'' radi svog umobolnog cejfa.velez_mostar je napisao/la:Smijesno je na temi o velikom Brazzi pisati o beskicmenjaku Susicu, koji bi prodao ovu zemlju za marku, i koji je tu da zajedno sa Munibom, i kompanijom prodaje prdimahovinu!
Hasanu svaka cast za sve, ali je i njemu pun klinac takvih da ga na taj nacin brane.![]()
P.S Sta ces ti prodati koji klinac.Kompjuter mozda.
@kimbo za domacu zadacu.
Nabolji izabrani igrac sa prostora BIH svih vremena zvanicno Safet Susic
Najbolji igrac zvanicno izabran opet svih vremena PSG koji je osvajac kupa Evropskih kupova,opet Safet Susic
Braco je tu u blizini,ali samo u blizini.Prema tome ni jedne.

OVA je najbolja : najbolji igrac svih vremen , tko ga je izabrao FS BiH( u sastavu Jelic/Dominkovic) i AVAZOV SPORT , velikog mi pedigrea i nagrade. Dakle ovakav savez i ovakav Avaz odlucili koji je najbolji igrac SVIIIHHHH vremena sa prostora BH. Golemo , i to sada treba da sluzi kao argument

Na toj listi Sliskovic 7 , Hasan 12 ,Bazdarevic 17,Kodro 20 mjesto ....

PSG u Evropskim okvirima kada se radi o samoj eliti **** ekipa, i nije ni dio elite.
Dakle Hasan je stavio standard i zadacu svima. Igras u elitnom evropsko timu (tipa Bayern, Chelsey,Machester ...) i to jedan od nosioca igre. I osvojis najvece takmicenje na planeti koje postoji . I tako treneri dolaze i odlaze a ti se drzih vrhaaaa...
Dzeko mozda ako se bude jos puno puno trudio mada i on tesko

Postoji jedna nagrada u okvirima BH kada bi se dodjeljivala koju bih dodijelio Susicu a to je fer play. Iako ga mnogi proglasavaju seljakom , bio je dingospo kao igrac.Safet je uvjek bio miran i korektan igrac djecooo

-
- Kontakt:
Hasan je solidan igrač.Njegov vrhunac je bio,kada je igrao za Bayern,te sa istim osvojio i ligu prvaka!Kad več spominjete Papeta,on nije Bog zna šta u svojoj karijeri nešto uradio,osim što je sa PSG-om nekoliko puta bio prvak Francuske,to je to.Prije Papeta imamo IVICU OSIMA,a u njegovoj generaciji bolji je bio Hadžibegić ili Baždarević.Sadašnja generacija donosi Nam više boljih igrača,več što je bio Pape.Primjer;Džeko,Pjanić,Misimović i još mnogo njih.
@kimbo kao prvo hvala na komplimentu,ali to decko je vec dvadesetak i vise godina prestalo da radi za mene.
Drugo opet letis pred rudu u slucaju ko je odabirao za najboljeg igraca.Niti je savez niti avazi i ostalo,nego treneri,sve bivse zvjezde BIH fudbala.Pocev od Osima,Bajevica,Ristica,Bazdarevica,Hadzibegica itd.
Znaci to ti natucanje stvarno ne lezi i pada u vodu.
Cudi me da nisi naveo San.ba da ga je izabrao za najboljeg igraca PSG
Klub koji osvoji Evropski kup,sampionske krune u ligi petice itekako je elita.Ma koliko ti ne zelio to da bude.
Hasan jeste bio u uspjesnijoj ekipi.Kao nosilac, kako kad.Malo povreda,malo crvenpaprikica pa radi njega je milion puta presjedio na klupi ili ulazio pred kraj.
Nazor ne ide,da ga ebes.
Drugo opet letis pred rudu u slucaju ko je odabirao za najboljeg igraca.Niti je savez niti avazi i ostalo,nego treneri,sve bivse zvjezde BIH fudbala.Pocev od Osima,Bajevica,Ristica,Bazdarevica,Hadzibegica itd.
Cudi me da nisi naveo San.ba da ga je izabrao za najboljeg igraca PSG

Klub koji osvoji Evropski kup,sampionske krune u ligi petice itekako je elita.Ma koliko ti ne zelio to da bude.

Hasan jeste bio u uspjesnijoj ekipi.Kao nosilac, kako kad.Malo povreda,malo crvenpaprikica pa radi njega je milion puta presjedio na klupi ili ulazio pred kraj.
Nazor ne ide,da ga ebes.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
"If you were to rank Safet Sušić with the all-time greats, you would have to put him in at least the top 40," German Gerd Müller (one of the greatest goal scorers in history) said.
Nesto sto nema veze ni sa savezom ni sa kojekakvim Avazima i slicno.
Nesto sto nema veze ni sa savezom ni sa kojekakvim Avazima i slicno.
Ma to nije nista, to svako dijete sto se igra pred zgradom moze.zlaja-73TM87 je napisao/la:Kad več spominjete Papeta,on nije Bog zna šta u svojoj karijeri nešto uradio,osim što je sa PSG-om nekoliko puta bio prvak Francuske,to je to.
Life's a beach...
- velez_mostar
- Kontakt:
Pa, dje si sprc'o te godine, mogao si nekad nesto procitat' u zivotu, nauciti napisati nesto konstruktivno, i ne lupetati sranja..kakav li ti je mentalni sklop bio prije dvadesetak godina..ne smijem ni pomisliti!harishp je napisao/la:@kimbo kao prvo hvala na komplimentu,ali to decko je vec dvadesetak i vise godina prestalo da radi za mene.
Cudi me da nisi naveo San.ba da ga je izabrao za najboljeg igraca PSG![]()
Klub koji osvoji Evropski kup,sampionske krune u ligi petice itekako je elita.Ma koliko ti ne zelio to da bude.![]()
Nazor ne ide,da ga ebes.
Samo nemoj ti o konstruktivnosti, Neretve ti. 
P.S Kod tebe je mentalni sklop,odavno zamjenjen sa metalnim sklopom.

P.S Kod tebe je mentalni sklop,odavno zamjenjen sa metalnim sklopom.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
@harisp
Dobar je ziri kojem je Blas Sliskovic prije Brace aa Bazdarevic prije Kodre
i da Iljo i ekipa su to sve orgaznizovali
. Volio bih tacno viedjti listu imena koja su glasala, nacin bodovanja i nacin kontrole 
A PSG p.rosjecna Evropska ekipa naravno gdje se Safet poslije mora uvlaciti da bi postao njihov trener
, najblize je bio toj poziciji ali kao pomocnik kada je Vaha bio tamo
.
Ovim moj komentar u vezi Safeta zavrsava a nastavlja se negdje poslije utakmica Bosna - (Francuska,Rumunija,Albanija
)
Dobar je ziri kojem je Blas Sliskovic prije Brace aa Bazdarevic prije Kodre

A PSG p.rosjecna Evropska ekipa naravno gdje se Safet poslije mora uvlaciti da bi postao njihov trener

Ovim moj komentar u vezi Safeta zavrsava a nastavlja se negdje poslije utakmica Bosna - (Francuska,Rumunija,Albanija

velez_mostar nemoj se plaho truditi oko harishupa, mali ima tek 14 godina. Drma ga pubertet pa svo vrijeme pokušava dokazati da je odrastao. Ne uzimaj ga za ozbiljno.
A đe da znam?!
Vas dvojica(odozgo) ste meni se cini neki dan prihajali iz Banovica.Pa haman malo.
@raz ba je haman vec skoro obezbjedio opet kartu za rudarsko mjesto.Trolovanje i offtopicarenje do bola.
P.S Braco-ko imalo sumnja u njegov patriotizam nek pogleda tekmu Slovenija-BiH.Prije 13-14 godina.
Ima da zacepi,isti moment.

P.S Braco-ko imalo sumnja u njegov patriotizam nek pogleda tekmu Slovenija-BiH.Prije 13-14 godina.
Ima da zacepi,isti moment.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa tada su uglavnom slobodno vrijeme provodili u udobnom Pampersu i hranili se plazma keksom.harishp je napisao/la:P.S Braco-ko imalo sumnja u njegov patriotizam nek pogleda tekmu Slovenija-BiH.Prije 13-14 godina. Ima da zacepi,isti moment.
P.S. Ne samo protiv Slovenije, mnogo je takvih utakmica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.